Ayrıl acısıyla nasıl başa çıkıyorsunuz?

2 yıllık ilişkim bitti, daha doğrusu karşı taraf bitirdi. Konuyu uzun uzun anlatamayacağım (aldatma vs değil konu). Son zmnlarda tartışmalarımızın çok fazla olması, konu kapanıyor diyelim ki benim içim rahatlamadığı için sonraki gün konuyu tekrar açıyorum. Onun da hataları var. Genel olarak tartışmalarda bitmesin diyen çabalayan taraf bendim. Karışıklı yani. 2 tarafta da hatalar var. Sevgilim bıktığı, yorulduğu zmn artık o durumdan, direkt ayrılma konusunu açıyor. Önceden de ayrılıklarımız oldu ama bu sefer çok net konuştu. Aynı döngü içine girmek istemediğini söyledi. Madem seni bu kdr üzüyorum o zmn dvm etmezsin, bitirirsin dedi. Çok zorlanıyorum, ona çok alışmıştım. Ne yapacağımı bilmiyorum, kendimi çok kötü hissediyorum. Sürekli ağlıyorum, ona hem öfke duyuyorum hem de özlüyorum. Önceki ayrılıklarda geri döndü ama bu sefer çok netti, döneceğini düşünmüyorum, dönse bile 3 4 haftadan önce olacağını sanmıyorum. O zmna kdr da artık ben umudumu kesmiş olacağım için hayatıma odaklanmış olacağım, bunu yapmak zorunda olacam çünkü sınav sürecindeyim.
Ayrıl acısıyla nasıl başa çıkıyorsunuz?