Ayrılık acısıyla nasıl başa çıkılır, aşılır mı?

hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. daha 20 yaşındayım ama sanki 40 yıldır ona aşığım. başkasını hiç sevmedim, öpmedim. onu tekrar beklemek aptallıktan başka bir şey olmaz biliyorum ama başkasıyla birlikte olduğumu düşünmek bile beni yıkıyor, onun başkasıyla olduğunu düşünmek beni öldürür. geçecek di mi?
Güncellemeler
+1 yıl
2 hafta oldu, ilk günler çok zordu. ama zamanla kendi içimde durumla barıştım. çok güzel günlerim oldu, iyi ki yaşamışım. sevmeyi bırakmak öyle kolay değil ama artık biliyorum ki geçecek. geçiyor da zaten. ona olan sevgimi kendime çevirdim, iyileşiyorum. bilmenizi istedim. çok sezen dinledim tabi bu dönem :) "karardıysa bütün dünyan vardır elbet bir sebebi" diyor. varmış sebebi, buluyorum. şükredince iyileşiyorsunuz, nefretten ve keşkeden uzak durmak çok önemli. şükürler olsun her şeye
Güncellemeler
+1 yıl
eğer benim gibi çare arayan olursa: ilk günler ağlaya ağlaya da olsa dışarda saatlerce yürümenizi tavsiye ederim. kendi benliğinizin farkında olmanız gerek, dünyaya bir aşk hikayesi yazmaktan çok daha fazlası için geldik. yürümek çok iyi geliyor, nereye gittiğinizin önemi olmadan bacaklarınız yorgunluktan çatlayana kadar yürüyün. ve ifade edilmeyen hisler asla bitmez. mutlaka yazın, haykırın insanlarla konuşun. iyi olacaksınız...
Ayrılık acısıyla nasıl başa çıkılır, aşılır mı?