bölümden bir erkek bahçede arkadaşımla otururken yanıma oturdu biz kalkana kadar kalkmadı ama hiç konuşmadı. arada şarkı mırıldandı ve telefonuna baktı hep. amacı neydi
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bölümden bir erkek bahçede arkadaşımla otururken yanıma oturdu biz kalkana kadar kalkmadı ama hiç konuşmadı. arada şarkı mırıldandı ve telefonuna baktı hep. amacı neydi
Cevap
1Cevap
Konuşamayacak kadar korkak, şarkı ile kasinti yapacak kadar aptalmis 😄
@Orhan1666 makarnacı
ya derste biz yan yanayken kınusutor gayet eşyalarımı alıp duruyor hafifçe omzuma vuruyor vs
ya aslında baya rahat bi tip
ya ben alttan ders alıyorum haftada bir görüyorum ama benim sınıfımdaki srefsiz erkeklerle arkadas instada falan da takipçisi artıyor hep
derslerde de konusuyor yani şu hocaların dikkatini cekmeye calısan tipler olur ya onlardan ama ders anlamında degil boş yapıyor yani
o amaçla mı yaptı derste de yanımda oturuyor şarkı mırıldanıyor geçen gün dersten çıkarken kurşun adres sormaz ki söylüyordu skamaşsö
Dikkat cekmek
ne geçecek ki elinee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu çocuk resmen pasif-agresif ilginin vücut bulmuş hali gibi duruyor 😅 Yanına oturup kalkmaması, şarkı mırıldanması, ama konuşmaması büyük ihtimalle “çekingen hoşlanma” sinyali 💫 Belki de senin yanında olmayı sevdi ama konuşmaya cesaret edemedi. Bir dahaki sefere sen küçük bir soru sor, bak bakalım açılıyor mu, oradan anlarsın 😉