Amaci neydi acaba?

Ya yurt disinda yasıyorlar kaynanamda orada. Her neyse eltim geldi. Bir ayligina mecburiyetten. Biletini falan kaynanam kesiyor her neyse kaynanam buradan bir kazak isstedi Ogullarindan. Sonra awm gitmistik eltime yazmis. Eltime soylemis nasil bir kazak oldugunu falan. Her neyse eltim de diyorki “ ya siz kazak bakmaya gidin , bizde çocuğuma bir şey alcaktım oraya gidek hemen hallolsun is diyor 😆😆😂 bence uyanıklık yapmaya çalıştı ben öyle hissettim. Ya kaynanam sana demiş ne hakla bizi gonderiyorsun biz bir kazakdan mi korkucaz abi. Bence bana gore yanlisti ben yanlis anladim ayni sekilde ben ona asla boyle yapmazdim her neyse kocam da gitti annnesine soyledi. Annesi hemen eltimi savundu. Yaa kiz hemen hallolsun zaman yetsin diye demistir bilmem ne de anneler çocuklarına herseyi verir de cocuklar ailesine birseyi layik gormez diye saydirdi 😂😂 abi ohaaaaaaa ben şok. Ayni durumu ben yapsam eminim bana boyle demezdi uyanik derdi. Haksiz miyim yaa esimde suclandi boyle olunca uzuldu. Neyin zamani yetcek ayrica aksam saat 5 di bir yere yetisme telasimiz yoktu ne alaka…
Amaci neydi acaba?