Görüştüğüm cinsel ilişki yaşadığım bir adam var üç kere görüştük bana duygusal birine benziyorsun bi his olmasa 2 . Defa gelmem ben ama duygusallık beni iter demişti üçüncü görüşmede ben buna sana aşık oluyorum galiba dedim sonra kendini geri çekti bana geçmiş olsun dedi bi konuda sonradan ama inanılmaz resmî sanki müvekkille konuşuyor avukat bu adam. Sonrasında hiçbir hikayeme yanıt vermedi vs eskiden verirdi bende hikayelerimi gizledim silmeye kıyamadıgım için bir kaç gün önce adam gitmiş ankaradan arkadaşımı eklemiş tanışmıyorlar ortak olarak göremez benim arkadaşım yani kabak gibi de çıkmıştır ortak olduğumuz hikayelerimi gizledim diye dikkat mi çekmek istedi sence arkadaşımın ona yüz vermeyeceğini bilecek kadar akıllı birisi yakın olduğumuzu da biliyor
Amacı neydi sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Ne dıyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Düşünceleri alabilir miyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ciddi ilişkiden kaçıyor seni f*ckbuddysi olarak görmüş
Hemen fark edip dikkatimi çekmeye çalışıyor ama hikayeyi gizleyince zaten ciddiyet istemiyorum dedi sonra bende yazmadım o da bir şey için geçmiş olsun dedi sadece resmî şekilde gizlemişim hikayemi ne diye kafa karıştırıyor arkadaşımı ekleyip amacı aslmak değil kız ona yakın bir yerde değil zaten kimsiniz diyince yanlış olmuş kusura bakmayın diyip sildi amacı ne yani
bravo akıllı kadınsın
@TeslaDaVinci kime diyorsun? Bende anladım ciddi ilişki istendiğini ben. burada beni seviyor mu demiyorum farkındaysan amaç ne bunu yapmakta diyorum
@asyaburcu ya demiştim
Yeni rota belirlenmis. Senle bi alakasi yok sana hadi dese zaten ceptesin
Arkadaşımın ona göz göre göre yüz vermeyecek olduğunu bilecek kadar aklı yerinde
Neden kızlar git gide saflaşıyor anlamıyorum! Aslında daha akıllı olmaları gerekmiyor mu 😒
burada adamın niyetini zaten anladım demek istediğimi sanırım anlamadınız aptal değilim derdinin cinsellik olduğunu göremeyecek kadar benim anlamadığım istediğini aldı ama tekrar yazıyor ediyor görüşmek için yanıma kadar sonra geldi görüşmek için? Tam hikaye gizleyince neden bu hareketi yapıyor?
O a…. mcıgın tadın aldı ya bi kere kolay kolay vazgeçmez onun için hikayene bakıyor
saçmalamış ama haklı. bana aşık biriyle bende sevişmem.
seviştikten sonra işim bitti diyede düşünmüş olabilir. başka av peşine gitmişte olabilir. av-ukat av-da.
Seni güzelce kullanmış birde üstüne cevrendekilere yaşanmaya çalışıyor net
Çevremdekileirn ona yüz vermeyecek olduğunu gayet iyi biliyor
seks meraklısı adam bunu dinler mi hayır başka açıklaması yok kendini niye kandırmaya çalışıyorsun
Niye ben hikayeleri gizledikten sonra peki? Demek ki fark etmis
Kardeşim sen kaç yaşındasın ya da konuştuğun insan kaç yaşında ergence şeyler yapsın avukat diyorsun
40 yaşında adam ne diye kendinden de uzak şehirde hiçbir ortak arkadaşı benden başka olmayan arkadaşımı eklesin ki hemde ben himayeleri gizledikten sonra
boş ver ya sana bunu anlatmak Bülent Ersoy dan çocuk beklemek gibi sen kendi bildiğini oku daha fazla kullansınlar
😂😂🤣😂😂
Ya kullanıp atılmak falan çirkin çirkin yorumlar yaziyolar. Hatan aşık oluyorum demek olmus bence adam çok fazla ciddi ilişki istemiyo gibi geldi bana belki sadece takılmak istiyordu. Arkadaşının yakın olduğunu biliyo muydu
Ben pişman değilim adam senle evleneceğiz demedi kendi aklım var bir şeyler yaşarken arkasındayım ama ben ihtiyaç için değil duygu odaklı yaşadım.. evet biliyordu gördü kaç kere hikayelerimden ve madem umrunda değilim sonra niye geçmiş olsun yazıyor hastalanınca. Hikayemi gizliyorum ne tesadüf ki iki güne kalmadan neden hiç yapmadığı bir şey arkadaşımı ekliyor
Kullanılıp atılmışsın kısacası
Amacı ne arkadaşımı eklemekte neden uğraşıyor benle peki?
Canı çektikçe üstüne çıkabileceği biri belli değil mi
Ayda 1 bu soruya denk gelmek paha biçilemez
Dejavu bu soruyu daha öncede gördüm
Amacı sadece s... Aşk korkutur.
nerde yaşıyorsun