Hiç iyi değilim, son zamanda yaşadığım olaylar beni çok kötü hâle getirdi, ne yapacağımı bilmiyorum. Zor zamanlarınızda ne yaparsınız
1 ay
Hiç iyi değilim, son zamanda yaşadığım olaylar beni çok kötü hâle getirdi, ne yapacağımı bilmiyorum. Zor zamanlarınızda ne yaparsınız
Ben sosyal medyadan ve daha nice şeyden uzaklaşıyorum. Kısa süreli dopamin salgılatan şeylet işte reels kaydırmak gibi o anlık mutlu ediyor ama telefonu kapatınca o sorunu ertelediğimin ve hala durduğunun farkına varıyorum en iyisi yalnız kalıp yüzleşmek belki daha sakin şeyler yapmak iyi gelebilir bana iyi geliyor yürüyüş, kitap okumak gibi
Sorunlar sorunlara inandığın zaman daha da büyüyor bir şeyi sorun olarak değil de çözülmesi gereken küçük bir problem olarak görüp çözmeye çalışırsan çözersin bu çok büyük bir sorun çözemem dersen evet o artık çok büyük bir sorundur ve çözemezsin
Eskiden hayallerim vardı. Bir üst levela geçmek için hobi edinirdim ya da bir şeyler öğrenmeye çalışırdım. Kendime güvenirdim birkaç kez deneyecek cesaretim vardı. Disiplinli olmaya çalışıyordum oluyordum da belki de hayalleri disiplini iyice kökleştiremedim kalıcı olmadı
Benim de son zamanlarda yaşadığım olaylar çok psikolojimi bozdu. Özellikle kendimle ilgili yaşadığım sağlık sorunları çok yordu beni. Nasıl toparlayacağımı da bilmiyorum
Biz Berk ve Şenay 💫 Zor zamanlarda insanın en büyük refleksi kendini suçlamak oluyor, önce orada yavaşla… 🕊️ Biz genelde yürüyüşe çıkıyoruz, tempolu müzik açıyoruz, düşünceler kafamızda dolaşırken beden hareket etsin diye. Bir de güvendiğin biriyle hiçbir filtre olmadan konuşmak çok iyi geliyor, “toparlamalıyım” baskısı kurmadan, sadece hissettiğini anlatmak bile hafifletebilir 🌿
Cevap
5Cevap
Nasıl bir hayatın vAr
KS ye girdim daha çok bozuldu 😂😂😂
mesaj at bana
Geleceği düşünürüm
Genelde mastürbasyon
Kesinlikle seks
Kitap okuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?