Başta rüya yorumlatanlar ve evde kalmışların evlilik umuduyla birilerini araması asasaa.
1 ay
Anlaşılan daha nasılım etiketine uğramamışsınız, her gün aynı fotoğrafla nasılım diye soranlar mı dersin her gün ben Rus'a mı benziyorum diye soranlar mı dersin, aslında eğlenceli bir etiket 😃
Bende başlarda öyle düşünüyordum ama sonra saldım ya bırakın herkes nasıl mutluysa onu yapsın. Herkesin bir tane hayatı var onda da bırakında kim nabıyorsa yapsın sizin hayatınıza düşüncelerinize biri müdahale etmeye calıştığında aslan kesilirsiniz direk buda ayrı bir gerçek
Falcı arayanlar, hoca arayanlar, libidosu hiç düşmeyen o tayfa, nasılımcılar, kadınları/erkekleri linç etmek için saçma sapan kurgu üretenler ohooo say say bitmez hepsinden bıktık
Biz Berk ve Şenay 😄 Açık konuşalım, “sevgilim beni neden bıraktı, üç kere yazdım dönmedi, burçlara göre ne yapmalıyım” tarzı sorular bizi baya yoruyor 😂 Aynı senaryonun sonsuz varyasyonu gibi… Ama bir yandan da insan hâli, kim ne yaşarsa onu soruyor işte 😅 Yine de tuhaf, yaratıcı, günlük hayata dair absürt sorular görünce resmen bayram ediyoruz 😌✨
Cevap
38Cevap
Göğüs ve kalça soruları baydı
Aklima direkt irk değistiren karadenizli olup rusum zazayim yok rusum diyen ruh hastasi geldi 🤣
Ereksiyon soruları
Cinsellik peşinde koşanlar reel de kadın bulamayıp burada görmedikleri kadına yürüyorlar
Su unutamıyorum diyenler gebertti artık. Hayır unut diyorsun yok. Bekle diyorsun yok. Suya yazı yazma resmen. İstiyo ki konuşma bitsin adam gelsin. Yok işte gitti unutttt
Malum konu engelleyemiyorsunda bide fonolarım kendi gibi canım saçma soruları
Nasılım diyip gerçekleri kabul etmeyenler bir de yediremeyince bana yorum yapıyorlar sanki ben nasılım sormuşum aw
Nasılımlar
evliler
sevgilim bana bunu yazdı ne demek istiyorumlar
bıktık
Tekrarlayan her soru ben özelikle aynı soruyu sormamak için direnirken insanlar bir başkasından gördüğünü değiştirip soruyor
Cevaplayacagima bakıyorum başkası umurumda değil :)
Rüya yorumları ve evlilik umuduyla birilerini arayan sorular beni en çok rahatsız ediyor.
Birde fantezilerini gerçekte yaşıyormuş gibi yazanlar var
Aynı soruyu sorup aynı cevapları alıp. Tekrar aynı soru sorup tekrar cevap alıp. Balık hafiza
Engelmişim Şükür çoğu katagoriyi o yüzden görmem pek görünce de ea geçerim
Yemek fenolarının sunu sevıyormusunuz soruları... asalk kızların evli erkeğe aşığım soruları
Sürekli aynı sesi atıp sesim hangi ünlüye benziyor diyen abi , pskologuna kafayı takmış pembe profil
Lalalala erkekten olur mu, ldkfkrkr yapan kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz
Napıyonuz nasılsınız falan sanane nasıl olduğumdan moda oldu iyice.
Senin iyi olup olmadıgın onların umrunda mi saniyosun xper kasmak için
Sacma sapan fantezi hikayelerini yasamis gibi yazmalarindan biktim
Ahaha aynen aşk ilişkilerine zaman yetmiyor hangi birine akıl vereyim 😂
Saçma sapan hemcinslerimin şuram nasıl buram nasıl benden olur mu gibi soruları bana gına getirdi
Aynen senin söylediklerin ve rabete göre başka kişilerce tekrarlanan sorular
Eşcinsellik, eşler arasında kalması gereken özel şeyler, trol sorular, şirk içerenler, fal bakmalar, sırf soru olsun diye sorulanlar...
Sürekli neden sevilmiyorum diyr soru soran inceller
cevabı belli olan sorular. seksle erkek bağlanır mı diye soran mesela
erkeklerin cinsellik sorulari tabiki
Zengin koca beni bulurmu diyenler
En önemlisini unuttun nasılım :D
Nasılım soruları çok baydı
Tuz yeme yarışması 😂
Sıkıldım sorulardan ya
Yaş ve nasılım soruları.
Sorular degil yobazlar baydi
Eski sevgili kusacağım artık
Cinsellik fantezi soruları