Magazin 6 sa Sizinle aynı gün doğan ünlüler kimler? Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Öylesine.. Güncellemeler5 sa SS💃🏻 Sizinle aynı gün doğan ünlüler kimler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 5 sa Zeki Müren. Hatta ortaokul 6. sınıfta müzik dersinde onun hayatını anlatmıştım aynı gün doğduk diye sksk 1 2 Yorumla Disiaslanımben 5 sa Sjjss cok komık geldı Yorumla DİYKAT 5 sa 😆😆😆 Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 5 sa Herkese tepeden bakıyor muşum vallaha yalan😃 onlar yerlerde sürünüyor ben ne yapabilirim ama dimi:)) 1 1 Yorumla Disiaslanımben 5 sa Sjsjsj ıyıymıss Yorumla
Kübiks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 6 sa AdeleAyhan IşıkCengiz KurtoğluKarl MarxFırat TanışUlaş Tuna AstepeMahmut TuncerChris Brown bu kadar 🤓 1 3 Yorumla Disiaslanımben 6 sa Mahmut tuncerı okuyunca bı gulesım gelmedı degıl sjsjsj cok ıyı adam yaa neselı guzelmıss Yorumla Kübiks 6 sa Evet 😂😂 Yorumla Disiaslanımben 6 sa 🌺🙏🏻 Yorumla
KᴜRᴀʟꜱıᴢ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% 6 sa Sanırım görselde bir uyumsuzluk var bana ve doğdugum güne göre yanlış söylüyor, yapamadığım başarısız olduğum tek nokta kendimi düşünmek 1 2 Yorumla Disiaslanımben 6 sa 🙏🏻eglence maksatlı Yorumla KᴜRᴀʟꜱıᴢ 6 sa Teşekkür ederim 👍 Yorumla
Edelweiß Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 6 sa 21 Mart 'ta? Simdi baktım Rus Dış işleri bakani Sergey Lavrov ve Ronaldinho ile ayni gün doğmuşum 😅 1 8 Yorumla Disiaslanımben 6 sa Ronaldınho ıyıymıs yaa sjsjsj rusu bılmem Yorumla Edelweiß 6 sa Az önce bakana kadar tahmin bile etmiyordum 😅 Yorumla Disiaslanımben 6 sa Yenı bı bılgı djsjsj Yorumla Edelweiß 6 sa Doğru ve yeni bilgiler iyidir her zaman dişiaslan 🦁 Yorumla Disiaslanımben 6 sa Katılıyorumm Yorumla Edelweiß 6 sa Bak Ronaldinho bile Nevruz çocuğuymuş 🐺 Yorumla Disiaslanımben 6 sa Haberı olsun yaz barıı snsns Yorumla Edelweiß 6 sa 😅 Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 89% 4 sa Çok var ünlûler ayı yaşdayız 1 1 Yorumla Disiaslanımben 4 sa Yaa Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 4 sa Bilmiyorum daha önce hiç araştırmadım 1 1 Yorumla Disiaslanımben 4 sa 🙏🏻 Yorumla
m Davidca Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 4 sa 12 ama öyle değil aslında 1 1 Yorumla Disiaslanımben 4 sa 🤷🏻♀️🙏🏻 Yorumla
Justadaletistemek_09 Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 102% 5 sa DAT DAT YANLİS CEVAPPPP DKKDKD 1 2 Yorumla Disiaslanımben 5 sa Olsunn sbsbs Yorumla Justadaletistemek_09 5 sa Dkkkdjdjdj Yorumla
mervesevgi1 Takip Et Guru Yaş: 34 6 sa Sadece kendimi düşünüyormuşum 1 4 Yorumla Disiaslanımben 6 sa Doğrumuu Yorumla mervesevgi1 6 sa Doğru değil yaa, bencil insanları sevmem Yorumla Disiaslanımben 6 sa Kendını dusunmekte kotu bısey degıl zaten ama her durumda olması bencıllık evet. Eglencesıne zaten bunlarr🌺 Yorumla mervesevgi1 6 sa 🤍🌸 Yorumla
Septyn Takip Et Xper 4 Yaş: 29 24 dk Doğu Demirkol hiç aklıma gelmezdi 😅 Yalnız şikayet değilde erteleme kısmı tuttu 👏🏻😅 0 0 Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 4 sa Bakmam be tepeden 1 2 Yorumla Disiaslanımben 4 sa Eglencesıne zatenn 🙏🏻🌺 Yorumla Ummuttt 4 sa Biliyorumm 🙏🏻😊 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% 5 sa Charlie Chaplin 1 1 Yorumla Disiaslanımben 5 sa Iyıymıs Yorumla
gizliyimmn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 5 sa Bilmem ama 27 Temmuz doğumluyum 😄 1 1 Yorumla Disiaslanımben 5 sa 🌺🙏🏻 Yorumla
Pesimistt24 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 6 sa Şikayet yokta erteleme var. 1 4 Yorumla Disiaslanımben 6 sa Nasılsa yaparım dıye mı ertelıyosun Yorumla Pesimistt24 6 sa Tamda öyle oluyor nadiren elden gelen bir şey olmuyor oda istisna Yorumla Disiaslanımben 6 sa Kesınlıgınden emın olunca ınsan rahatlıga kapılıyo gercekten Yorumla Pesimistt24 6 sa Kesinlikle üs üste bindirmeden hareket etmiyoruz Yorumla
νєяℓαтє Takip Et Xper 6 Yaş: 24 6 sa 8 Mayıs, Açgözlü Değilim. 1 1 Yorumla Disiaslanımben 6 sa 🌺🙏🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Zeki Müren. Hatta ortaokul 6. sınıfta müzik dersinde onun hayatını anlatmıştım aynı gün doğduk diye sksk
Sjjss cok komık geldı
😆😆😆
Herkese tepeden bakıyor muşum vallaha yalan😃 onlar yerlerde sürünüyor ben ne yapabilirim ama dimi:))
Sjsjsj ıyıymıss
Adele
Ayhan Işık
Cengiz Kurtoğlu
Karl Marx
Fırat Tanış
Ulaş Tuna Astepe
Mahmut Tuncer
Chris Brown bu kadar 🤓
Mahmut tuncerı okuyunca bı gulesım gelmedı degıl sjsjsj cok ıyı adam yaa neselı guzelmıss
Evet 😂😂
🌺🙏🏻
Sanırım görselde bir uyumsuzluk var bana ve doğdugum güne göre yanlış söylüyor, yapamadığım başarısız olduğum tek nokta kendimi düşünmek
🙏🏻eglence maksatlı
Teşekkür ederim 👍
21 Mart 'ta? Simdi baktım Rus Dış işleri bakani Sergey Lavrov ve Ronaldinho ile ayni gün doğmuşum 😅
Ronaldınho ıyıymıs yaa sjsjsj rusu bılmem
Az önce bakana kadar tahmin bile etmiyordum 😅
Yenı bı bılgı djsjsj
Doğru ve yeni bilgiler iyidir her zaman dişiaslan 🦁
Katılıyorumm
Bak Ronaldinho bile Nevruz çocuğuymuş 🐺
Haberı olsun yaz barıı snsns
😅
Çok var ünlûler ayı yaşdayız
Yaa
Bilmiyorum daha önce hiç araştırmadım
🙏🏻
12 ama öyle değil aslında
🤷🏻♀️🙏🏻
DAT DAT YANLİS CEVAPPPP DKKDKD
Olsunn sbsbs
Dkkkdjdjdj
Sadece kendimi düşünüyormuşum
Doğrumuu
Doğru değil yaa, bencil insanları sevmem
Kendını dusunmekte kotu bısey degıl zaten ama her durumda olması bencıllık evet. Eglencesıne zaten bunlarr🌺
🤍🌸
Doğu Demirkol hiç aklıma gelmezdi 😅 Yalnız şikayet değilde erteleme kısmı tuttu 👏🏻😅
Bakmam be tepeden
Eglencesıne zatenn 🙏🏻🌺
Biliyorumm 🙏🏻😊
Charlie Chaplin
Iyıymıs
Bilmem ama 27 Temmuz doğumluyum 😄
🌺🙏🏻
Şikayet yokta erteleme var.
Nasılsa yaparım dıye mı ertelıyosun
Tamda öyle oluyor nadiren elden gelen bir şey olmuyor oda istisna
Kesınlıgınden emın olunca ınsan rahatlıga kapılıyo gercekten
Kesinlikle üs üste bindirmeden hareket etmiyoruz