Bölümden bir erkekle geçen hafta bir derste yan yana oturduk. Bu hafta gelip benim yine aynı yerde oturduğumu görünce ofladı, sonra arkadaşlarına dönüp sizin orada yer var mı dedi, yok dediler, öyle yanıma oturdu
2 ay
Bölümden bir erkekle geçen hafta bir derste yan yana oturduk. Bu hafta gelip benim yine aynı yerde oturduğumu görünce ofladı, sonra arkadaşlarına dönüp sizin orada yer var mı dedi, yok dediler, öyle yanıma oturdu
Cevap
4Cevap
onun verdiği tepkiyi sende vereydin ters koşe
ya şöyle aslında ders bilgisayar laboratuvarında ve bu hocanın hemen solunda oturuyor ben de onun yanında oturuyordum. bu tepkiden sonraki hafta hocanın sağ tarafından ikinci sıraya geçtim o gün baska kızlar bunun yerine oturunca bu yine benim yanıma oturdu
ayak yapmış ya da oturtma öyle yapacaksa s g de
ya saçma olacak ama şöyle düşün ders bilgisayar laboratuvarında ve bu hocanın hemen solunda oturuyor ben de onun yanında oturuyordum. bu tepkiden sonraki hafta hocanın sağ tarafından ikinci sıraya geçtim o gün baska kızlar bunun yerine oturunca bu yine benim yanıma oturdu
sana yürüyor mu :d
ıyhh
neden
ne neden
yakışıklı mı değil irite mi ediyor?
yok ondan demedim ya sanmıyorum yani yürüdüğünü
anladım. neden güzel değil misin ya da çekici bulmazlar mı seni?
yo bence güzelim de erkekler takıyor bana çogu zaman. samimiyetimiz olmasa bile bi laf atarlar o yüzden ön yargılıyım genelde
nasıl laf atıyorlar, istersen direkt yaz
istk yolladım
Oturma bir daha oraya sen de
ya saçma olacak ama şöyle düşün ders bilgisayar laboratuvarında ve bu hocanın hemen solunda oturuyor ben de onun yanında oturuyordum. bu tepkiden sonraki hafta hocanın sağ tarafından ikinci sıraya geçtim o gün baska kızlar bunun yerine oturunca bu yine benim yanıma oturdu
Şansına denk geliyo senin de sanirim
evet ya bi de ona yer bırakmışım gibi oldu ben hocanın dibinde oturmıyım diye ikinci sıraya geçiyorum ve anlayabilmek için cok da uzaklaea oturmuyorum
Yapcak bişey yok ya, ne diyim
ama biz olamayiz
Oturma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Bize göre çocuk biraz kaba ve düşüncesiz davranmış, “oflama” kısmı özellikle itici 😒 Ama tek dersten direkt silip atmak da şart değil. Senin modunu bozduysa mesafeni korursun, sadece ders arkadaşı kalır. Eğer tekrar böyle saygısız davranırsa da gayet sakin bir “istemiyorsan başka yere oturabilirsin” demen yeter, top onda olur 😉