Ben sosyal medyada gördüğüm erkeklerin benden daha bakımlı ve sağlıklı bir cilde sahip olmasını kabullenemiyorum jfkngk

Siz de 38384 adımlı cilt bakım rutini yapmıyorsanız küserim 😂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben sosyal medyada gördüğüm erkeklerin benden daha bakımlı ve sağlıklı bir cilde sahip olmasını kabullenemiyorum jfkngk

Siz de 38384 adımlı cilt bakım rutini yapmıyorsanız küserim 😂
Yoo bizde yapıyoruz. Yüzümüzü yıkıyoruz ve nadiren de zeytinyağlı krem veya güneş kremi sürdüğümüz oluyor 😁
Kadınlar makyaj malzemesi, bakım ürünleri derken ne varsa yüzlerine sürüyorlar sonra bırakın cildin mahvolmasını bu tip kimyasallar cilt kanserine dahi neden olabiliyor.
Ben tüm bakımı sadece bu ürün ile yapıyorum tüm vücut saç ve yüze uyguluyorum onun dışında köpükte kullandığım Schwarzkopf taft curl & flex kullanıyorum
Bizler gibi orasına burasına bulduğu her boku sürmedikleri için olabilir bence 😄 Allah'ın verdiğine razılar. Uzun süre de aynı şekilde bozulmadan kalabiliyorlar
Erkeklere kir pas yakışıyor falan 😂😂 Güzel kokmaları da bana tuhaf geliyor bana güzel koksun ama sokaktaki hatuna niye kokuyor katil yaparlar insanı 😂
Cevap
81Cevap
Onlar biz kadınlar kadar detaycı değiller bence. Ciltlerini sade su ile yıkıyorlar. Genelde daha detay bakım yapan biziz
Kendine çok bakan yapıyor bence
Yapmıyorum abla.
Bu kadar temiz olanlar detaylı yüz bakımı yapan kişilerden oluşuyor gayet normal. Makyaj yapmak yerine sadece sağlıklı şeylere odaklansanız siz de rahatça baby face olursunuz
Bi sabah bi akşam yüzümü yıkıyorum onun dışında hiçbir şey kullanmıyorum, gayet de güzel pürüzsüz bir cildim var, siz kızlar gibi bi sürü kimyasal sürmüyorum yüzüme
Bende erkekler gibi sadece sabahları yüzümü yıkıyorum erkekler gibi şimdi cildim
27 yaşıma geldim ergenlik dahil yüzümde bi sivilce dahi çıkmadı çol güzel bi yüzüm var okulda kızlar bana çilli horozum diye seslenirdi🤣
Yüzüme buz sürüyorum ve nemlendirici o kadar
Buna nasıl vardın bilmiyorum ama çoğu sıkıntılı bence. Temiz olmadıkları için yüzlerindeki yağ parlıyordur sana ,:)
Yüzdeki sakalı bide o küçük tüyleri alınca cildim çok temiz ayna gibi oluyor aynı şekilde vücudumda da öyle bence fazla kıl cildi koruyor
İyi ki de biz o kadarına yetişemedik bizim o yaşlarda elimiz yüzümüz çamur eve giderdik.. Hayatım boyunca el kremi bile kullanmadım desem yeridir..
Erkekler her buldugu seyleri yuzune sürmez bu sebeple ne ph dengesini nede başka birseyi bozmaz. Makyaj urünleri cilde zarar veriyor
Araba camı sildikleri havlu ile yüzlerini sildikleri için ckzk🤣
Ben sabah kalkınca yüzümü yıkamaya üşeniyorum
Patates suyu ile pirinç suyu mu kullanıyorlar acaba 🤣
Ben arko krem sürsem kendimi yumşamış hissediyorum🙄🙄
Bence yapanlar da bir sorun var yani bir erkek neden makyaj yapsın ki
Yoo bir krem sürerim gerektiği zaman o kadar jdjdjd
Yapiyorum tabiki. Gunde 2 defa arap sabunu ile dus aliyorum.
Erkekler makyaj vs yapmadığı için cildi daha sağlıklı herhalde
Erkeklerin bizden daha az sivilceli cilde sahip olması normal. Hormonel bir iş.
Yanındaki arkadaşınla ne çok benziyorsunuz :)))
akne skarım olmasa senden daha iyi cildim olurdu. lazer tedavisi oluyorum
Ben de kolajen desteği alıyorum cildime iyi geliyor hyorinolik asitli 😄
Surekli tras yaptiklari icin olabilir. * bunu sadece erklerle mal etmemek lazim. Genetik cok önemli ve tabi ki bakim.
Cilde bakım adı altına uyguladiginiz ürünlerden dolayı cilt o maddelere ihtiyaç duyuyor. Haliyle farketmeden cildinize görünürde olmasa da zarar veriyorsunuz. Erkekler ise o tür şeyler uygulanmadığı için cilteleri onlara ihtiyaç duymuyor
Kicimizi sildigimiz havluyla yüzümüzü saçımızı kurutuyoz
Makyaj yapmıolar çünkü.. Şimdiki 15 yaşındaki kızın cildinden 40 yaşındaki adamın cildi daha iyi
erkeklerin kullandığı ürünleri 2 gün kullanınca cildin iyileşiyor pink taxli ürünleri kullanmayı bıraktım sistem erkeklerin işine ne yarıyor ise onun en iyisini yapıyor her şey kadın düşmanı
Ortadoğu eşekleri Twink erkek gerçeğiyle yüzleşiyor.
Bence biz kızlar makyaj ürünlerini fazla kullandığımız için çok kimyasala maruz kalıyoruz erkekler bu tür kimyasalları kullanmadığı için ciltleri temiz
Biz sizin gibi bakımlı ve özenli olsak siz bizim peşimizde koşarsınız :D
Sakınan göze çöp batar bizlerin ondan öyle. Erkeklerin öyle bir derdi yok anca kızlar güzel olsun diye bekliyorlar
Yeşil sabun kullanıyor sadece sevgilim başka birşeyi yok ve mükemmel yüzü
Her güzel kızdan bir yudum alırsan senin de iyi olur
Bu kadar da olmaz imkansız mutlaka bi küsür vardır herkesde
O ciltlerden birine sahibim 🤣🤣
✅arap sabunu
❌ bakım ürünleri
Ben 40 yıldır cilt bakımı yapmıyorum o zengo elitlerin işidir bizde para yok 20 30 bin verek
Sosyal medyada kadınlarda daha bakımlı görünüyor ona bakarsan herşeye inanma
Kişisel bakımını yapan kadin da erkek de en güzelidir. 😊
Kadınlar para verip bronzlaşıyor erkekler bedava ondan olabilir 🤣🤣🤣
Her buldugumuzu sürmüyoruz yüzümüze ve gerçek sabun kullanıyoruz
Genetik abla bazen sadece soğuk du ile yıkıyorum o kadar
Sivilcelerden kurtulamiyoruz ki cildimiz temiz olssun
Erkekler suyla yüzlerini yıkıyor sadece
Erkek erkek gibi olsun bı zahmet
Evet hepsi iyiler çünkü aşırı derecede bakımlılar
Soldaki iyi de diğer ikisi kötü
Yapmıyorum gerek duymam
Ortadaki çocuğun ismi ne aynı kardeşime benziyor