Aynen yapar ve yapmalılar bence. Ben çok severim kendine bakan bakımlı olan bir erkeği ya. Erkeklerde kadınlar gibi bence kendine bakmalı ve bakımlı olmalılar diye düşünüyorum.
Yani erkeklerin zaten geneli bakım yapmayı falan sevmez. Ama bence bu erkeklerde alışkanlık halime gelmeli diye düşünüyorum ben. Ben çok severim kendine bakım yapan bir erkeği ya.
Aynen katılıyorum. Nasıl kadınlar kendilerine bakım yapıyorsa bence erkeklerde kendine bakmalı ve bakım yapmalı. Sadece bakım yapmak kadına özgü değil diye düşünüyorum.
Aynen bencede yapmalılar. Her zaman bende kendine bakım yapması lazım kendini salmaması lazım. Çünkü bakım yapmak sadece kadına özgü değil diye düşünüyorum ben
Öyle tabi ki de lakin insanlara bazen erkeğin bakım yapması garip geliyor… Eskilerin sözü var; sabah işin için, akşam eşin için traş ol diye. Ne güzel anlam barındıran bir söz
Aynen bencede yapsınlar. Bakım yapmak sadece kadına özgü bir durum değil bence. Erkeklerde kendine bakım yapabilir bu bence gayet normal bir durum diye düşünüyorum ben.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yapar evet
Aynen yapar ve yapmalılar bence. Ben çok severim kendine bakan bakımlı olan bir erkeği ya. Erkeklerde kadınlar gibi bence kendine bakmalı ve bakımlı olmalılar diye düşünüyorum.
Niye erkeklerin ki odun yüzeyi gibi mi duruyor da cilt bakımı yapamasın
Aynen zaten karşı değilim ben. Ben bakımlı kendine bakan erkeğe severim. Erkek dediğin kendini salmamalı bence yeri gelince oda bakımlı olmalı.
Tabisi de. Ama fazla kadın gibi de olmamalı bence.
Ben yapmam yapanada lafım yok
Yani erkeklerin zaten geneli bakım yapmayı falan sevmez. Ama bence bu erkeklerde alışkanlık halime gelmeli diye düşünüyorum ben. Ben çok severim kendine bakım yapan bir erkeği ya.
Bakım falan kadına has bişey bence
Yapabilirler mi değil yapmalılar, mecburlar buna
Aynen katılıyorum. Nasıl kadınlar kendilerine bakım yapıyorsa bence erkeklerde kendine bakmalı ve bakım yapmalı. Sadece bakım yapmak kadına özgü değil diye düşünüyorum.
Yapabilir tabiki
Yapabilir
Yapar ve yapmalı da
Aynen bencede yapmalılar. Her zaman bende kendine bakım yapması lazım kendini salmaması lazım. Çünkü bakım yapmak sadece kadına özgü değil diye düşünüyorum ben
Öyle tabi ki de lakin insanlara bazen erkeğin bakım yapması garip geliyor…
Eskilerin sözü var; sabah işin için, akşam eşin için traş ol diye.
Ne güzel anlam barındıran bir söz
Lütfen yapsın
Aynen bencede yapsınlar. Bakım yapmak sadece kadına özgü bir durum değil bence. Erkeklerde kendine bakım yapabilir bu bence gayet normal bir durum diye düşünüyorum ben.
yapabılenler yapabılıyor
yapabilir