Hepimiz o en harika ciltlere sahip olmak için uğraşıp duruyoruz, acaba gerçekten de bu kadar kusursuz cilt mümkün mü? Benim cildim glass'tır dokunsan kırılır diye iddia eden var mı? klgmlgk

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hepimiz o en harika ciltlere sahip olmak için uğraşıp duruyoruz, acaba gerçekten de bu kadar kusursuz cilt mümkün mü? Benim cildim glass'tır dokunsan kırılır diye iddia eden var mı? klgmlgk

Evet bir yanılsamadır. Ben adriana limayı yakından görmüş selamlaşmış bir insan olarak söylüyorum profesyonel bir bakım ve normal bir hal arasında fark olduğunu düşünüyorum.
Şuana kadar 2 kişi beni şaşırttı.
1- Barbara palvin. Kendisini frankfurtta gördüm doğal haliyle spor yapıyordu mükemmel bir insan. (Aaaa barbara diyince gülümsedi hi dedi Foto diyecekken olur dedi kişilik olarak ta mükemmel).
2- Gigi Hadid. Gerçekten gerçekte gördükçe duraksayıp bir daha baktım. Florida da gördüm efsane bir kadın kişiliği duruşu karakteri her şeyi. (Selamlaştım fakat fotoğraf diyemedim zira etrafında fazla insan vardı duramadan arabasına bindi.)
Yazan: Alfonzoeltitoo3
Büyük ölçüde yanılsama. Işık filtre makyaj açı ve cilt yumuşatma birleşince gerçek hayatta olmayan kadar pürüzsüz bir görüntü çıkıyor. Kimsenin cildi her saat aynı tonda ve gözeneksiz değil. Sosyal medyada görünen cilt çoğu zaman cildin kendisi değil hazırlanmış hâli.
Bol su tüketimi sıfır şeker düzenli bakım nemlendirme ve koruma sonuç mükemmel bir cilt günlük hayatta güneş kremi disind asla bir şey kullanmam kapatıcı vs rimel allık ruj ve herkes cildime ne sürdüğümü sorar kpatici fondöten vb bir şey yok dediğim de inanmayıp silmek istiyorlar sonra şok tabi 😂😂😂
Kesinlikle evet.
Gözenekler, sivilce lekeleri, çatlaklar, selülitler, çilek bacak... Hepimizde var.
Biyometrik fotoğraf çekindiğimizde fotoğrafçıların sivilceleri kapattığı gibi ünlülerin internete yüklenen her fotoğrafı da mutlaka bir editlemeden geçiyor.
Cevap
15Cevap
Evet geneli hep efekt. Aslında öyle gördüğünüz yüzler hep lekeli, sivilceli ve bakımsız. Tamamen gördüğünüz yüzler filtre ve aşırı makyaj
Yanılsama değil filtre.
bir dünya filtre makyaj efekt var zaten ünlüler tatilde magazine yakalınca o vücutlarındaki kusurlar belli oluyor
Herkes öyle değil malum şu an bir efekt çılgınlığı falan var ama gerçekten çok güzel ciltler de var kimi bakımlarla kimi genlerinden kaynaklı oluyor
Değil, insan yediğine dikkat etse yüzü pürüzsüz olur.
Genellikle filtre kullandıkları için ciltleri o kadar kusursuz görünüyor
çoğunlukla efekt. Gerçeği yansıtmıyor. Kusursuz olamaz insan cildi.
Hep filtre bence normal hayatta görsen o insanları resimdekiyle dağlar kadar fark var
Mecburen öyle görünüyor kusursuz görünme çabasından
Ciddi misin…. Her fotonun üstünde 50 tane filtre var 😃😃😃
kızım bazı fotoğraflarda insan insana bile benzemiyor
Kesinlikle evet. Pazarlama stratejisi hepsi
Sosyal medyada gördüğün birçok şey doğru değil.
Sosyal Öedyadaki Çoğu Şey Yaşan
Bi ton makyaj+ efekt var tabi yanilsama
Hepsinin gerçek yüzü bk gibi 😂
Güzel bakan cildine iyidir gerçektir
Evet tamamen yanılsama aldatmaca
Cilde göre değişir bu
Hepsi shop ve ışık oyunları tamamen
ee tabi ki ama bazıları hariç bence
Bazıları evet bazıları hayır
Kendinle barışık ol
Yapay zeka iyilestirmesi olabilir
Yanılsama.