Hepimiz o en harika ciltlere sahip olmak için uğraşıp duruyoruz, acaba gerçekten de bu kadar kusursuz cilt mümkün mü? Benim cildim glass'tır dokunsan kırılır diye iddia eden var mı? klgmlgk

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hepimiz o en harika ciltlere sahip olmak için uğraşıp duruyoruz, acaba gerçekten de bu kadar kusursuz cilt mümkün mü? Benim cildim glass'tır dokunsan kırılır diye iddia eden var mı? klgmlgk

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet bir yanılsamadır. Ben adriana limayı yakından görmüş selamlaşmış bir insan olarak söylüyorum profesyonel bir bakım ve normal bir hal arasında fark olduğunu düşünüyorum.
Şuana kadar 2 kişi beni şaşırttı.
1- Barbara palvin. Kendisini frankfurtta gördüm doğal haliyle spor yapıyordu mükemmel bir insan. (Aaaa barbara diyince gülümsedi hi dedi Foto diyecekken olur dedi kişilik olarak ta mükemmel).
2- Gigi Hadid. Gerçekten gerçekte gördükçe duraksayıp bir daha baktım. Florida da gördüm efsane bir kadın kişiliği duruşu karakteri her şeyi. (Selamlaştım fakat fotoğraf diyemedim zira etrafında fazla insan vardı duramadan arabasına bindi.)
Yazan: Alfonzoeltitoo3
Kesinlikle evet.
Gözenekler, sivilce lekeleri, çatlaklar, selülitler, çilek bacak... Hepimizde var.
Biyometrik fotoğraf çekindiğimizde fotoğrafçıların sivilceleri kapattığı gibi ünlülerin internete yüklenen her fotoğrafı da mutlaka bir editlemeden geçiyor.
çoğunlukla efekt. Gerçeği yansıtmıyor. Kusursuz olamaz insan cildi.
Hep filtre bence normal hayatta görsen o insanları resimdekiyle dağlar kadar fark var
Mecburen öyle görünüyor kusursuz görünme çabasından
Hepsi shop ve ışık oyunları tamamen
ee tabi ki ama bazıları hariç bence
Yapay zeka iyilestirmesi olabilir
Tabiyki
yok değil
Çoğu dip fake
Hepsi öyle yanılsama
Öyle