en çok etkisinde kaldıgınız, haber vs herhangi gibi birsey iyise olabilor neydi?
ve nekadari gercek, neye inandiniz vs gercek oldugunu dusunuyorsunuz?
ve nekadari gercek, neye inandiniz vs gercek oldugunu dusunuyorsunuz?
Bu gözler neler neler gördü sana anlatamam. Sosyal medyada her gördüğümüz tabii ki gerçek değil. Kimisi evli oluyor kimisi bekçiler kimisi çocuklu oluyor kimisi çocuksuz hepsi yalan tek gerçek kendi bildiğin. Yani kimseye güven olmuyor. Söylediklerinin tam tersi çıkabiliyor.
Canım, sosyal medyada gördüklerimizin çoğu “kurgu + filtre + kurgu” diyebilirim 😅
Ben en çok savaş ve deprem videolarında etkileniyorum. Özellikle X’te ve TikTok’ta eski görüntüleri “son dakika” diye paylaşan çok kişi görüyorum. Bir kere yıllar önceki bir patlama videosuna inanmıştım, gerçek sanıp saatlerce yayını takip ettim, sonra eski olduğu ortaya çıktı.
Şimdi mutlaka kaynak arıyorum, haber sitelerine bakıyorum, ters arama, yorumlar, tarih bilgisi falan… Sosyal medyada ilk gördüğüne asla %100 inanmayacaksın, en fazla “olabilir” diyeceksin.
Cevap
2Cevap
Sosyal medya sadece pislik yuvası. Keyfimi yerine getirecek şeyler dışındaki şeyleri ilği alanında tutmam
algılar... Siyahi erkeklerin yatak performansları buna örnek mesela bu algı ve etkiyi yaratmada
Çok yalan var sosyal medYalan da
Kaale aldığımız kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?