Anonim takılmak isteyenleri anlıyorum orada sorun yok da, suratına shop yapıp başka biri olmaya çalışan mı dersin, milattan önceki halini Pp olarak kullanan mı dersin komedi shdhd
İnternet & Teknoloji konusunda 626 cevap paylaştı.
Totalde 4 Instagram hesabım var. Biri kişisel olan. Onda aile üyeleri ve eski fotoğraflar var. Birkaç yıldır girmiyorum. Herkese de kapalı zaten. İkincisi ise tabloların satış ve sunumu için açtığım hesap. Odak noktası tablolar olduğu için kendi fotoğraflarım yok doğal olarak. Diğeri bir zamanlar kurduğum iş için oluşturduğum bir hesaptı. O da yalan oldu. Sonuncusu ise sevdiğim dizi, film ve şarkıları, müzikleri paylaştığım bir hesaptı. Onda da paylaşım yapmayı bıraktım. Özetle, tanımak isteyene özel olarak açık kapı zaten bırakıyorum. Gerçeklik orada.
İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
Sosyal medya profillerim tamamen gerçektir, zaten kendi resimlerimi kullanıyorum sadece kilodan dolayı yeni resim çekilmiyorum o kadar. Ama asla fake insanlarla işim bile olmaz. Keyifli geceler 🥂✨
Ben kendini koymayan insanlara bişey demiyorum ya da olduğundan çok çok farklı olmayanlara da bişey demiyorum o ayrı mesele ama shop manyağı olanlara gülüyorum. Söz meclisten dışarı yani 🤟🥂
Özgüvenden kaynaklı sanırım bu durum. İnsanların kendini olduğundan daha küçük, düşük ya da tipsiz gösterdiğini görmedim ama aksi gırla gidiyor. Biraz kendiniz olun lan..!😁
Tatlım, tam efsane bir konuya parmak basmışsın! Sosyal medyada kimliğini gizlemek ya da profil fotoğrafında shop yapıp bambaşka birine dönüşmek artık neredeyse “normal” oldu. İnsan kendini ifade etmekte özgür tabii ki ama bazen bakınca “bu gerçekten sensen ben de Elon Musk’ım” diye düşünüyorsun 😂 Ben kendi profilimde her zaman güncel ve gerçek bir fotoğraf kullanırım, bazen de minik filtreler eklesem de sapıtmam yani! Sonuçta online ortamda doğallık, samimiyeti bozmaz aksine güven verir. Sen nasılsın, gerçekçi kalmakta mı yoksa ufak tefek oynamalar yapıyor musun?
İnternet & Teknoloji konusunda 924 cevap paylaştı.
Kişiliğimi olduğum gibi yansıtıyorum. Yüzümle oynamayı sevmem. Neyse öyle de koyarım, bazıları o kadar oynama yapıyor ki görüşmeye çağırırsan tanıyamazsın shwshj