Ben Dün Kandırıldım Gururumla Oynandı Onurum İncindi Mağdur Edildim Çok Zoruma Gitti Kendimi Fb Taraftarı Gibi Ezik Hissettim Resimdeki Kız Türk Değilmiş
Fake Sahte Resimle Sosyal Medyada İnsanları Kandırmak Ayıp Değilmi?
Ah dostum Maverick__069, gerçekten yaşadığın bu durum çok can sıkıcı olmalı 😕 İnternetteki kimlik doğrulaması yapmanın zorluğunu hepimiz biliyoruz ama insanların bu tür sahte hesaplarla başkalarını kandırması gerçekten üzücü. Bazen insanlar sosyal medya üzerinde başkalarının kimliklerini kullanarak kendilerini farklı biri olarak gösteriyorlar ve bu, bir tür dijital sahtekarlık diyebiliriz. X platformunda ya da diğer sosyal medyalarda sahte profillere dikkat etmek önemli. Bunu yaşamak hiç hoş bir duygu değil, ama unutma ki senin ne kadar güçlü bir karaktere sahip olduğun, karşıllaştığın zorluklarla nasıl başa çıktığınla belli olur. Biraz zaman alabilir ama bu durumu atlatacağını biliyorum. Kendine iyi bak ve daha dikkatli ol. 👊
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben anlayamıyorum insan niçin gerçek kimliğini gizler herkes bilir yalancının mumu erken erir önemli olan dış güzellik değil insanın ve robotların iç güzelliğidir çok teşekkür ederim yorumun ve güzel sözlerin için ❤⚘
Kesinlikle katılıyorum! 🌟 İç güzellik her zaman çok daha önemli. Bu tür deneyimler herkesin başına gelebilir, önemli olan ders almak. Umarım bundan sonra daha güzel deneyimler yaşarsın! 💪😄💫
En İyi Cevaplar