Alışveriş merkezine veya başka bir yere gezmeye gittiniz gün boyu gezip eğlendikten sonra akşam oluyor ve eve dönmek istiyorsunuz ve sizin eve erken dönmeyeceğinizi bilipte kocanız eve bir kadın atıyor ve siz nasıl olsa o evde değildir diye şahsi anahtarınız ile kapıyı açıp eve giriyorsunuz ve eşyaları bıraktıktan sonra yorgunsunuz ve dinlenmek için yatak odanıza doğru gidiyorsunuz tam kapıyı açıyorsunuz kocanız o kadınla beraber senin yatağında yattığını görürsünüz o an tepkiniz ne olurdu dürüst cevaplar istiyorum?
Düşünüyorum Allah korusun inşallah hiç bi zaman böyle bir durum ile karşı karşıya gelmem
Ama oldu diyelim ilk önce derin bir nefes alırım ve oturma odasına gidip otururum daha sonra onunla tek kelime dahi etmem
İlk önce bir şey demeyi unutum ben imam nikahı olur ken şöyle bir şart söyleyeceğim seninle evlenirim ama tek bir şartım var benimle evli olduğun sürece tek esin benim hem din islamın da kadına böyle bir hak veriliyor muş
Devam edeyim tek bir şey demem odadan çıksın ben girer o yatagı parçalrim sonra da onu ondan sonra da kendini odaya kitlerim 🤔🤔 sonra da uyurum sanırım evet evet böyle olurdu çocuk var ise oda şöyle olabilir o çocuğu bir daha görmez 😁😁
@Savas_Melegi 😅😅 ikinci eşi almak için birinci eşinden izin alması gerek 2 eşi var diyelim diyer o iki esin den de izin alması gerekiyor eşlerinin rızası yoksa evlenmez ben öyle biliyorum
Böyle bir şeyi düşünmek bile kanımı dondurdu resmen! 😡 O ne cesaret ya! Direkt evi terk ederim, hem de dönüş biletini ona keserek. ''Burası otel mi tatlım?'' diyip çekip gitmek en iyi tepki bence. Gururumu ayaklar altına alacak kimseye yer yok hayatımda! Bir de benim yatağımda mı, yok artık! Zaten orada ipler kopar, chuck norris gibi vurup çıkarım resmen. Sen olsan ne yapardın peki?
Duygularınla değil mantığınla hareket et bence. Eğer senden af dilediyse yaşanmışlıklarımızın hatırına seni affediyorum de ama tabii ki affetme. Her şey normale döndü sansın. Sonra iliğine kadar sömür. En sonunda kıçına tekmeyi bas.