2 ay

Sürekli hakaret eden, kıskanç ve kontrolcü sevgiliyi affetmeli miyim, ilişkiyi bitirmeli miyim?

Benim 1 senelik ilişkim var o köyde yaşıyor ben şehirde bana karşı çok kıskançlığı güven sorunu var mesela staj görüyorum orada erkeklerle napıyorsun sen kesin orada birileri var falan Instagramda açık bütün gönderilerimi kaldırdı kendimi atsam kime kendini gösteriyorsun diyor gece kızlarla çıkamıyorum gündüz sadece benim konumla takip ediyor alkole çok karşı içirmiyor saçımı sarı yapacaktım ona öyle kuzum* gibi olmaz dedi boyattırmadı ben bi şekil alıştırmaya çalıştım kendimi sevdiğim için sonrasında bi kaç kavgamızda bana kuzum* kaşar kelimelerini kullandı her defasında söz bidaha yapmıcam affet beni falan dedi bi şekil yuttum bu son tartışmamızda artık kerhan* karısı kuzum* kaşar daha bir sürü iğrenç kelime kullandı bu sefer her yerden engelledim bitiremem sebebim aileleri tanıyorduk aynı memleketti ona alışmıştım 7 24 konuşmaya gezmeye her şeye bu yaptığı en son şeyi kaldıramadım şimdi yalvarıyor affet beni seni sevdiğim için sinirle dedim bu son şans ver bana falan alkolüm yok gece hayatım yok kimseye yan gözle bakmadım aldatmadım seni dedi sizce napıyım

Sürekli hakaret eden, kıskanç ve kontrolcü sevgiliyi affetmeli miyim, ilişkiyi bitirmeli miyim?