Sevgilim kendini affedemiyor yanında olmak istedikçe beni uzaklaştırıyor?

İlişkimiz 2yıldır devam ediyor ilk sene birlikte geçti bütün vaktimiz hemşirelik okuyordu çok duygusal olduğu için kaldıramadı bazı şeyleri yapamayacagım diyerek tekrar sınava girmek istedi. Memleketine döndü ona hep destek oldum her anında yanında oldum her fırsatımda yanına gidip onu sınav stresinden uzak tuttum. Fakat geçen hafta dersane kampı vardı. Oraya gitti yoğun bir kamp olacağını belirtti. Ben whatsappdan online olup bana yazmadıgı zamanlar oldugunu farkettim. Nedenini sordum canım sıkılıyor bakınıyorum öyle sadece dedi. Yanında da ilişkilerinden hiç haz etmedigim bir arkadaşı vardı dersanesinden. Ertesi gün yine böyle bir girip çıkmalarını gördüm sonra ise beni engelledigini. Hemen kısa bir mesaj atarak anlatmak istedigi birseyler olup olmadıgını sordum. Tabikide arayarak bana hemen dönüş yaptı. Yanındaki arkadaşının ismi Ezgi bu arada. Ezgideydi telefon belkide fark etmeden yapmış olabilecegini söyledi bana. Neyse biraz tartıştık engellemek öyle basitce yapılacak birsey degildi yanlış 1.2 tusa basarak olabilecek. Üzerine gittim ilk başta arkadasım yaptı evet cok telefonu kurcaladığı kendi iyiliği için bunu yapmıs oldugunu tahmin ettigini söyledi. Tabiki benim kafam attı biraz sert davrandım. Neyse dayanamadı söyledi çok güveniyorduk birbirimize. Ezgi benim telefonumdan benim arkadaşım ile görüşüyordu sende beni sürekli online olup çıldırma diye yaptıgını söyledi. Niye benden sakladıgını sordum söylese anlayışla karşılardım. Ezginin knuştugu genç ile arasında bişiler oldugunu benimde onu sevmememden kaynakladıgını söyledi. Onların konuşmaları bölünmesin sende sinirlenme diye yaptıgını anlatınca olay tatlıya baglandı. Ama bana söyledigi yalan yüzünden asla kendisini affedemiyor. Ben onun yanında oldukça ona destek olmak istedikçe hep beni uzaklaştırıyor. Yalnız kalmak istedigini söylüyor. Bana sürekli ismimle hitap ediyor ben ona ilgi gösterdikçe hak etmedigini dile getiriyor. Ne yapıp ona yardımcı olabilirim yalnız bırakmak istemiyorum endişeleniyorum
Sevgilim kendini affedemiyor yanında olmak istedikçe beni uzaklaştırıyor?