Sevgilim beni kendinden bilerek uzaklaştırıyor gibi?

Ayrıldığından beri hiçbir düzgün sebebi olmadı çünkü ona çok güzel bir ilişki yaşattım o da bana. Ancak bunun bitmesi gerçekten çok aptalca, söylediği sözler bahane veya bilerek istemeye istemeye söylenen sözler gibi. Örneğin bazıları "Ben seni üzüyorum, biz birbirimize iyi gelmiyoruz , sana güvenemiyorum (affetmisti ve güveniyordu), zaten evli değiliz, uzaktandi zaten, belki de sadece istemiyorum, sen takıntılısın, bu sevgi değil, istemiyorum, sana karşı bir şey hissetmiyorum, buz gibiyim, hayatımdan çık, hayatına devam et gibi." Şimdi diyeceksiniz ki e zaten ne desin kızın ağzına sicmissin herhalde. Emin olun çoğunuzun hatta o kadar kendimden eminim ki %95 inizin hayalinde bile göremediği bir ilişki yaşadik. Bana hep masallarda gibi hissettiriyorsun, çok iyi kalplisin, keşke seni daha önce tanisaydim, çok ince çok düşünceli birisin ve daha neler neler derdi. Ancak nedense 2 aydır ya gel düzgünce konuşalım ben seni önemsiyorum en azından bana karşı kırgınliklarini duzetlmeye çalışayım kalbin kırılmış kalma bana karşı hani gerçekten bin takla attım yemin ederim. Hani şu yukarıdaki sözleri hakeden tek bir kötü hareketim varsa ki yok bütün samimiyetimle özür dileyip hatami kabul ederdim. Ama gerçekten aramızda bir sorun yoktu yani sanki biri büyü yaptı veya biri doldurdu bana karşı bilmiyorum, veya ciddi bir hastalığa mi yakalandı beni uzmemek için uzaklaştıriyor, veya ailesi mi zorluyor. Kimseye düzgün bir sebep sunmuyor, açıklama yapmıyor, tek dediği istemiyorum. Hani şu sitedeki kızların herhangi birine sevgilime verdiğim özeni ve yaptığım şeyleri yapsam yemin ediyorum bana yapışırlar. Bunu kendimi beğendiğim için söylemiyorum, size şöyle diyeyim hanginiz evlenme teklifi edeceği yüzüğü kendi tasarlayıp kendi elleriyle yapma planı yaptı? İşte ben bunu için şimdiden plan yapıp gerekirse 1 sene boyunca bununla uğraşacak biriyim. Siz düşünün gerisini... Sizce bu uzaklaştırmanin sebebi ne? Aldatmiyor bu arada o kesin ona güveniyorum öyle bir şey yapmaz.

Güncellemeler
1 yıl
Bu arada dün son kez yazdım bende ondan vazgeçtim, bizi kadere bırakıyorum dedim. Kader bizi bir gün tekrar bir araya getirdiğinde seninle her şeyi çok daha güzel yapacağız ve kalbimi paramparca etmene rağmen o gün seni ilk günkü sevgiyle ve sefkatle bekleyeceğim dedim. Ömrümü geçirmek istesigim ilk ve tek kadınsın, hayatıma senden başka kimseyi almayacağım dedim. Ve defteri o güne kadar kapattım, kader artik ne yazarsa. Umarım ömrümü yalniz geçirmeme izin vermez kader. Ama bir şeyler seziyorum.
Sevgilim beni kendinden bilerek uzaklaştırıyor gibi?