Aslan kadınıyım, terazi erkeği eski sevgilisine hâlâ bağlıysa bu ilişkiyi tamamen bitirmek mi en doğrusu?

Arkadaşlar sevgilim eski sevgilisine karşı hala suçluluk ve bağlılık hissediyordu, o yazınca o gün bana soğuk davranıyordu. Ben de kendime saygımdan ayrıldım tabii ki, ikimiz de üzülmeyelim dedim. O senin sandığın kadar derin bir şey değil sadece o zor zamanlarımda beni ayağa kaldırdı ve onu mutlu edemedim diye kendimi suçluyorum dedi ama biz hiç anlaşamıyorduk ve bir daha birlikte olmayız diyordu. Ama yine de kendimi ikinci kadın gibi hissetmek çok ağır geldi ve çok sevsem de bitirdim ve ilişkimi tamamen kestim 😔 ama çok özlüyor, çok üzülüyorum 😔 onları beraber hayal bile edemiyorum her ne kadar git seviyorsan mutlu ol desem de😕 ben aslan kadınıyım o terazi ve eski sevgilisi balık burcu. Terazi erkekleri daha iyi bilir tabii böyle durumlarda neler hisseder bir erkek falan 😕 bazıları saçma sapan burçlara falan inanıyorsun falan yorumları yapmasın uğraşamam☹️

Aslan kadınıyım, terazi erkeği eski sevgilisine hâlâ bağlıysa bu ilişkiyi tamamen bitirmek mi en doğrusu?