Herkese iyi akşamlar
Arkadaşlar uyku düzenimi çok kötü derecede bozdum. Tekrardan düzene koymak için tavsiyeleriniz nelerdir?

Herkese iyi akşamlar
Arkadaşlar uyku düzenimi çok kötü derecede bozdum. Tekrardan düzene koymak için tavsiyeleriniz nelerdir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Strestten olabilir uyku düzeni bozukluğu ve rahatsızlıkta olabilir herhangi bir durum
Stresim var çarşamba günü randevum var bakalım neler olacak.
Psikolojik olabilir hocam
Evet son dönemlerde yaşanan şeyler ağır geldi biraz
Çok düşünmemeye gayret gösterelim
Türkiye'de yaşayıp düşünmemek elde değil kardeşim. İşi ayrı düşünüyorsun bankayı ayrı personel ödemelerini ayrı.
Evet çok iyi anlıyorum gerçekten ama bende zamanın da çok düşündüm taktım ne oldu sonuç hastanelik olduk rahatsizlikta vardı bir yandan ama şimdi hiçbir şeyi düşünmüyorum etmiyorum yoluma bakiyorum o yüzden.
Geçmiş olsun senin adına üzüldüm bu durum gerçekten çok sıkıntılı insanı asosyal yapıyor. Yıllar sonra KS'ye geldim ve soru sordum düşün artık :)
Evet gerçekten de öyle KS ye gel tabi ki kafa dagitmalik burası resmen sorularla insan meşgul olabiliyor
Sorulara cevap verip gözümü yoruyorum çünkü youtube dan artık aşırı sıkıldım
Bende şu whatsap ingstagram aşırı derece de sikildigim için buraya geldim yoksa umursamam burayı hiç
En iyisini yapmışsın buranın arayüzü değişmiş baya modern olmuş
Yok ya hep aynı değişiklik değişen bir şey yok bence
Çok zaman oluyor gelmeyeli benim hoşuma gitti
Anladım hocam güzeldir ya zaten
Donem dönem olur kafana taktığın seyler var ise bendede oluyor.
Kafam çok dolu içerisi düğün salonu gibi
Ondandır o donem gecince tekrar düzene giricektir.
Umarım iyi bir uykuyu hak ettiğimi düşünüyorum
Uyku getiriici dinlendirici muzikleri acman iyi gelir bir dene.
Bir kaç tane takviye hap alıyorum magnezyum ve enerji veren belki de oda tetikliyor olabilir. çarşamba günü randevum var. Uyku getirmesi için esra erol veya müge anlı açıyorum :)))
Ozaman azalt onları.
Tavsiyenize kulak vereceğim Teşekkür ederim :)
Rica ederim.
koyma böyle rahat