Babasızlıktan her gün ağlıyorum babama günah yazılır mı?

18 yaşındayım anne babam ben 3 yaşındayken ayrıldılar babam alkolik şiddet eğilimli annemi defalarca aldatan biriydi, 9. sınıfa kadar babamla ara sıra dışarıda görüşüyordum ama bir gün beni bu hayata fakirliğe maruz bıraktığı için babasızlığı iliklerime kadar hissettirdiği annemin benim kardeşlerimin gençliğini hayatını geleceğini her şeyini çaldığı için ondan nefret ettim hala daha ediyorum her zaman beddualarımda. Ama aynı zamanda ona sarılmaya baba demeye çok ihtiyacım var her gece ağlıyorum annemle aram da hiç iyi olmadı babam annemin psikolojisini bozduğu için annem sağlıklı Bi kafa yaşamıyor, Ben daha çok küçüğüm ergenlik zamanındayım ve onlara çok ihtiyacım var ama beni asla anlamayacaklar ve asla onlardan bana sarılmalarını isteyemeyeceğim kötü dönemden geçiyorum ruhsal olarak gerçekten çok kötüyüm sadece onlara ihtiyacım var aile olmaya ihtiyacım var yıllardır babamı görmüyorum çok özledim ama benim hayatımı mahvetti annemin hayatını mahvetti ne kendine faydası var ne bize beni bu kadar mahveden annemi kardeşlerimi mahveden Bi adama ahımız elbet yerde kalmıyor ama öbür dünya da bunun karşılığı ne olur?

Babasızlıktan her gün ağlıyorum babama günah yazılır mı?