Keşke fakir olsaydida iyi bir babaya sahip olsaydim. Çünkü kendi kızına bile kötü gözle bakacak kadsr pslik birisi 1 kere gidipte sarilamadim ben ona canim babam diye ve en kötüsü kimse inanmiyor cevresinde herkes onu iyi biliyor ama degil işte :( Annem bile inanmiyor. Kız arkadaşlarimi bile opmus gizli gizli, kız bana "senin baban sapikmi" diye sordu. Böyle baba olur mu? Buna baba denir mi yok desem gunaha girer miyim çünkü ben kabullenemiyorum boyle babayi? Sokakta görüyorum babalar kizlarina okadar iyi davraniyor ki gözlerim doluyor. Kiymetini bilin be babanizin, arkadasim babasinin arkasindan bana dedikodu ediyor. Ben icimden keske benimkide oyle olsa diyorum. Unutmayin sizin begenmediginiz hayatınızı hayal eden insanlar var!
Ben babamı hiç sevmem varsa yoksa beddua ve küfür ediyor bana saygı gösteriyorum ona yoksa bir gün elimde kalacak dövecem onu yok bilmem Allah uzun ömür versin diyor lanet gelsin senin gibi evlada diyor bilmem ne koduğum çocuğu eve bile gitmek istemiyorum mecbur gidecek yerim yok adam değil benim babam durumumuz pek farklı değil hiç sevmiyorum onu iş yerinde 45-50 yaşında abi dediğim insanlar var adam bana öyle bir oğlum yavrucum diyorki gözlerim doluyor valla :( adam gibi bir babamız yok malesef
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen. Bunlar bize ders olsun cicuklarimiza en azindan böyle davranmayiz. Sokaktaki amcalari bile babamdan cok seviyorum valla.
bana daha neler söylüyor gün yüzü görmeyesin bu dünyada sigara içiyor çok etklileniyorum dumandan nefes almakta zorlanıyorum diyorum bana başlıyor saydırıyor küfürü yok kalkarsam döverim seni.. çocugu hakkenden kendime soruyorum nasıl böyle cigeri bes para etmez babam var diye
karakter meselesi karaktersiz benim babam benide annemide sevmez psikolojisi bozulmuş alıyo televizyonu kaldırıp yere vurdu geçenlerde maaşı aldım 300tl vermeme rağmen adam verdiğim parayı az buldu beddua etti gene bana artık yani bıktım ya
gitmek iyi gelicektir sana hiç olmazsa kafa dinleyeceksin benim öyle bir şansım da yok lise bittikten sonra üniye gitseydik fena olmazdı aslında hiç olmazsa bu adamı görmezdik
ahh şu baş belası pislik babalar heryerdeler değilmi benimkide öyelydi ya çok acı çektim çok halada öyle gel dertleşelim ya içimiz dökelim birlikte onlara küfredelim :(
her acı farklıdır bu acıları yaşayanlar anlar gel dertleşelim sırdır zaten bunalr aramızda birlikte üzülleim sonuçta benzer şeyelriyaşayanlar paylaştıkca yaananalrı daha bir olumlu telkin olur aslada hakkında yanlış düşüneceğmi sanma benimde açılmaya ihtiyacım var gelirsen bekelrim
erkekolduğum için yanlış düşünmen tanışmayız ya sadce konuşuruz adını bile sormam psikologla konuşuyormusşsun gibi düşün neyse saygı duuryurom kararına
ahh dert ortağım benim ki de böyle sürekli dovuyor bağırıyor akıldan yoksun psikopat ne yapacağımi bilmiyorum artık tepeme kadar geldi canım çok sıkkın dün yine kavga ettik soluğu komsuda aldım canımı nasıl kurtardim bilmiyorum beddua bile ettim artık o derece biktirdi sorsan herkes haci hoca diyor ama içi de bizi yakıyor işte 😞😞
Kizina taciz eden babalar bile var yani onlara baba diyorsak benim baba tanimim degisir ve babama baba demem artik baska bisey derim. Kendini uzme meye çalis. Insallah bir yolunu bulursun
Hayir gunaha girmezsiniz. Oz kizina kotu gozle bakan sapik bir kisiden baba olamaz. Ondan bir yabanciymis gibi sakinmaniz lazim cunku adam sapik. Ayrica evde baska kiz cocugu varsa onlarida uyarin ve koruyun. Evlenip o evden cikamazmisiniz?
Bu dediklerini ve hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Dışarıdan insanlar babama alim gibi davranıyolar ama içerden görseler hiçte öyle değil. Tamam birazcık öyle olabilir ama sandıkları kadar iyi değil.
Olabilir maalesef ama ben ona ne baba ne de insan derim. Yani bu gunahsada gunaha girerim ama oyle biri benim icin baba olmaz. Allah hepsini hidayete erdirsin diyorum.
Kiz arkadasin optururse oper tabi. Hem sana kotu gozle baktigini nerden biliyosun?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Senin arkadaslarinda dekolteli giyinmeselerdi minj etek giymeselerdi babanda onlari öpmezdi.. azdiriyonuz adami sonra bu adam sapik mapik adam senin icin calisiyo sana ekmek yediriyo senin dediğine bak pislik sensin nankör
@roveşata01 nankör olmayın layn babadr bu atadır saygı duymalı sevmeli baba yapmış bir hata şimdi aklı başına gelmişdir elbet birgün şehvetden kesilcek yaşlancak çükü kalkmiycak ozaman pisman olcak bu yaptıklarına sizde ailenin yuvasını yıkmayin
karakteri bozuk la babada olsa kızına yan gozle bakabılırmı arkadaşlarına yan gozle bakabılırmı benım babam oyle olsa evden ya gıderım annemde zarar verıyorsa tam tersı evden kovarım dikmişim oyle babayı
@roveşata01 sen ne diyon ben annesine teyzesine yan gözle bakan erkekleri gördüm bu daha ne ki... kızına yan gözle baktığı ne malüm ne yapmis babasi onuda anlatsin ozaman gizli kullanici.. belki babasi normal bisey yapmisdir ama kz yanls anlamisdir kizin arkadaslarina sulanir olabilir bnde sulaniyom kzlara evli adam diye genc kz sevemiycekmi belki cekici gelmisdir 18 lik kzlar sanane olum milletin babasndan hayırsız evlat
En İyi Cevaplar