Babamı sevmiyorum anne baba ayrı senelerdir. Ölse geberse diyorum bu yuzden günah mı işliyorum ben bize hiçbir faydası olmadı?

Babam çok sorumsuz çok salak biri. Çocuklarına para vermez. Yıllardır annemin akrabaları bize baktı okutturdu. Gecimimizi akrabamız yardım etti. Babam bize vermedi verecek parası yoktu kumara at yarısına yatırdığı için. Onun yuzunden hayatımız kaydı elimizde ne var ne yok gitti. Bodrumda yazlığımız izmirde yazlık ve ev. Üç tane dairelerimiz işhanımız. O işimiz bile dünyaca markaların kıyafetlerini dikiyorduk. Amerikayla avrupayla iş yapıyorduk 25-30 sene önce. Şimd ayakta dursaydı o işimiz büyür şirket olurdu belki tr’nin en sayılır şirketlerinden olurdu. Kafasız bi baba olunca kumara borclanınca tefeciler vs vs evimize kaç kere haciz geldi. Herseyimiz gitti. Annem babam çok kavga ediyordu. Babam çok üzdü annemi. Çocukken anlamıyorsunuz ama büyüdükçe anlıyorsunuz. Son 10 seneye yakın nefret ediyorum ondan. Bizi aramaz sormaz 40 yılda arar sorar bisey istiyormusun der. Tabii yok derim ama insan düşünür dimi bunlar benim çocuklarım ne olursa olsun vermeliyim der. 3 sene önce masustan onu denedim baba benim param yok acil kursuma para yatırmam lazım 500 tl verir misn dedim. bana dediği şu kızım verirm yarın dedi. ertesi gün aramadı teli kapalı 1 hafta sonra ben arayınca geveledi kızım arabayla kaza yaptım masraf çok çıktı param yok ona yatırdım dedi. Tabii inanmadım hep aynı hikayeydi. Sonra ben işe girdim benden para istedi 5bin falan yani direk istemedi ona getirmeye çalıstı. yok dedim. Amcalarım halalarım bi kere olsun bize sormadılar açmısınız acıktamısınız diye. Hepsinin allah belasını versin. Beni aradıklarında büyük amcama hepsini dedim siz bizi aramadınız biz ne zorluklar cektik ev kirasını bile ödeyemedik. İlkokula başladım annem bana bi ayakkabı alacak parası yoktu dedim. Kusura bakmayın babam ne halt diyorsa yesin ben yardımcı olmam sizde bize yardım etmedini sormadınız dedim. Babam 5 sene önce suriyeli biriyle evlenmiş 3 çocuğu olmus. Sefil haldelermiş gelmişler benim sehrime amcalar ev ayarlamıs perisan haldeymiş. Şimdi bu adamın çocukları en buyugu 5 yasında ortanca 3 en küçüğü 1 yasında erkek hepsi. İlerde basımı ağrıtmazlar dimi. Bize huzur versinler. Kardesimle beni rahatsız etmesinler. Birikmiş parama konmasınlar. Hayat bu yarın öbürgün ölürüm falan bunlara malvarlığımın kalmasını istemiyorum. Kardesim değil onlar. Ben babamdan nefret ettiğim için günaha girmiyorum dimi
Güncellemeler
+1 yıl
Zaten onun yuzunden hiçbir erkeğe güvenmiyorum babam gibi biriyle karsılacam diye ödüm kopuyor. Hayatımda hiç sevgilim bile olmadı. Evlenecek yastayım ama güvenemiyorum. Çünkü mutlu bi ailede büyümedim. Baba hasreti cekiyorum hala. Yasım büyük olmasına ragmen babalar günü gelince kalbime bıcak saplamıs oluyor boğazım düğümleniyor. Ağlayacak gibi oluyorum. Baba kelimesi o kadar çok yabancıki bana. Ağzımın alısmadığı bi kelime
Babamı sevmiyorum anne baba ayrı senelerdir. Ölse geberse diyorum bu yuzden günah mı işliyorum ben bize hiçbir faydası olmadı?