Güncellemeler
+1 yıl
Zaten onun yuzunden hiçbir erkeğe güvenmiyorum babam gibi biriyle karsılacam diye ödüm kopuyor. Hayatımda hiç sevgilim bile olmadı. Evlenecek yastayım ama güvenemiyorum. Çünkü mutlu bi ailede büyümedim. Baba hasreti cekiyorum hala. Yasım büyük olmasına ragmen babalar günü gelince kalbime bıcak saplamıs oluyor boğazım düğümleniyor. Ağlayacak gibi oluyorum. Baba kelimesi o kadar çok yabancıki bana. Ağzımın alısmadığı bi kelime
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yine de bu kadar kin tutup nefret etme. Çünkü bu şekilde sadece kendi psikolojine zarar verirsin.
Haklısın ama ordan burdan arıyor. Ben engelledikçe arıyor
Yine de nefesi yeter kardeşim öyle deme onlar vesilesiyle geldin.
Tamam öyle ama sana faydası olmayan seni düşünmeyen bide üstüne utanmadan senden ğara isteyen. Onun yuzunden ac sefil kaldık. Evimize kaç kere tefeci geld. Kaç kere haciz geldi. Penceremize mafyaların adamlarından biri gece vakti taş attı. Bu adam bizi çok üzdü. Bunlar kısa anlattıklarım. İşimiz vardı arabamız vardı. Gerci hepsini annem sayesinde yaptı. Kendisi bi hiçti beceriksizd kumar düşkünü biriydi. Eve gelmez kumarda sabahlayan biri işe gitmeyen , elemanına dükkanı actıran biriydi. Elemanda paraları çalan biriydi
Doğru çok haklısın ama diyorum ya hakkını helal etmezsin ama öl deme yani evet şerefsizin önde gideni afedersin ama sonuçta ana baba diye diyemez öyle günah sayılır yani. Yoksa haklısın.
Etmiyorum hakkımı da. Acı çekerek ölür o Allah o yaşattıklarının hesabını sorar. Zaten soruyorda.
Evet etmiyorum de boşver yaşadıkların zor şeyler bizde yaşadık ama tabi bu seviye ailevi değil, yine de çok zor. Sabır et.
Teşekkür ederim sabır diyorum. Allah büyük 🙏🏻
Rica ederim sıkma güzel canını sen iyi bir insansın ama şunu da bunları sen değil başkaları da yaşıyor o yüzden sabır edip isyan etmemeliyiz.
Yani baba olması şerefsiz biriyse bir iey değiştirmez. Çocuğuna insaf etmeyen acımayan adamı sen de düşünmemelisin kendine yazık etme.
Onun kefaretini bilememma zor durum yaşıyorsun gerçekten
Bak samimiyetine güvenip yazabilirsin dinlemek isterim seni güven
Teşekkür ederim cok doldum
Farkındayım gerçekten dinlerim arkadaşınız olurum istediğiniz zaman içinizi dökersiniz prmprm333 hesabım istersen burdan yaz
Allah’ından bulur inşallah kafi
İnşalahhhh amin
O kadar dolusun
O çocukların ne suçu var?
Sucu yok ama babamdan dolayı nefret ediyorum. Evimize kaç kere mafya tipli insanlar geldi. Beni küçükken kaçırmakla tehdit etmişler. Bi gece yarısı evimizin penceresine koca bi tas atıldı. Annemin tüm parasını bitird hayatı hep yalan dolan. Sevmiyorum
Babanı sevmemeni yadırgamıyorum çok haklısın. Ama o çocuklar masum.