Diğer Sigarayı azaltmak yararlı mi acayip çok içiyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor O kadar çok içiyorum ki hep midem bulanıyor başım ağrıyor? Güncellemeler1 yıl Bırakmak istemiyorum ben azaltmak istiyorum azaltmanın faydalari varmıdır diye soruyorum Sigarayı azaltmak yararlı mi acayip çok içiyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ArananŞahsiyet Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Bırakmak lazım. Benim de bırakmam gerek. 1 12 Yorumla Soran 1 yıl Ben bırakmak istemiyorum sorun da orada Yorumla ArananŞahsiyet 1 yıl Azaltmak da iyidir ama bırakmadan tam bir sağlık elde etmek mümkün değil. Yorumla Soran 1 yıl Evet tabiki ki öyledir ya derdini bilmeyen mallar gelip boş boş konuşuyor inşallah darısı onların başına Yorumla ArananŞahsiyet 1 yıl Empati sıfır insanlarda, yapacak bir şey yok. Yorumla Soran 1 yıl Canları cehenneme 🙂 Yorumla ArananŞahsiyet 1 yıl Nazar-ı dikkate almıyorum zaten :) Yorumla Soran 1 yıl Ya ben astım hastasıyim hani en çok ta o yüzden sormak istedim Yorumla ArananŞahsiyet 1 yıl Sıkıntılı ama yine de en azından azaltmak gerekli. Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim:) Yorumla ArananŞahsiyet 1 yıl Rica ederim, bol şans Yorumla Soran 1 yıl Senin içinde bol şans Yorumla ArananŞahsiyet 1 yıl Teşekkürler Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 601 cevap paylaştı. Bıraktım mutluyum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben bırakmak istemiyorum ama 😞 Yorumla
HızırBey Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl O durum varsa baya içiyorsun 0 1 Yorumla HızırBey 1 yıl Yok faydası bırakırsan var Yorumla
tuborgsena Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl aynısı bana da oluyo devam devam 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne kadar içiyorsun günde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bırakmak lazım. Benim de bırakmam gerek.
Ben bırakmak istemiyorum sorun da orada
Azaltmak da iyidir ama bırakmadan tam bir sağlık elde etmek mümkün değil.
Evet tabiki ki öyledir ya derdini bilmeyen mallar gelip boş boş konuşuyor inşallah darısı onların başına
Empati sıfır insanlarda, yapacak bir şey yok.
Canları cehenneme 🙂
Nazar-ı dikkate almıyorum zaten :)
Ya ben astım hastasıyim hani en çok ta o yüzden sormak istedim
Sıkıntılı ama yine de en azından azaltmak gerekli.
Teşekkür ederim:)
Rica ederim, bol şans
Senin içinde bol şans
Teşekkürler
Bıraktım mutluyum
Ben bırakmak istemiyorum ama 😞
O durum varsa baya içiyorsun
Yok faydası bırakırsan var
aynısı bana da oluyo devam devam
Ne kadar içiyorsun günde