Şu bir çöp kutusunda 20 tane var neredeyse devlet ne kadar vergi keser birde dubai hükümeti buna izin verirmi sizce ayrıca boyle bir kacakcilik ağı kurulurmu

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Adaletin bu mu dünya. O telefonu alabilmek için kaç ay çalışıyoruz
Cevap
2Cevap
İnandın mı?
Orası dünyanın en zenginlerinin yaşadığı yer
Yani inanmak istiyorsun :)
Doğru
İnamc degil gercek bu
Orta doğunun hong kongu
Kaç kez Dubai ye gittin?
Dostum amerikanın süpergüç olduğunu bilmek icin amerikayamı gitmem lazim
Dubaiye gidecek kadar param yok bankamdaki 6 milyon tl ile anca kayseri veya sivası gezerim
Dubainin ne kadar zengin oldugunu anlamak icinde illa gitmeye gerek yok. orada kaç tane milyoner , milyarderin yaşadığını internete bakarakta bulabilirsin
Zenginlerin fakirler kadar gezi zekalı olmadığını ve sıfır telefonları atmak yerine üç kuruş para görmüş bir fakire çakmayı tercih edeceğini bilmen gerekirdi.
Sen her zengini elon musk gibi girişimci kurnaz ya da akıllı felanmı zannediyorsun
Arazisinde şansa petrol çıkıp zengin olanmı dersin miras yiyicisimi dersin. Hanedan mensubumu dersin öyle insanlarda dolu
Ayrıca adamlar lamborginiyi hurdaya felan veriyorlar
Açıkcası bende multi milyoner olsam yenisi çiktimi bende çöpe atarım
Ya neyse biktim senden bi sus ya
Çok kücümseyici ve kaba bir paylasim yapmissin (inandinmi) ne demek beyin yoksunumusun be adam dubaide yüzbinlerce milyoner var
Dünyanın her yerinden ustelik
Bunları öyle işlek yerde büfesi olan adamlarla karistirma dünyanın her yerinden petrol , emlak zenginleri , hanedan üyeleri geliyor
Sen eminim hong kongu da balıkçılık yapıyor felan zannediyorsundur dubai dedigin orta doğunun hong kongu
Hayatinda eminim 3,5 il disinda Türkiyeyi gezmemissindir birak Turkiyeden cikmayi kendi ilini dogulru duzgun gezmedin
Lan ben ırağa , irana , yunanistana , bulgaristana , kktc ye , katara , bae ye gitmis bir insanim
Sen daha kktc ye bile gitmemissin orada kumar oynayan zenginlerden haberin yok senin pahalı gördüğün iphone telefonu bunlar sakız parası diye aliyorlar
Senin hayal bile edemedigin evlerde bunlarin cocuklari kaliyor
Ya adamlar israfci iste git arastir
Evladım sen kiminle konuştuğunu biliyor musun?
Saçma.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar