Adana’ya gelen İngiliz Gazetesi Daily Mirror ekipleri İngiltere’nin Türkiye’ye gönderdiği atıkları yazdı. Buna göre, 2022’nin ilk üç ayında 150 bin 666 tondan fazla plastik atık Türkiye’ye geldi.

Adana’ya gelen İngiliz Gazetesi Daily Mirror ekipleri İngiltere’nin Türkiye’ye gönderdiği atıkları yazdı. Buna göre, 2022’nin ilk üç ayında 150 bin 666 tondan fazla plastik atık Türkiye’ye geldi.
evet maalesef öyle hem de yıllardır böyle sadece son zamanlarda dahada arttı, gözünü para bürümüş dini imanı para olan idareciler başa geçtiği müddetçe aksi mümkün değil. Ülkenin vatandaşına verdiği değer, 7, den 70, e bu ülkeden gitmek isteyenleri hainlikle itham etmek kimsenin haddine değil artık. Vatandaşına hain bir ülke batmaya mahkum ve batıyorda
bu ülkeyi kuran ingiltere zaten çanakkale, sakarya, kurtuluş falan hepsi hikaye savaş mavaş kazanmadık biz sadece kazandık süsü verildi o kadar, bir hiç uğruna öldü bu cephelerde insanlar, hepsi aldatıldı sadece cepheye gidenlerin çoğu farkındaydı ama ona rağmen savaştılar ruhları şad olsun..
30 yaşından küçük olan arkadaşlar ülkenin geçmişini bilmedikleri için rahat huzurlu bir şekilde yaşadıkları için azıcık bir sıkıntı görünce havlu atiyorlar...
Türkiye dünyanın çöp kutusu paylaşıma bak hele 🤔
Kimsenin hiçbir şeyi bildiği yok bilenler susuyor bilmeyenler boş boş muhabbet...
Dünyanın önde gelen medya şirketleri mesela İngiltere'nin the Times gazetesi Türkiye'nin giderek güçlendiğini ilerlediğini manşet olarak yazıyor...
Aynı gün Türk medyası biz mahvolduk biz baktık vesaire vesaire
Arkadaşlar siyaseti bir kenara koyuyorum Türkiye'nin sağlam bir siyasetçiye yöneticiye başkana değil geçmişini bilen ki gecmisimiz son 100 yildan ibaret degil okumayı seven eğitimli gençlere insanlara ihtiyacı var...
Bu ülkenin ne hale getirildiğini bilen birisi olarak bu soruyu sordum. 1950 den itibaren bu ülkenin içine ediliyor. Tarihi bilmeden bu soruyu sormazdım.
Sayın abim 1950'ye kadar kapatılan uçak fabrikaları motor fabrikaları yerine eroin fabrikası açan hükümetlerden bahsediyorsun herhalde
1500'ün üzerinde kapıdan camilerin ahır toplantı odaları eğlence yerleri affedersiniz kerhane yapıldığı dönemden bahsediyorsunuz herhalde
Bu söylediklerimin hepsi gerçektir uydurma değildir belgeleri de vardır istediğiniz yerde ulaşabilirsiniz
Sen bu bilgileri kimden öğrendin fesli kadirden mi?
Bu ülkede o dediklerinin hiçbiri olmadı.
Rahmetli Kadir mısıroğlu iyi bir insandı birkaç kanun vardı o yüzden konuşamadı...
Aslan Kılıçdaroğlu elinde üç beş evrak herkese kafa tutuyor madem o kadar yüreği vardı neden Kadir mısıroğlu'nu susturamadı hatta susturmasına gerek yok neden karşısına çıkıp cevap veremedi adam kitapları yazarların yazdığı kitapları tek tek açıp okurken neden sessiz kaldı arkadaşlar cahil olmayın...
Ayrıca dip not düşmek istiyorum tartışırken bir şeyleri konuşup paylaşırken eleştirirken kişilere sıfat konularak konuşmak çok büyük ayıptır ilerici insanlar böyle yapmaz
Tamam anlaşıldı, seninle kaybedecek vaktim yok çünkü benim vaktim değerlidir. Bir daha yazmaman için seni engelleyeceğim. Yobaz zihniyete sahip beni örümcek ağı ile dolmuş fesli kadire iyi bir insan diyen biri benim sorularıma yorum yapsın istemiyorum.
Memlekete ihanetin her türlüsünü yapan başka hükümet görmedim yaşım müsait değil.
Ulkeyi copluk yuvasi yaptilar para ugruna
Cevap
15Cevap
Evet maalesef
Türk milleti bilinçli değildir. Eğer milletimi çöpleri ayrıştırmayı ve tüketim hakkında bilgisi olsaydı eğer bu durumda olmazdık
Mk adamların kendi habercileri gelip haner yapıyorlar, bizde yalak medya ve aktroller in her şey çok hoş
Her seçiş bir kaybediştir biz 20 yıldır aynı seçimi yapıp farklı sonuçlar bekliyoruz oluyor mu?
Canım ülkem çöp kutusu olmayı da başardı sonunda🙄
Evet soner yalçın haber yapmısti sanırim bunu
Dünyanın çöp kutusu ama gelen çöplerin bir kısmı da bizim için geri dönüşümde etkili
Bizim çöpler plastik atık dolu, yandaşlar para kazansın diye böyle bir şey yapılıyor, çöpler için para alıyorlar.
bk yuvası oldu adalet ve kalkınma partisi = b0k sineği dinden soğutma partisi
Evet yeni mi anladınız ama akp liler bununla da ovunur
Türkiye kendi atıklarını Çin'e satıyor, batının atıklarını da satın alıp geri dönüşüm de kullanıyor.
Kimyasal, biyolojik atık ve insan çöplüğü haline geldik. Tüm devletler elinde ne pislik var ise bize doğru süpürüyor maalesef
evet parayla alinip yakiliyor bayadir boyle
Bizim gazeteciler yaptı ama ses getirmedi sence bu sefer ses getirir mi?
Ulke agzini gozunu yumuyor ayaga kalkan yok ben dil dokmekten yoruldum artik
Hayır ne parayla alınması gönderen ülkeler kurtulmak in bedavaya gönderiyor
@DreamGhosters sen öyle san.
Birader deniz limanında çalıştım bunlar hurda diye geçer ve gümrük vergileride yoktur, gönderen ülkelerde imha ve dönüştürme maliyetindense çok daha düşük olan nakliye maliyetini karşılayıp gönderiyorlar kurtuluyorlar işin detayını iyi öğrenin sonra kafanızda sanmalarla karşılaştırın
Kim parayla gerçekte çöp olan birleyi satın alıp getirip sağa sola döker böyle bir enayi yok , plastiklerin hepsi dönüşecek kapasitedede değil zaten
@DreamGhosters siz bu akepelilerin her değine inanıyorsunuz ya diyecek başka sözüm yok.
neyse tartismayalim yorumu kaldirir misin rica etsem
Gözümle gördüğüm işlemleri belgeleri diyorum halen akplilerin dediğine inanıyorsunuz diyorsun yahu hatanızda ısrar edip akpliler gibi oluyorsunuz daha anlatacak bir şey yok
@DreamGhosters resmi evraklarda sahtecilik yapıldığını bilmiyorsun galiba. Bu ülkede o kadar çok resmi evrakta sahtecilik yaparak dolandırıcılık yapıldı haberin var mı?
Insanın çöpse, çöp muamelesi görmek normal.
Bi bu kalmıştı görmediğimiz
Ülke itibarının içinden geçtiler senelerce
Evet para ile milletin çöplerini alıyoruz
Evet ülkemiz maalsef çöp kutusu. Nerede hain, var ülkemizde toplanmış. Çarpıtma haberler le gelip algı yapmayın
Hangi çarpıtma haber, bunlar gerçekler işinize gelmeyen gerşeye çarpıtma diyorsunuz.
Canım ülke ne hale düştü
Evet baya da oluyor biz çöplük olalı
yalan olduğunu düşünüyorum
Bizim gazeteciler yapmamış bu haberi ister inan ister inanma, o çöplerin döküldüğü iller belli.
Maalesef
İnanırım
Türklere bu yakışır akp 2023
Öyleydi zaten
Cok pisler valla
Oldu
Mal mı bunlar
Elektrik üretimi yapılıyor
Ne elektriği adamlar o çöpleri etrafa döküyor.
Afrika ülkesi gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?