Raporda İngiltere'nin 2020 yılında Türkiye'ye ihraç ettiği plastik atıkların 210 bin ton civarında olduğu söylenirken araştırmacılar, atıkların Türkiye'de geri dönüştürülmek yerine, bir kısmının yollara, tarlalara ve su kaynaklarına atıldığını ve buralarda yakıldığını tespit etti."
Greenpeace' i takip eden bir çevreci olarak çok üzülüyorum. İmza kampanyası dışında bir şey gelmiyor elden ya da plastik kullanmayı minimuma indirmek dışında. Ama lütfen yaz ayları geliyor her birimiz kişisel olarak ne yapabilirsek onu yapalım. Demir veya çelik çatal veya porselen tabaklar iyidir, pipet yerine cam su bardağı candır. Bu sorunun amacı bu kirliliğe karşı bilinçlendirme çabasıdır. Lütfen doğamıza saygılı olun. Hepimiz aynı gemideyiz.
Greenpeace Ne Yapabilirim Bilgi Linki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Haberi münasip yerinden okumuşsun.
Atık plastik ithalatı serbest bırakılmasdi. Aksine ticaret Bakanlığı'nın karari ile Avrupa birliğinden atık plastik ithalatı yasaklandı.
Haberleri gözünle oku gotunle değil
Üslüp hoş olmasada cevap vereceğim. Zahmet edip siteye girip şöyle bir göz atsaydın, Bakanlığın kararının geç kalınmış bir karar olduğunu, artı soruna çözüm bulmadığını fark edersin. Ama tipler aynı her yazılan eleştiriyi hükmet karşıtlığı sanan ya da öyle algılayan sıfır empati kuran güruh. Bu tür kaba görüşlere saygı duymayacağımı bana bu yüzden veriler ile gelmeni öneririm. 😡😡
Açıkçası detayı okumamıştım.
Hükümet taraftarı değilim, daha doğrusu ben partici değilim hükümetinde artık yaptıklarını sindiremiyorum..
Bizde hem iktidar hem muhalefet parizanı okadar insan varki artık bu partizanlar kendi hırsızını kendi tecavuzcusunu savunacak kadar basit bir güruh olmaya başladılar. O yüzden böyle kökten eleştiri ya da kökten savunma mantalitesine sinir oluyorum
Detayını az önce okudum. Ve yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum
Tamam o zaman şimdi anlaştık. 😊😊 Çok iyi bildiğim ve içinde olduğum konulardan biri. O yüzden biraz yükseldi sanırım. Kusura bakma sende. İyi akşamlar🖐️
Öncelikle evet, dikkat ediyorum.
Çöp konusunda amerika ve fransa'yı geçebileceğimizi ise pek sanmıyorum...
Şuanda üreten değil ama ithal eden ülke olarak maalesef geçtik.
İmkansız amerika en berbat ülke onu geçmek imkansız
Greenpeace sayfasını incelerseniz. Bu rakamları 2000 yılından bugüne görmeniz mümkün.