AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
210Cevap
Özgürsün yapmakta ama ben ynede bir düşün derim son din islam boşu boşuna yakma kendni
tşklerr
Bu kimseyi ilgilendirmez. Kişisel hak ve özgürlüklerinin farkında ol.
evet haklısn
Hristiyan ülkelerde Müslümanlara baskı yapıyorlar diye götünü yırtanları buradaki yorumlardan nasıl baskıcı bir bakış açısına sahip olduklarını görebilirsin. Ona göre tavrını al işte.
Attan inip eşeğe binmiş olursun kardeş. Dinimiz bozulmayan tek din. Butun dinlerden sonra inmiş ve hepsini kapsıyor zaten.
hristiyanları bilemem ama öbür dünyada zebaniler çok iyi karşılar seni emin ol:))
annem babam ve ben almanyaa yasiyoruz , annem hristiyan babam muslumab. burada bir sorun olmaz. ama toplumu bisver muslumansan oyle kal kardesim.
seni yargılamak kimsenin haddi değil ama Müslüman olmanı eger Müslüman iseniz Müslüman olarak kalmanızı çok isterim
anladım tşkler
Yaşadığınız yere bağlı olarak oranlar değişir ege - akdeniz civarlarında karışmazlar bölge halkı alışıktır farklı dinlere, dillere ve kültürlere.
Allah kati dahil heryerden dislanirsin.. ve cennete de giremezsin.. islamda dinden donen insanlarin hukmu bellidir.. toplum da dislar.. doneklik iyi bir sey degildir..
anladım
Hristiysn olmak kurani ve hz muhammedi red anlamina gelir.. Allah , islamdan donen insanlarin helak olacagini bildirmistir.. lutfen boyle bir sey yapma.. islami fogru insanlatda ve dogru kaynaklardan ogren.. hic nir eksigi olmafigini goreceksin.. lutfen bu dedigimi yap..
toplumun komşuların arkdaşlarının hangi dinde oldugunu önemseyecegini sanmıyorum... hangi dine gerersen geç... dinsiz olmaktan iyidir... bence asıl tepki ailen ne diyecek... neden din degiştirmek istiyosun... hangi dine mesuptun şimdi
Hangi dine mensuptun önceden neden Hristiyanlık ve neden din değiştiriceksin
Evet cevap bekliyorum ona göre yorum yapcam
islam
Peki değiştirme nedenin ne
boş ver vazgeçtim zaten
Heh iyi o zaman aklina bir daha getirme böyle bişeyi sakın. Yoldan sapma. bir olur iki olur sonra üçüncüsü olmaz.
Ask kusursuz olanadir. bu yuzden iste kadinlarin baska finden erkekle evlenmesine ruhsat verilmemistir.
Hristiyan oldun diyelim ya sonra dusun bir kere hala vaz gecebilecekmisin peki gusul abdesti almaktan?
Evlenmek icin din degistirmek. Bile vile kafir olmakla es deger. İslamdan ciktiktan sonra ani bir ölüm nasip olursa ne b*k yiyeceksin. Akilli ol musluman birisiyle evlen. Bu kadar cahil olmayin kardesim
Hay agzına saglık @Goldenballs
dinin gerekliliklerini yerine getirmedikten sona ne olursan ol... nasıl bir müslümansın bilemem. islam gerekliliklerinde erkeğin müslüman olması gerekir. bunları bilmiyorda islamdan başka bir din seçersen dinsiz olursun. bunu birinden dinledim.
kendi kararın sonuçta da burada kimse laf yapmasin sanki hepiniz 5 vakit namazinda oruc tutar her seyini yerine getirir zina yapmaz etmez gibi konuşmayin sadece müslümanim diye geciniyoruz bir cogumuz
Herkes sana boyle bakar benden demesi -,-
https://hizliresim.com/dqNOaQ
ooo kanka :D bak yazdım.
:D :D knkm ya :D
@hip-hoplife
öyle bakar :D korktummm
sen neden hep gizlisin bro? kızlar senin gibi bir yakısıklıdan mahrum kalıyor :)
aynen hip-hoplife doğru diyo
Bu resimdeki geçen gün konu açmıştı ""sevgilim senin tipine güneş doğmaz dedi "" diye
Muhah :D ne demessin knk ne demessin :D cogu engel atmak icingün sayiyor :D
Atam sana mesaj ayip ettin knk:)
@hip-hoplife
bekliyorum at bro :D
hıristiyan çok fazla tanıdığım var ve kültürlerini de iyi biliyorum. bende değiştirmeyi düşündüm ama eğer yeni bir dine geçiceksen tümüyle o dinin araştırmasını yapmalısın. sana yararlı olacak hıristiyanlıkla ilgili bilgiler bildiğime inanıyorum
Sen İslamiyete inansaydin zaten böyle düşünceler içinde olmazdin sana ne diye bilirim ki allah seni ihya etsin inşaallah
Mis gibi islam varken Hristiyanligi. Eger bunu goze aldiysan diger dunya icinde herseyi goze almissin demektir
Benim bildiğim böyle karşılanır.
Muslumanken hristiyan olan kafirdir artk musluman olamaz O is bitmistir Herseye ragmen Tekbir Allahu Akbar
Öyle birşey yok tekrar dönebilir sende islamı zorlaştırma
l*n bigit öyleseyse sen kafir ol gel hadisleri inkar ediyorsun ulan siz nasıl muslansınız
Gerçek hristiyan olursan doğru yolu bulursun emin ol
Tabii canım kesn
Değiştirilmiş bir kitapla mı? :D
İsme bak dediğine bak. Öyle birşey yok. İslam dininde bir din Allah katında kabul olmaz bunu senmi kabul ettirceksin. Bu kadar basit hatalar yapıp kızı mahfetmeyin.
Kardeş gerçek hristiyanlıkta Allah'ın dinidir. Hz. İsayı tanırsa bilirse benden sonra gelecek peygamberi ögütlediği geleçeğini söylediğini bilir. Peygamberimiz doğmadan öncede böyle bir peygamber geleçeğini doğruya inanlar biliyorlardı hatta farklı dinlerdeki. Araştıralım kıza kötü birşey dediğimiz yok gerçek hristiyanlık yazdım. İslam gelmeden öncede Allah'a inanlar vardı. Ayrıca çarmağa germe olayı olsun çarmağa kimler gererdi olsun bunlarıda araştır kızım. Otur düşün bu parti ya da takım tutma değil başkalarının lafına göre de hareket etme ama en bilge kişilerden yüz yüze yardım al. Bunca ateist varken oraya buraya sövmeye yer arayan sen yine iyisin hiç yoktan değer verdiğimiz şeylere ana avrat girip alay etmiyorsunuz
Hayırlısı olsun.. Duygu ve fikirlerinden eminsen millete kulak asma derim.
millet musluman olur sen tam tersi dinler kademeli olarak gelir son ve dogu din muslumanliktir. muslumanlik dogru olmasa bile hristiyanlik denen degistirilmiss dine inanmam
Hangi dine mensupsun eğer müslüman isen dinden çıkmanın cezasının hükmü ölümdür de bil istedim
bilmiyordum öğrendimm
Kasıtlı soru.
Herkesin dini kendine.
Umurumda bile değilsin.
"Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan..."
Eeeeee
Sen yanmazsan, o yanmazsa nasıl çıkar cehennemler aydınlığa:))))))))
o tarafta fazlaca "odun" a ihtiyaç olacak...
Değiştirme. Hele hele zaten müslümansan, aman diyim.
Son din İslam, hak din İslam, bu yolda batıl olanı, helak eder İslam...
Öncelikle bunca önyargılı insanın olduğu bir ülkede hiç tepki görmezsin demek yanlış olur. Ama ben bütün bu insanlara rağmen yüreğimi Mesih'le doldurdum. İnanç bir yürek meselesidir. Eğer bir başkası için bunu yapacaksan yapma. Ama araştırıp bunun doğru olduğuna inanıyorsan korkma. Çünkü şimdi sana karşı çıkıp kızanlar yarın senin tarafında olabilirler... Bende tecrübeyle sabit..
Ölünce makyaj yapıp giydirip saatlerce kafanda konusuyolar yalniz ben soyleyim :dd bence kafana göre takıl
En yakınlarını düşün, sen daha iyi bilirsin nasıl tepki alacağını ama bu senin tercihin, hangisini kendine daha yakın görüyorsan ona geç.
hristiyanlık en saçma din ya zaten hristiyan kabul edilen ülkelerde insanların çoğu ya inanmıyor ya da yahudi falan oluyorlar.
Yahudi olunmaz doğulur. Annesi yahudi olmayan Musevi olamıyor. Hristiyanlık saçmalıklarına örnek verecek olursak teslis inancı ve şarap. Güya şarap isa nın kanıymış. Haşa allahın oğluymuş. Öyleyse yarı tanrı olmasi lazim diyorsun, yarı tanrı yok diyor mal.
yahudi kısmını bilemeyeceğimde gerisine tamamen katılıyorum saçmalık işte :) @drejevic
Gönlünde o varsa bir şey demek bize düşmez, elalem ne der diye ciddi ciddi düşünüyorsan geçme kal olduğun yerde :)
media.ntvmsnbc.com/.../130723_papa.hlarge.jpg
...
Güzel karşılanırsın için rahat olsun. Kimse kendi dinine girmek isteyen birine kötü davranmaz. Ama ailem ve çevrem sorun dersen, inancın için fedakarlık yapman gerekir derim.
allah belan vere pislik seni defol get hrıstiyan olacakmış yok bide git istersen hrant dinkkki savun kaybol get gözüm görmesin seni
Olmadım ki
kafana göre takıl, hayat senin kararlar senin. şimdi burada müslüman kesilenler hiçmi günah işlemiyolar. seni eleştirenlerin çoğu eminim cuma namazına bile gitmiyodur
insanlar hata yapabilirler. Ne demek "hiç mi günah işlemiyolar". Günahsız hiç kimse yoktur zaten. Saçma sapan sözlerle insanların kafasını karıştırmayın. Kendinize saklayın cahilliğinizi
lafa gelince müslüman olan ama icraata gelince hiç bir ibadeti yerine getirmeyen insanlardan bahsetmiştim ben pirenses hanım
şimdi dini değiştirmeden evlensen günah. dini değiştirip evlensen yine öyle. yani ne farkediyor ki. iki ucu boklu değnek olmuş senin ki. dinini değiştirmeni düşünmen bile herşeyi gösteriyor zaten
bu ülkede ne kadar çok hristiyanlıgı bildiği sana cahil varmış be... hristiyan adı bile müslümanı ürkütmeye yetmekte.
ürkmek? güldürme beni. ayrıca ben burada hristyanlığı kötüleyen birşey söylemedim. en azından söylemek istemedim. öyle anlaşıldıysa bilemem. benim dinime göre başka dine geçmek günah. ben buna inanıyorum sen başka birşeye. herşeye atlayıpta yorum yapmaya kalkma senin inancına birşey diyen yok
Dini oyuncak mı sanıyorsun evlenmek için din mi değiştirilir dünyanın en güzel dinine sahipken neden hristiyan olacaksın çok büyük günaha girersin... Elhamdülillah Müslümanım demek varken...
Hangi dinde daha çok inançlı ve iyi bir insan olabiliyorsun hristiyanlikda ALLAHin dini
Müslüman mısın?
Sorma amacini acikla? Muslumanlik sadece inanmakdan mi ibaret? Yerine getirebilmek tüm yukumlulukleri yapmak her aç a bir lokma ekmek vermek şükür etmek aldigin her nefes için yargilamak bir müslümana düşmez ama karsisindaki insan yanlis yolda ise müslümana davet etmek ve tebliğ etmek düşer ya sen?
Müslüman olan biri son dinin islam son peygamberin Hz. Muhammed olduğuna inanır... islam dininin gelmesiyle Hristiyanlık dininin hükmünü kaybettiğine inanması gerekir...
Güzel kardeşim emin ol bende enaz senin kadar bilgi sahibiyim hamd olsunki müslümanligimdan bisey kaybetmedim.. tek kizdigim şey insanlari kirmadan incitmeden dogru olani soyleyemiyoruz derdim o
Kardeşim benim senin müslümanlığına veya başkasının Hristiyanlığına lafım yok... ama burada böyle bir soru sorulduysa bence bir müslümanın ceavap olarak müslümanlığın seçilmeai önerilir... hristiyanlıkta Allah'ın dini deyipte o tarafa yönlendirme olmaması gerekir. ...(cevap yazınca lütfen etiketlermisin yoksa göremiyorum)
Yahu bırak isa'yı gel beraber kiliseyi yakalım. O kilisenin içinde olupta napacaksın
diyorsun :))
tabiki daha tanrıya karşı cenneti bile yakacağız vakit kaybetme -_-
o nasıl sözler yaa
cenneti yakmakk tövbe tövbee
Kiliseyi yakarken gülüyordun :)
tabiki cenneti yakacağız :)) fazla gecikme
o klisee :)
aynen kilise -_- önce yeryüzü özgürleştireceğiz.
:)))
lan kafir isa musluman
@serkanazeri Aynen Hz isa musluman
1 yıl oldu mu yahu
Ölmüş bu soruyu hatırladin mi peki :)
Evet baya günaha girmişim baksana. Ama hala bir kilise yakamadık. Sende hristiyan oldun zaten.
Pardon olmuş olacaktı. Hayır Hrıstiyan olmadim tam. tersi tesetture girdim:)
Ahh ne güzel :) islam senide kucakladı demek
Affına sığınarak soruyorum senin dini inancın nedir?
Paganizm
İlk defa duydum
Pek bilinmez
Peki sonradan olma herhalde
Düşünceleri algılayabildiğimden beri yaklaşık 15 yıldır bu inanca sahibim.
Bir musluman olarak herkese saygı duymayan yanayım :)
Ben genelde saygı duymam.
Anladım kişiden kişiye göre değişiyor tabi herkes kendinden sorumludur.
inanç da senin inançsızlık da birilerinin iyi ya da kötü karşılamasını bekleme hissettiğin gibi yaşa arkadaş
bu konularda cok bilgili biriyim merak ettigin bir konu varsa yardimci olmak isterim ama toplum konusunda cok biseygelmez elimden
Valla herkesin günahi sevabi kendine, ne yaparsan kendine edersin kendi kendine, seni ne kücük görürüm nede hor dinimizde her dine saygi göstermek vardir karar senin canim.
İnsanlar ne der diye değil Allah ne der? diye düşün daha kârlı çıkarsın bu işten...
karşılanman iyi olurda , müslümanlıktan yolcu edilişin güzel olmaz :D ama ahirette ki karşılanışın pek de iyi olmaz..
Dinimizde zorlama yoktur. Allahin varligina inanmayip sorguladiysan, ki baska dine gecmek istedigine gore muhakkak. Zaten imanin gitmis olur. Gec bence gec
onu bilmem ama diğer tarafa gittiğinde hoş karşılanmayacağın kesin :D
Ateist ol anlarımda. Ister hiç inanma.
hristiyan niye olmak istiyorsun onu anlamadım?
Yüce yaratıcım RABBİM ALLAHIM senin gibi kimseyi sapıttırmasın senin gibilerden ALLAHa sıgınırım
çiçeklerle karşılanırsın, sopa ve hakaretlerle kovalanırsın malesef gizliciğim.
Nasıl karsılanır dine bir dine mensup olmak ya da olmamak bana garip geliyor. Kusura bakma
Dünyamızda Gâvur, Ahirette Ateş demek yeterli olur sanırım
anladım
Sorusunu bile sorarken profilini gizlemişsin. Daha ne söylenir.
ahah bak bu iyiydi :)
O senin kararın ve Tanrı ile senin aranda bir mesele olduğu için benim gibi düşünenler varsa ben normal karşılarım sonucta bu senin fikrin.
bu ülkede tabi kötü karşılanırsın ama gayet doğal herkes istediği dini seçebilir diyor islam buda onun büyüklüğü anlarsın :)
Bu resim ile şu beye benzemişsiniz efendim: https://ah.fm/files/djs/masoud.jpg
Olmaman daha mantıklı. Müslüman Müslümanlık görevini cok mu yerine getiriyor? Hangimiz 5 vakit kılıyor mesela? Onun için din bir sembol önce insan ol
canim kötü karsilarsalarda bu senin istediğin bişey
ve neye inancagini bitek sen karar verebilirsin :)
bir ayetde soyle diyo; islamdan baska dine inananlar cennetin kokusunu dahi alamıcaklardr. Gerisini sen dusun dicem ama sende o dusunebilck beyni gormuyorum
ben de düşünüyordum eğer olmayı düşünüyorsan beraber oluruz kilisede düğün yaparız..
birbirimizle mi evlenip yoksa ayrı kişilerle mi? :D
birbirimizle tabi ya ermeni bir kız benden hoşlanıyordu mesela ama ben pas vermedim Türk olsun istiyorum.. kilisede tuvaletçilik yaparım yine bakarım sana.. evlenmeden de ilişki olmaz bu dinde de aynı.. rüyamda hz. isa yı gördüm ben..
ben türk değilim ki
nesin ki sen? fark etmez benim için özele gelir misin rahatsız oldum burada:)
kürdüm benn
dinsiz olmadıktan sonra problem yok.
diyorsunn
senin için kürtçe bile öğrenirim..
tanımadığın biri için öyle mii
hiç sorma ya kürt bir mardinli kızı istemiştim amcasından vermedi bana.. inan ki isterim ailemle gelirim evinize isterim hiç önemi yok.. ben ahlaklıyım son derece iyi insanım.. kıymet veririm..
kürtler bizim kardeşimizdir.. ben seviyorum kürtler ile Türkler anlaşabilir.. ben buna inanıyorum.. evlenmek istiyorum ben yuva kurmak benim de hakkım.. çocuğumuz olsun büyüsün..
neden vermediki sanaa?
tanımadığımıza vermeyiz dediler ve o kız da beni seviyordu evlenmek istiyordu ama ben onu delilikten kurtardım.. nöbetler geçiriyordu o kız ve onu bunalımdan kurtardım cinleri uzaklaştırdım ondan.. hacı teyzeye götüremeyeceğim için ev hapsindeydi direk telefonla hallettik.. telefon numarasını vermiştimkonuştular okudu üfledi ona ve kurtardım onun hayatını ama kıymetim bilinmedi..
anladım ama ben netten biriyle evlencek biri değilim niyetim merakıma cevap bulmaktı
peki özür dilerim..
özür dilemene gerek yoktu
çünkü seni aşşağılamış oldum.. çünkü netten tanıştığınız insanlar inanın kötü insan değiller.. ahlakım düzgün biriyim..
hımm anladım
inanki kötü niyetli biri olsam kimse beni başörtülü bir bayana yakıştırmaz.. ben başörtülü istiyordum eskiden ama şimdi fark etmez benim için.. beni sevsin yeter ki başka ne isterim ki:(
Ruyanda Hz İsayi gormussun Hz İsa sana hristiyanlığa mi geç dedi bide bende Hristiyanlık meraklisiyim Hz İsa nasıl biriydi senle konuştu mu bana lütfen söyler misin?
yaşadığın ülkeye göre değişir. ben iyi karşılamasamda sana bir şey diyemem. üzülme diye