AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
210Cevap
Dini seylerden kacmak icin giriyorsan birak oyle kalsin
Irade senin elinde başkaların dediklerine bakma. * pişman olacağın şeyde yapma
Düşündüm de acaba diğer tarafta nasıl karşılanır!!!
Allah katında tek din islamdır... diğer bütün dinler islamla birlikte hükmünü kaybetmiştir
Sonsuz saygım var. Ama nedenini açıklarsan sevinirim.
lütfen dinini değiştirmeden önce müslümanlığı tekrar araştır.
Örneğin neden hristiyanlık? Araştırma mı yaptınız? Neyini beğendiniz?
insanların ne diyeceğini neden bu kadar önemsiyorsun hesabını allaha vereceksin
Bu senin kendi özgür fikrin. Ama pek hoş karşılanacağını sanmiyorum
soruya ters cevap versem derler kız hırstıyan oluyordu sordu ıkna etmedın... senın yuzunden bende yanıcam neyse az seversın benı derım askım ıcın yandım ulan
yandım ulan derkennn
hımmm al işte kız mılletı aradı öküzün altında buzayı
ne demek isteğini anlayamadım ki :)
konuyu sapıtdıracaksın bana olma hrıstyan fılan aşık ol aşk ol hem sen neden memnun degılmısın hem sen hangı dınden gecıs yapıcaksın bence hangı dın olur olsun en ıyı dın ınandıgın dındır yanı allah 1 dıyormu dının de yalnısı dogruyu ayırabılıyor dınınde tasdıklıyorsa tamam en guzel dın senın dının
sevdiğim adam hirstiyan ondan ama vazgeçtimm
vallaha alemsin bıraksana adam dınını degıssın yanı bir ilksin.. benim bildigim kız mars da olsa sevıyorsa o adam buraya gelecek der... trip atar filan..! on yargılı olamam bılıyorsun ön yargı göbek adımız bende dınımı tam yasıyan bırı degılım zına yapar gıder abdessız gezmıyenlerdenım (fakat dınımın bır farkı var) neyı yasaklamıssa bana o gzel gelıyor incil okumadım ama bılıyorum hırıstıyanlar benden daha durustler en azından.. kuran bu dunyaya gelmiş geçmişi ve gelecegi yaradılışı sebebını varlıgın yoklugun sebebini hakkı nıhayetını ve bırcok bılmedıgımız seylerın nedenın anlatan en mükemmel bilgi kaynagı onu bılıyorum birde yemın ederken kuran carpsın dıyınce herkez ınanıyor.. o guzellıgıde var =) bıgun carpılıcam ama ogun bugun olucak gıbı gelıyo
İslam dini kadar şuanda din diye geçerli olduğu iddia edilen dinlerin hangi sana değer veriyor ;) hayat senin hesabını sen vericeksin milleti boşver. Ama sunu unutma Allah'i bulan neyi kaybetmiştir Allahini kaybeden neyi bulur!
senin gibiler lazim degil zaten islama degistir dinini ayrica bekle bekle evlenir senle skdkdkdjfnfnskfjcnxjdjc
gece gece iyi güldüm skxkdkk
din senin için ne ifade ediyor? alışkanlık mı? toplumsal bir kural mı? yoksa insanın inanma ihtiyacını giderdiği bir erk mi? yoksa gerçekten hissettiğin bir şey mi? sence?
istediğini yapmakta özgürsün bu dünya'da. Başkaların duruma nasıl baktığının önemi yok.
İslamı adam gibi yaşayanlar başka din arayışı içine girmezler
olabilirsin ama nasıl karşılanırım diye dşünmemelisin sonuçta bir meydana çıkıp ben hristiyanım diye bağıracak halin yok kendi düşüncen neyse ona yönel ama ulu orta sergilemek zorunda değilsin
turkıyede bır suru hrıstıyan var sıkıntı yasamıyorlar
elde bir kadeh şarapla karşılanırsın. fazla içme kafa yapar :D
Turkiye'de hicbir seye saygi olmadigini bilmez misin?
Malkoçoğlu olun.
Güreşte yenin ve o müslüman olsun:))
Tabii ki kötü karşılanırsın biz toplum olarak o kadar gelişmedik. Nerede yaşıyorsun?
Neden böyle bir karar aldın önce nedenini söyler misin merak ettim
öyle o zaman böyle bir fikir gelmişti 4-5 ay oldu ve ebn vazgeçtim
iyi veya kötü ypmışsın diyemem ikisinede saygı duyardım ama ne yalan diyim :) iyi ypmışın
Müslüman mıydın önceden. Amacim yargilamak degil ama bir insanin islamiyetten hristiyanliga geçmek için ne gibi bir sebebi olabilir merak ettim
Hristiyan olmak istemenin sebebi ne. din olarak mantıklı mı geldi yoksa amerikan filmlerinde gördüğün hristiyan özentiliği mi ayırt etmen lazım
Kusura bakma ama sunlari merak ediyorum seni guzel islam dininden sogutupda hgristiyanliga yaklastiran nefir
Senin dinin sana benim dinim bana ama iyi düşün canim ahirette musluman olmayanlar azap gorcekler dinlerin güzel olanı islam ama yinede karar senin ama şunu bil incil degistirildi Hristiyanlik yozlaşti
selamın aleyküm diyip dal aralarına nolcak insan evladı onlarda yapcak bişey yok isteğin buysa. Samimi ol yeter.
valla s*ke s*ke hoş karşılayacaklar. ben deistim gittim psikoloktada söyledim ailemden dayak yediğimi. şimdi karışamıyorlar. kimsede birşey diyemez
Müslüman bir toplumda yaşıyoruz tabiki tepkiler alabilirsin ama secim senin
iyi düşün iyi araştır knk kimin nasıl karşılayacağını boşver. hayat senin karar ve ibadette senin ateist olmadığın sürece saygı duyarım.
teşekkür
Ben hristiyanım sana yardım etmek isterim öncelikle burdaki çok bilmşlere bakma herkes kendi kafasında ki hrsitiyanlıgı anlatmış sana...
hrsitiyan oldugun için insanlar tarafından dşlanacaksın sana pis iğrenç gözüyle bakacaklar halbuki sana bu gözle bakanlar içi kararmış şeytanın çocuklardır...
incilde bir söz var... sizi öldürenler tanrıya hizmet etttiğini sanacaklar...
Hiç bir zaman şahsen farklı dinden birini dışlamadım çok ön yargılı konuşmuşsunuz. O tarz kişilere yobaz diyorum
sen müslüman olmayanı seversen dışlamazsan o zaman gerçek anlamda müslüman dğeilsin :) kendi aklında haylinde yarattıgın bir islama inanıyorsun demektir.
anladım sen doğuştan mı hristiyandın yoksa sonradan mı oldun neden?
sonradan hristiyan oldum ben...
islamdaki pislikleri ve gerçek yüzünü görünce elime bir incil alıp havarilerin ve isanın hayatını okuyunca müslümanların hrsitiyanlıktan neden bu kadar tedirgin olduklarını anladım
tek dedikleri şey zaten gavur pislik sünnetsiz
dikakt et dünyada nerde namussuz kişilksiz insanlıgın yüz karası insanalr var hepsi müslüandr..
Ben dindar değilim ben dine göre değil insanlığa göre yargılıyorum. Dini alakadar etmiyor beni kimsenin
Allah aşkına okudum incili ve bir insanın yazdığı ap açık belli yavrum Allah incili ve tevratı insan elinin değmesi üzerine kaldırdı. Açtımo okudum incili bildiğin hikaye kitabı kardeşim yok isa şöyle yaptı yok isa buraya gitti gibi.. saygısızlık etmiyorum. ama kuranla incili karşılaştırdığın zaman aradaki farkı çok rahat anlarsın ve ALLAH islamı yeryüzüne son din olarak gönderdi ki halende Allah ıma çok şükür orjinalliğini koruyor. dediğim gibi aç incili ve kuranı oku türkçe hangisi sana daha mantıklı geliyorsa ona karar ver. neysi iyi geceler
islamcılar başka kapıya... hadi naşşşş bana islam vaazı vermeyin.. basın gidin... alın islamınızı siizn olsun zaten oldugunz her yer karanlık dünyası karnlıgınızı bize bulaştırmayın
sana çeşitli videolar atmak isterim alt yazılı ve dublaj gizliden çıkarsan ya da sne yaz
l*n g*vat dünyadaki muslumanlar napmis sana ileri geri konusysn kendin sapmissin sapitmissin milleti niye yoldan cikariyosun hristiyanlar kendileri cevirmis degstrmis kitabı hak din islamiyet kuran gelmis ona peygamber vahyedilmis ezbere konusma. Hemserim milletin kafasini bulandrma nerde bana goster hangi dinde boyle guzellikler kolayliklar sağlanmış hep
seninle aunı düşüncede değilim benim geçemek istememin sebebi sevdiğim adamdı ve vazgeçtim kendi dinimden vazgeçmeyeceğim
Allaha iman ette bunada şükür ama islamiyeti de araştır çok kişi müslüman oluyor çünkü
Bu ülkede islam haricinde bir inanca sahipsen sana kötü gözle bakalar. Ben bir ateist olarak söylüyorum bunu
Gerçeğin içinde büyüyüp onun tadını alıp yalanı seçmek. iste yapacagin bu hemde bir erkek ugruna... anlamsız...
Ergenus daha çok dikkat çekerim diye boşa dini oyuncak etme lanet olası
kendinden mi biliyorsun !
Elhamdülillah Müslümanım.
Hristiyanlar güzel karşılarda, müslümanlar güzel uğurlamaz 😄
İnançlar herkezin içinde yaşanan bir şey o yüzden kimseye göre davranma
Bunu yapmakta ki amacın ne? Neden Hristiyanlık?
şu anki inancım İslam vazgeçme nedenim birini seviyorum o da beni evlenebilmemiz için benim din değiştirmem gerekiyor malesefff :((
Ama burada dininden senin mi vazgeçmen gerekiyor illa bu sana bir imtihan ki senin dininden dönüp dönmeyeceğinle ilgili...
anladım tşkler
hepsi aynı şeyin laciverti. birbirlerinden farkları yok.
Papa senin adına bir resepsiyon düzenler , gayet keyifli olur
Ateistler umursamaz ama müslümanlar hoş karşılamaz.
Sen bilirsin. Türkiye de pek hoş karşılanmayabilir.
evet
ben de müslümanlıktan terkim. çıkarken de müslümanların ne tepki vereceği hiç umrumda olmadı açıkçası.
Ben bir hristiyan olarak söyleyebilirim ki öyle ha diyince hristiyan olunmaz. Ayrıca neden ve ne için istiyorsun bunu? Önemli olan bu.
Sadece neden İslam dininden vazgeçtiğini öğrenebilirmiyimm?
şu anki inancım İslam vazgeçme nedenim birini seviyorum o da beni evlenebilmemiz için benim din değiştirmem gerekiyor malesefff :((
Yok yok en iyisini yapiyosun kim kotu karsiliyosa karsilasin bakma sen onlara
diyorsun
Tabiki beni dinle sen
İnsanlar neden bir dine mensup olma zorunluluğu duyar anlayabilmiş değilim...
eskiden dünyanın şekli için çeşitli söylemler vardı. şimdi yuvarlak olduğu biliniyor. bir şeyi bilmiyorsan ya söylenene inanırsın, ya benzerlik kurarsın, ya da keşfe çıkarsın. aklın varsa benzerlik kurmanı tavsiye ederim. keşfetmek uzun sürer, inanmak ise akılsızın işi
Benim herhangi bir inancım yok dostum onun içinde sıkıntı yok ;) bilimin olduğu yerde din pek bişey ifade etmiyor bugün papa bile evrim teorisini inkar edemiyorken ne bileyim bir şeye körü körüne bağlanmak çok saçma..
Kiliseye ver 500 Tl günahlardan da kurtulursun : )) affeder papa seni hemen koş :D
tuğçe kazaz örneği var... cesaretine hayran kaldım
evet baktım okudummm
Bence yanlış biliyormusun bilmiyorum ama tekrar islamiyete giremezsin
hristiyanlıkda seni çeken ne peki? neden budizm veya hinduizm değil de hristiyanlik?
Hristiyanlığı ve İslamiyet'i ne kadar tanıyorsun? ve hangi kaynaklardan?
Törenle güzel bir karşılama yaparlar heralde panpiş
En fazla arka kapağa çıkarsın :D Ben de vaftiz edilmek istiyorum Sanki bir canlanma gelir gibi hissediyorum
zebaniler seni bekelr
daha olmadık
Ahiretini yakarsin...
diyorsunn
Evet
Dinden cikacagin icin direk cehennemi boylarsin -_-
=^-^=
Tek atti resmen kiz supersin :)
Yanlışıni dogrulunu bilmem ama çok sıkıntı yaşarsın
camiye giden rahip mi olmak istersin yoksa kilise ye giden imam mı
Müslümanlık benim en büyük zenginliğim... Hiç bırakır mıyım onu...