Yurt Dışında Oyunculuk Eğitimi İçin Avrupamı yoksa Tayland Güney Kore Hindistan bölgesi felan mı?

Dünde sormuştum ama hesabım kapatıldı. Devamını getiremedim. Boğaziçi psikoloji son sınıf öğrencisiyim. İngilizcem oldukça iyi amageliştirmeue devam ediyorum. Turkiyede ajansların devri kapandı zaten bir çağırıyolar uçyuz kişi arasından kendini kanıtlsyabilirsen amenna. Sadece reklam ajanslarına sıcak bakıyorum. Herneyse kendi ülkemde biyerlere gelmek istiyorum ama bunun yolu iyi bir eğitimden geçer. Yurt dışı, düşünüyorum ama multimilyarder değilim. Ama baya para biriktirdim. Şimdiden iş teklifleri alıyorum. Boğaziçinden mezun olunca psikolojiden iyi bir mevkide olurum ve iyi kazanırım diye umud ediyorum. Sizce yurt dışı için hangi ılke uygun. Abd çok pahalı anca özel eğitim alacağım kişleryonlendirir. Avrupada çok ucuz sayılmaz. Hindistan bu konuda en ucuz yer ama güvenlik sıfır, Tayland baya uygun ve ucuz biriktirilebilir. Guney koredede dizi ve filmlerde reklamlardaçalışan oyuncular var orasıda sıcak geliyor. LUTFEN BİLGİSİ OLAN KİŞİLER YAZSIN ALAY EDENLERİ MUHATTAP ALMIYORUM DİREK EKSİLİYORUM.
Yurt Dışında Oyunculuk Eğitimi İçin Avrupamı yoksa Tayland Güney Kore Hindistan bölgesi felan mı?