Yerli dizileri-filmleri izlemeyen, tercihinin yabancı yapımlardan yana olduğunu söyleyen birinin kendini havalı/elit hissetmesi tuhaf mıdır? Sizce yabancı dizi-film kültürüne sahip olmak elitlik midir?

Yerli dizileri-filmleri izlemeyen, tercihinin yabancı yapımlardan yana olduğunu söyleyen birinin kendini havalı/elit hissetmesi tuhaf mıdır? Sizce yabancı dizi-film kültürüne sahip olmak elitlik midir?

Uzun zamandır hiç türk dizisi izlemedim sadece 6 7 sene önce Söz diye bir dizi vardı o zamanlar asker olmak istediğim için o diziyi sonra bir daha türk dizisi izlemedim çünkü hepsi birbirinden beter izlenmeye değer bir dizi yok yabancı filmler ve dizileri izliyorum sadece ama ben kendimi havalı ya da elit falan hissetmiyordum
Bazıları için yabancı dizi/film izlemek havalı ve ya elit olduğunu düşündürse de, çoğunluğun böyle düşündüğünü sanmıyorum. Genelde "Türk dizisi izlemiyorum." der ama öyle diğerleri gibi normal demez. Aşağılayarak. Özellikle gider Murat Soner videoları izler sövmek için.
Yabancı filmi altyazısız dublajsız izleyebiliyorsan elitliktir. Hadi bugün de elit olduğumuzu öğrendik.
Yabancı dil bilmenin faydaları :))
Hayır eşitlik değildir. Tercih meselesi. Kalite olarak, sahneler olarak yabancılar özellikle Amerika daha üst düzeyde bu kesin. Ama Türk dizisi izliyor diye ezik olmaz kimse. Ne seviyorsan o.
Cevap
10Cevap
hayır değildir.. isteyen istediği filmi izleyebilir.. ben kimsenin film dizi keyfini zevkini yargılamam.. kendime bakarım ama yabancı filmlerin kalitesi tartışılmaz..
Ben sürekli izliyorum ama kendimi henüz elit hissetmedim
Benim için tamamen ayrı bir zevk. Ama film kültürü denen de bir olgu var ki buna çok güvenirim. Elitlikten öte ayrı bir dünyevî keyif.
Alakası olmadığını düşünüyorum çünkü yerli yapımlar bana göre 2012 den sonra hiç kaliteli değil.
Yerli diziler hep ask mesk yabancilar dizi film sektorunde baya ileri
Hayır ama yabancı filmler genelde daha kaliteli
Elitlikle alakası yok. Tercih meselesidir. Kaliteli olsun yerli yabanci fark etmez.
Öyle olduğunu düşünmüyorum. Ben de bu tarz bi insanım sürekli yabancı dizi/film izlerim ama elit olduğumu düşünmüyorum dkdkd aksine türk dizilerini bilmediğim için kendimi kötü hissediyorum onlara da yakında başvurucam.
Dinciler bile öyle zannediyor.
Yabancı filmler daha kaliteli
Çoğunlukla elit görünme çabasıdır. Tabi dizi güzelse ben de izlerim. Fakat Türk dizileri dünyada bir numara zaten.
Elit olmak ile ilgisi yok bence, ama yerli yapımların halini görüyoruz, yabancı dizi harici izlenmez.
Ne alakası var.
Hayir kaliteli insandir
Hayır. Filmin kalitesi önemlidir
İn the tall glass izleyin
Sararsa izlerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?