Yurtdışında Oyunculuk Eğitimi için Nasıl Bir Yol İzlemeliyim?
Arkadaşlar ben pdr bolumu öğrencisiyim ankarada. Burada tiyatroyla uğraşıyorum önceleri heves sandım ama cidden hayallerimin peşinden gitmeye karar verdim hayallerim turkiyede çok unlu olayım felan değil daha farklı. Ama bu ulkede de bir yanda rol kapmam gerek. Bunun için surunenleri gordıkce yurt dışı eğitimi şart gibi geliyor. Tiyatrolardan birikmiş param var. İşe başlayınca da biriktirirsem gidebilir miyim sadece Avrupa olarak bakmayın eğitime, ya da iyice bir birikim yapıp erasmus olayınamı girsem? bir yol gösterici gerek :D
Arkadaşlar ben pdr bolumu öğrencisiyim ankarada. Burada tiyatroyla uğraşıyorum önceleri heves sandım ama cidden hayallerimin peşinden gitmeye karar verdim hayallerim turkiyede çok unlu olayım felan değil daha farklı. Ama bu ulkede de bir yanda rol kapmam gerek. Bunun için surunenleri gordıkce yurt dışı eğitimi şart gibi geliyor. Tiyatrolardan birikmiş param var. İşe başlayınca da biriktirirsem gidebilir miyim sadece Avrupa olarak bakmayın eğitime, ya da iyice bir birikim yapıp erasmus olayınamı girsem? bir yol gösterici gerek :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yönetmenin yatagi hariç her yoldan gidebilirsin
Agahahs :D ciddisoruyorım
Paran ve aile desteğin olmali. Yoksa anilarinda yer tutacak. Ben 10 sene ince Üniv. Tiyatro ekibindeyken diye başlayan cumleler.
Aile desteği olmasa zaten girişmem, Onlar kendi işm elimde oldu da istiyorlar sonrasında turkiyede okurken Sadri alışığa girmeyi düşünüyorum onun masraflarını karşılıycaklar. Yurt dışı çetrefilli iş. Eve ayda 6 milyar para giriyo. Bende mezun olunca özelde torpilim var eğer olursa 7miilyar anca olurum multimilyarder değilim devlette de 3.100 alıyılar. Yani birikim yapmayı dusundum
her yoldan gidebilirsin
Ya alay amaçlı cevaplamayın ciddi bir sorun bu