püf noktası hemen müdahale etmem oldu sanırım.
Renk alan beyaz çamaşır eski haline nasıl getirilir?
püf noktası hemen müdahale etmem oldu sanırım.

Çamaşır suyunu sakin kıyafetlerin de kullanma rengini sarartır.
Sirke karbonat ne bulduysan dök bakalım belki düzelir bence şansın yok ama neyse 😀
Rengi değişen beyaz çamaşıra hemen müdahale edin ve kurumadan yıkamak üzere çamaşır makinesine atın sadece rengi değişen beyazları birlikte atın ve yüksek sıcaklıkta yıkamaya çalışın beyaz renkli çamaşırlarınızda hasas bir temizlik için OMO domates etkili toz deterjan kullanabilirsiniz.
Teşekkürler
Gecmis olsun artik eski haline gelmez. Kirmizi risklidir. Ama rossman marketlerde camasir mendilleri var onlardan alin bu tarz kazalar yasansa bile mendiller hayat kurtariyor
Geldi geldi 😅😅
Hee iyi o zaman
Makineden çıkardığım gibi tekrar makineye attım yüksek derecede ve uzun programda.
Geçmiş olsun, artık beyaz tşörtün pembe tşört oldu. Öyle giyeceksin, geri dönüşü yok 🙄
Çamaşır suyuna yatırsam da mı olmaz?
Beğenerek almıştım ya püü bana..
Aynen sağlık olsun. tekrar alırım.
Edaaa 😅😅 karar verir misin lütfen?😅😅 Bi umut veriyorsun bi üzüyorsun 🤣🤣
Rengi değişen beyaz çamaşıra hemen müdahale edin ve kurumadan yıkanmak üzere çamaşır makinesine atın. Sadece rengi değişen beyazları birlikte atın ve yüksek sıcaklıkta yıkamaya çalışın. Beyaz renkli çamaşırlarınızda hassas bir temizlik için OMO Domestos Etkili Toz Deterjan kullanabilirsiniz. 😬😬
Cevap
4Cevap
Hemen tekrar makineye atılmalı bir tık daha yüksek sıcaklıkta olmalı en ama en az 60 derece olmalı. Beyazlar için detarjan bide.
Aynen öyle yaptım düzeldi :)
Sevindim düzelmesine 🙂🙏
Teşekkürler 😊
Çamaşır suyunu suyla karışık yap içine qt biraz beklet renk çıkmaya başladığı an hemen çıkar yıka daha fazla beklerse mahvolur baskılar falan gider boya varsa da akar
Dostum kızlar bilmez zor bir soru cünkü c. oxi al sıcak suya çokça dök tişörtü at içine arada karıstır düzelicek 😉
Pek bir çözümü yok maalesef sıcak sulu çamaşır suyuna yatırıp beklet belki işe yarar
Boya veren rengin akmasi icin rossmann da ilac var
Ne olarak geçiyor adı?
Teşekkürler
karbonat ve sirke ile ıslat
Makine dursun deneyeceğim.
Düzelir ya
Pempis pempis giyersin artık 😂
pembe renkte yakışıyor heee 😅😅
Yakışır tabi benimde başıma gelmişti aynısı valla giydim fakat çok değişik bir rengi oluyor ne pempe ne kırmızı alacalı bulacali bir renk ben solmuş renkleri çok seviyorum solmuş siyah gri gibi tişörtleri giy yani güle güle kullan
Ariel ile eskihaline geliyor
Donmez bence
İlaç satılıyor ona göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?