Beyazlarımın rengi nedense biraz sarardı ve grileşti gibi nasıl beyazlatırım? Ariel kullanıyordum ama nedense eskisi kadar güçlü değil. hangi deterjan iyi sizce? en etkilisi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selam KScan, Beyaz çamaşırlar yıkaması kolay görünen ama aslında çok dikkat edilmesi gereken çamaşırlardır. Gözden kaçan ve dikkat edilmeyen ve sonucunda sararmış giysiler elde ettiğimiz birçok püf nokta var. Haydi püf noktalardan başlayalım ve kar gibi beyazlar için deterjan önerisi ile devam edelim...
Kar gibi beyaz çamaşırlar için püf noktalar nelerdir?

- Beyazları yıkarken araya asla başka renk katmayın. Ki buna ton olarak beyaza yakınlar da dahil. Yoksa sonuç hüsran olur.
- Her çamaşırda olduğu gibi bunda da kumaş türüne muhakkak dikkat edin. Türe göre derece ve program seçilir.
- Kumaş türünü de göz önünde bulundurarak program seçin.
- Lekelere minik bir ön yıkama işlemi muhakkak yapılmalı ki beyazlar hep beyaz kalsın. Her giyside olmaz ama beyazlar her daim ön yıkamayı hak ediyor açıkçası.
- Beyazlar maximum 60 derecede yıkamak en doğru olanı. Gerekmedikçe daha yüksek ısıda yıkamak yıpranma, sararma, çekme yapabilir.
- Makinayı tıka basa doldurmayın ki iyi temizlesin.
- Beyazları güneşte kurutmayın ki solmasın.
Beyazlar neden sararır?

Bu başlığı atlamak olmazdı. Kısaca şöyle diyelim:
- Sürekli yüksek ısıya maruz kalan beyaz giysiler sararır.
- Yanlış deterjan kullanımı sararır.
- Araya çok açık renkte de olsa giysi karışırsa sararır.
- Yanlış program yıpranmaya beraberinde de sararmaya sebep olur.
- Güneşe direkt maruz kalan beyaz giysiler sararır.
- Yıkandıktan sonra makina da bekletilen ve serilmeyen beyaz giysiler sararır.
- Çamaşır suyuna fazla maruz kalan beyaz giysiler sararır.
Kar gibi beyaz çamaşırlar için öneriler!
Valla oturup da size aspirin, şeker, sirke ve karbonat ile bembeyaz çamaşırlar elde etmeyi anlatırdım ama gerek yok. Yorulmayın... Bu işin piri yapmış zaten yapacağını. Kim mi? Tabiki @Rinso
Rinso Limon & Karbonat Toz Deterjan

Rinso çamaşır deterjanları Rinso Limon & Karbonat Toz Deterjan Bu ürün toz çamaşır deterjanıdır. Hem renkliler hem de beyazlar için kullanılabilir. Limon ve karbonat ikilisini eskiden beri çamaşır yıkarken kullanırız. Bu ikili birlikte kullanıldığında çamaşırları yumuşacık yapar, beyazlar bembeyaz kaldığı gibi renkliler de ilk günkü renklerini korur. Ee Rinso'nun bu ürünü ile tüm bunlara pratik bir şekilde sahip olabilirsiniz. Rinso Deniz Mineralleri Toz DeterjanRinso deniz mineralleri Bu ürün toz çamaşır deterjanıdır. Sadece beyazlar için uygundur. Rinso deniz mineralleri ile beyazlar ilk günkü gibi beyaz. Beyaz çamaşırlarda özellikle ter lekesini ve tabiki diğer lekeleri söker atar. Beyazların sararmasına izin vermez. Işıl Işıl beyazlar hep öyle kalır.
33 Yorumla- +1 yıl
rinso deniz mineralli aldım en son.. şimdilik memnunum. renkleri her kullanımda biraz daha açılıyo. yıkama şartlarını doğru yapıyorum. teşekkürler 😊
- +1 yıl
🤗😀 evet... öyle oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
+1 yılPeros etkili beyazlar icin olanı
02 Yorumla- +1 yıl
ya bugün sıvısını aldım diğerlerinde küçük yoktu. yıkadım ön yıkamalı yok yaa sinir oldum. şimdi bol deterjanlı bir suya bastım bakalım nolcak ama iğrenç bir rengi var
- +1 yıl
Perosun mu sivisini aldin
Çamaşır suyunda bekletsen
00 Yorumla
+1 yılKezzap dök
02 Yorumla- +1 yıl
kesin çözüm diyosun yani de.. uyğraşmaya gerek yok o zamaan çöpe atıyım😂
- +1 yıl
O da olur
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı