Peki sararan beyazlılar nasıl kar gibi bembeyaz yapılır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba! Zamanla sararan çamaşırların beyazlaması için farklı doğal yöntemler öneriliyor. İşte falanca ile falancayı şu ölçekte karıştırın. Sonra çamaşırları içerisinde yıkayın. Şu kadar süre bekletin falan diyorlar. Sararan çamaşırların yeniden eski haline geleceğini çok da düşünmüyorum. Doğal beyazlatma yöntemleri sararma derecesini düşürebilir ama sararan bir çamaşırın eski haline yeniden dönmesi çok da olası görünmüyor. Bu nedenle sararan bir çamaşır varsa, o çamaşır kullanım ömrünü tamamlamış bir çamaşırdır. Eskiye elveda, yeniye merhaba. :) Çünkü o eski sararan çamaşır ile uğraş verene kadar yenisi almak daha karlıdır. Hem zaman açısından, hem emek açısından hem de maddi açıdan avantaj için sararanlarla uğraşmayın. :D
Sadece beyaz kıyafetlerden bahsediyorsanız (örn; beyaz çarşaflar, nevresimler vs.) bunlar 60 derece sıcaklıkta beyaz yıkamalara özel matiklerle yıkanıyor. Sıcaklık derecesi önemli dedik çünkü beyazların renk akıtma sorunu olmuyor. Ama çarşaf ise sıcaklık yüksek olabilir normal kıyafetlerinizi 30 derecede yıkamanız kafidir. Bazı sarı lekeler geçmeyebilir de bunların tek çaresi atmaktır maalesef. Ama siz yine de yıkama yaparken sabun gözüne karbonat da ekleyin, bembeyaz edecektir.
Hic oyle bi sorunla karsilasmadim ama bi reklam vardi😀 Inan unuttum..
Evet.. Ayse teyzee😂
ace ile
teşekkürler 💙
Cevap
4Cevap
Çamaşır suyunu dök için rahat olsun 🤣🤣
Aman ha gözünü seveyim ciddiye alıp da yapma sakın 🤣🤣
Çamaşır suyu beyazlatmaz sarı lekeler kalır.. ben fazla çamaşır işiyle ilgilenemedim için bilmiyorum tam yolunu
İşe yarıyor mu bilmiyorum ama öyle bir sürü reklam vardı... sen bence burayı boş ver internetten bak
Ordan bir ürünün yorumlarını vs. oku sonra burdan onu kullananlar var mı etkisi nsdil oluyor diye sor yani boş ver burada benim dediğimi ciddi anlamda söyleyen olur kiyafrtlerin çöpe gider
Eyvallah
Bu hale gelene kadar neden kullanayım direkt çöpe atarım dkdn
Hiç uğraşma, yenisini almak daha mantıklı, yıkadıkça yıpranma payı var.
Deterjan koyduktan sonra yarım çay bardağı sabun taşı döküyorsun bembeyaz
haci sakir kullanarak usta
😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?