+1 yılİki renkli kıyafetler nasıl yıkanır?
Çamaşır yıkamak kesinlikle “At makineye yıkansın” gibi kolay bir iş değildir. Bu işi en doğru şekilde yapmak lazım ki elimize geçen paranın neredeyse tamamını kıyafete yatırırken neden hala giyecek doğru düzgün bir şeylerimizin olmadığı konusunda takılıp kalmayalım.
Siyah beyaz kıyafetler nasıl yıkanır?

Renk Koruyucu Mendiller, hayat kurtaran bir şey. Fiyatları uygun değil o yüzden her yıkamada kullanamıyorsunuz. Ayrıca bu mendili koyu ve açık iki renk barındıran giysileri yıkarken de kullanabilirsiniz. Mesela siyah bir kazak ama beyaz çizgileri var. (Sizin yeleğiniz gibi) Muhtemelen o beyaz çizgiler ilk yıkamadan sonra grileşir.
Renk Koruyucu Mendil buna da engel oluyor. Makineye attığınız yelek sanırım artık bugünkü gibi olmaz. O beyazlar gri olmadıysa bile beyaz değiller artık. Kuruyunca bir değişiklik olmaz. Artık beyaz değil, krem veya gri dersiniz soranlara...Siyah beyaz çizgili kıyafetler nasıl yıkanır?

Siyah beyaz çizgili kıyafetler Belki Vanish Sıvı kullanırsanız renkliler için ve 40 derecede yıkayın kendi halinde kurumaya bırakırsanız belki bir şeyler olabilir. Benim pembe bir sabahlığım vardı, bir gün nasıl olduysa koyu renklilerin arasına karışıp rengi başka bir şey oldu. Sonra epey uzun bir süre sadece kırmızılar ile yıkayıp yeniden pembe yapmayı başardım. :)
Siyah beyaz tişört nasıl yıkanır?

Vanish Sıvı Size tavsiyem yeni bir şey aldığınızda ilk yıkamadan evvel 1 bardak sirkeli suda kıyafeti bekletmeniz. Hem parlak olur hemde uzun süre renklerini koruyarak canlı kalır. Temiz ve yeni bir yelek almışsınız. Kirli olmayan şeyi neden attınız ki? Çamaşır yıkamanında usulü vardır. Kıyafetleriniz yenide olsa kirlenmeden yıkadığınız için çok kısa zamanda eskime ve yıpranma görülebilir.
İki renkli kıyafetler için hangi deterjanı kullanmalıyım?

Rinso Renkliler Beyazlar İçin Bu tip çok renkli çamaşırlarda önerim renkli ve beyazlar için özel olan deterjan kullanmanız. Rinso Sıvı Aloe Vera ya da Rinso Toz Limon ve karbonat deterjan tercihinize göre seçebileceğiniz en iyi alternatiflerdir.
22 YorumlaTeşekkür ederim.
Soranbende teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
kuru temzilemede döndürüyorlar eski rengine ilaç falan kullanıyorlarmış.
00 Yorumla
Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 513 cevap paylaştı. Bumerang mı bu geri dönsün ? Giden sevgili bile gönmüyor çamaşır mı dönsün ?
https://www.youtube.com/watch?v=2mAxQesB8Lw
al buda senin şarkın.30 Yorumla
Yardımlık birşey yok. biraz sıcak yıkamışsın. Haliyle siyahın boyası beyaza geçmiş. Kosla oksibilmem ne belki durumu kurtarır..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen yıkayamamışsın onu =) Etiketine bakıp öyle yıkasaydın bari..
00 Yorumlayenisini al bir daha makinede yıkama k temizlemeye ver ok ;)
00 Yorumla
+1 yılYa bershkadan bu kolları siyah olan beyaz tişortten aldim da nasil yikanicak bu ya renklerin karismamasi icin lütfen helpp
00 Yorumla
+1 yılnah döner. yapacağın işe çorap atayım
10 YorumlaOksi ekşın at bakim belki düzelir :)
00 Yorumla
+1 yıldönmez artık beyaza siyah solmuş
00 Yorumlakızım sen evde kaldın
bittin sen.00 YorumlaÇamaşır Yıkama Sırları konusunda 546 cevap paylaştı. Kaç dereceye attın
04 Yorumla
Soran+1 yıl40
Soran+1 yılnasıl düzelir acaba
+1 yılevde giyersin artık
00 Yorumla
+1 yılgitmiş elbise
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım