Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇamaşır yıkamak dikkat ister beyazları yıkamak extra dikkat istiyor.
Makineye atmadan önce mutlaka iyi kontrol etmek gerek içlerine karışan renkli bir çorap bile beyazlarınızın mahvolmasına yetecektir.
Ben birkaç başlık altında bu durumdan nasıl kurtulacağını önerebilirim.
Umarım işine yarar.Renkliler ile yıkanan beyazlar nasıl düzelir?
💫 Makineden çıkan beyazların kurumasına müsade etmeyin, ne kadar çabuk müdahale ederseniz o kadar kolay kurtulma şansınız var. Kuruyan beyazların eski haline dönmesi sizi zorlayacaktır.
💫 Makinenin deterjan bölümüne çamaşır suyu ve deterjanı ölçülü bir şekilde koyup beyazlarınızı yüksek ısıda tekrar yıkayın.Size önereceğim deterjan ise Rinso Limon&Karbonat olacaktır görselini de de şöyle bırakayım.

💫 Eğer beyazlarınız eski haline gelmediyse güçlü bir leke çıkarıcı yardımıyla bunu başarabilirsiniz. Bir ölçek Kosla Vanish Oxi Action sıcak suya bir gece önceden bastırın sabaha beyazlarınız kendine gelmiş olacaktır.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
içine bir renkli karışmış ve gözden kaçmış olabilir muhtemelen :) eğer vakit yoksa git yenisini al arkadaşın seni öldürmeden :D eğer vakit varsa çamaşır suyunda beklet,suyun içine birazda sıvı cif dökebilirsin..akşama kadar beklet çıkarır diye düşünüyorum ;)
02 Yorumla
Renkliler ile beyazlar aynı anda yıkanmaz.
00 Yorumla
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇamaşır suyu işini görmez cırt diye yırtılır alim allah sakın deneme . Sen arkadaşına söyle seni bi pataklasın hiç değilse dürüst olmuş olursun :D
00 Yorumla
+1 yılulen panpa evde hiç mi görmedin annenden renkliler ile beyazlar atılır mı hiç bir arada :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
1Cevap
beyazlatıcı detarzan tozunu üzerine gezdirip suda brakıcaksın akşamı bulur ama çıkarır beyaz şeyleri makine yerine dediğim gibi yıkarsan daha iyi olur elinle kurcalamıcaksın ama sadece o şekilde brakman yeterli
00 YorumlaRenklilerle ayırmazsan.böyle olur..Gömlek ve kot yikanmaz mesela :) Düzeltme imkanin yok sanırım yeni önlük almaya çık
00 Yorumlasebebi renklilerle atmandır:) gömlek sadece beyaz dimi başka çizgi rrenk yoktu? eğer öyleyse git çamaşır suyu al bas çamaşr suyuna ilk günkü gibi:)
00 Yorumla
+1 yılbeyazsa işin kolay çamaşır suyuyla işini görülür sanırım. allerjin yoksa ama benim var mesela
03 Yorumla- +1 yıl
umarım düzelir bro. yazık günah önlüğe para mı vereceksin bir daha :D
+1 yılHiç mi duymadın rengarenklerle beyazların ortalk yıkanmayacağını?1
00 Yorumlarenklıler ıle attıysan ondandır
00 YorumlaÇamaşır Yıkama Sırları konusunda 2,5b cevap paylaştı. renkliler beyazla ve koyu renkliler ayrı atılır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılat gitsin işe yaramaz artık
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Çamaşırların rengi attı zor durumdayım, renklilerle yıkanan beyazlar nasıl düzelir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat