sonra biz kadinlar nasıl sokakta gezeriz?
Kapali olmamiz şart mi olacak?
Polis bekçi bize şiddet mi uygulayacak?
Bu iran afganistan gibi ülkelerde oluyor erdoganda bu fikri benimsiyor biz kadınlar için tehlikeli degil mi?
Kapali olmamiz şart mi olacak?
Polis bekçi bize şiddet mi uygulayacak?
Bu iran afganistan gibi ülkelerde oluyor erdoganda bu fikri benimsiyor biz kadınlar için tehlikeli degil mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Tehlikeli ama kadınlar için değil ! Benim eşime benim anneme benim aileme yolda başı neden açık diyecek adamin anlina mermiyi çakarım. Sikrler seriatini onun.
O 2023 de gidici o zmna kdr da getiremez laik bi ülkeyiz sözde (!) Ama adaletin a sı yok onu getirecegina adalet getirsin
Toplama adalet hakkında bileğin vardır umarım?
S1tir
Erdoğan kamu mallarını özel sektöre ve araplara peşkeş çekmek dışında bir şey yapamaz.
Vizyonu satmaktan ibaret. Kanal İstanbul diye diye gidecek.
Türkiye cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK❤🙏🏻
😂😂
Gerçekler bunlar atam TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ özgür bir devlet olarak kurdu. ŞERİAT ASLA GELMEYECEK GELEMEZ 😉 anayasanın ilk 4 maddesi değiştirilemez o 4 maddeyi git oku bakim
Evet tıpkı öncesi sonrası gibi harf devrimi gibi
Şapka kanunu gibi yenilikler özgürlükler hangi özgürlük bu?
Camilerin ahıra çevirilmesi mi? Avrupa’dan damızlık erkek getirelim tasarısı mı?
ya da ülke dinini hristiyan yapalım diyen tasarı mı?
Yoksa tesettürün yasaklanması gibi bi özgürlük mü hangisinden bahsediyoruz?
1930da Almanya Mercedes BMW üretirken. Namaz kılan cemaat yapılanların asılması gibi mi? Özgürlükten kuruculuktan bahsediyoruz
Mesela TSK Msb emniyet teşkilatı? En basiti postane itfaiye vb. Kurumlardan hangileri kuruldu?
Veya kadına seçme seçilme hakkı verilip tek parti dönemi. Açık oy gizli tasnif gibi mi?
Atam bu ülkenin başına gelmiş en güzel şey. Tabi siz bağnaz şeriatçılar atamı sevmiyorsunuz. Siz benim atamın her bir zerresine kurban olun.
Iyi ki harf devrimi gelmiş de o iğrenç arap alfabesini kullanmıyoruz.
Iyiki şapka kanunu gelmişte sarık takanlar yok etrafta.
Atamın kadınlar ve çocukları korurken günümüzde çoçuklara camilerde tecavüz ediliyor.
Seni gidi şeriatçı sen git önce günümüzde ki cami imamlarının yaptıklarına bak
Bi örnek daha vericimde tarihi ve delilli bilgin buna yetemicek ama Samsun’a 19.05.1919da görev emrini nereden aldığı?
Veya İngiltere prensine dilerseniz sizin valiniz olabilirim mektubu?
Kadına seçme ve seçilme hakkını veren ilk ülke türkiye cumhuriyeti.
Tabi Islama kalsa islamda kadının değeri yok ki seçip seçilebilsin.
Arap alfabesi ile Türk alfabesini anlayamayacak kadar cahilsin Arap ırkı ile Türk ırkını bir görecek kadarda cahil 😂
Ben sana ne desem boş sen bu ülkede yaşayıpta bizim başkomutanımıza bu ülkenin kurucusuna laf atamazsın ! Haddini bil.
İntertnette iyi araştır Papa’nın taciz tecavüz olaylarını iyi öğren
😂😂😂😂 mis gibi cehalet korkuyosun
Sende atamı sevmeyecek kadar bağnazsın. Sizin inadınıza YAŞASIN CUMHURİYET ! YAŞASIN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Sende git gündemi araştır camiideki tecavuz taciz ve şiddeti
Cami ahahahahaha
Amacım tartışmak ve aranıza girmek değil ama bilgilendirme için yazmak istemiştim.
Anayasa değişiklik teklifinin görüşüldüğü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın'ın "Anayasasının ilk 4 maddesinin mutlaka anayasamızda olmasının taraftarıyım. Bir hukukçu olarak anayasanın değiştirilemez maddesini kabul etmek mümkün değildir. Gerekli nisabı, nisapla anayasanın tüm maddeleri değiştirilebilir, hatta Meclis yeni bir anayasa yapabilir" sözleri tartışmaya neden oldu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başbakan Binali Yıldırım; “Anayasanın ilk 4 maddesi değiştirilmeyecek. Biz de teklif etmedik, edenle de işimiz olmaz. Bunun teminatı yüce Türk milleti ve AK Parti'dir” dedi.
Akp başta olmak üzere hiç bir partiyi sevmiyorum hatta nefret ediyorum ama yapmak istediklerinde de yapıyorlar değişikliği. Bence de bu yeni anayasayla değiştirilebilir ya da önce 4. maddeyi değiştirerekte olabilir. Çünkü bu anayasanın 4. maddesi ilk 3 maddeyi koruyor ama 4. madde kendisini korumuyor, yine de açıklarına bakınca ilk 3 madde değil ama direk 4. madde değişikliği talebi yapılır ve bu değişirse ilk 3 maddenin değiştirilemez değiştirilmesi teklif edilemez maddesi geçersiz kalıyor. Böylelikle ilk 3 madde de günümüz anayasasınca değiştirilmek istenilirse değiştirilir. Yeni bir anayasa çıkartarak böyle maddeler içermeyen maddeler yazılabilir.
Sağcı solcu değilim siyasi parti de desteklemiyorum yanlış anlaşılma olmasın sadece değiştirilebileceğini söylemek istedim.
Kaçtım gittim o ülkeden ve çok mutluyum
Getiremez devri bitti
Şeriatın kelime anlamını lütfen söyler misin?
Müslümansan şeriat'ı istememe gibi bir hakkın yok
Müslüman değilim ama TC de yaşıyorum. Burası müslüman bir ülke değil anlayın şunu.
Bende müslüman değilim zaten
Başa cikaranlarin sorunu beni bağlamaz.
Şeriat getirmez, işine gelen kısımları uygular.
Öyle birşey yok böyle düşünenler cahil kesim
Şeriat gelmez. Bazı kuralları gelebilir.
Siz kadin misiniz bayan şarlatan
Hayır onun yapabileceği birşey değil
Cani cehenneme
Hepimiz hapı yuttuk
Getirir
Bi tarafınızdan element uydurmayın
Ülkeyi sattı zaten
Yok 2023 de yolcu
Getiremez
Getirir