Erdoğan secilirse ülkeye serihat gelecek diye düşünüyorsunuz
Biz Kılıçdaroğlu secilirse eski yasaklar geri gelir diye Kılıçdaroğlu istemiyoruz
Erdoğan secilirse ülkeye serihat gelecek diye düşünüyorsunuz
Biz Kılıçdaroğlu secilirse eski yasaklar geri gelir diye Kılıçdaroğlu istemiyoruz
Eski yasaklar gelemez CHP baya kesin bu konuda eskiden olan olaylardan dolayı pişmanlar kesinlikle öyle bir şey yapamazlar ama şeriat gelebilir halihazırda refah var ve hudaparla anlaşıp 4 vekil hudaparli meclise aldılar sonumuz ne olucak böyle kaç milyonda Suriyeli var kayıtsız kimliksiz cinayet isleseler tecavüz etseler bulunamazlar böyle bir şeyi kim ister? aklınızı başınıza alın kkyı sevmiyo olabilirsiniz eskiden başörtülü insanlara yapılanlar zorunuza gitmiş olabilir ama bundan dolayı çok pişmanlar ve eskisi gibi değil ortam ayrıca hudaparin istedikleri şeyleri okudunuz mu 15 yaşındaki kızları evlendirmekten bahsediyor bekar kizlari sahiplendirmekten bahsediyor ilk 4 maddenin kaldırılması ozerkli istemesi ne mutlu türküm ifadesi kaldırılması vs iyice düşünün kkyı sevmiyo olabilirsiniz ama geleceğinizi iyi düşünün ekonomi adalet eğitim mülteci sorunu vs 5 yıl daha kötü sartlarla mi yaşayalım?
1 yasakların geri gelemeyeceğin bir garantisi var mı ana yasanın ilk dort maddesinde böyle bir yasak gelemeyeceğin ifade edilirken geldi simdi gelemeyecek ama dini değerler karsıtlığı gelecek ozaman isalmı karsıtlığı simdi dinde basörtü yok namz yok kuran kutsal değil sözleri yerini aldı dini değerleriyle yasamamız engel olacaklar dinle ilgisi olmayanlar istedi gibi ülkede yasayacak ama dindar halk dini değerleriyle yaşayamayacak sadeet partisininde Refah partisi kurucusu aynı
4 milet vekli hiç bir halt yapmaz mecilisiste kayıtsız kimliksiz süriyeli var diyorsun kaydı yoksa bu süriye nasıl yardım yapılıyor Sinan oğan taleplerinde bu dediğin ekonomi süriye cözüm var
Eskisi gibi değil chp değil ama onu destekleyen halk aynı ben din dusmanlığını zum süre yasadım merak etme serihat filan geleceği yok
Sen öyle kendini kandırmaya devam et tabi erkeksin senin için hava hoş kisitlanip baskı görüp en çok eziyet görecek olan biz kadinlariz bazı erkeklerden bunu anlamalarini beklemek aptallık olur gerçi. 4 vekil ne yapabilir ki diyosun ya şaka gibi apkyle işbirliği içinde oldugu onlar sayesinde meclise girip bu kadar tepki verilmemesi aşırı saçma. dinine kuranina kimse karışamaz İslam karsitligi diye bir şey yok mültecilerde bazıları kayıtlı hepsi değil sınırdan geçip duruyorlar taciz edip Türklere satasip duruyorlar daha bugün Türk esnafa saldirmislar ekonomiye çözüm bulunsa bulunurdu çoktan mahvettiler yeter kendinize de bize de bu kötülüğü yapmayın hudaparin bildirilerini bı okuyun lütfen
Sinan oğan taleplerini dikkat edersen bu sorularına cevap bulurusun ayrıca mecilisin coğunlü cumuritifakında oy oranı ile ana yasa düzeni değistiremezler diğer mecilisisteki sol partiler lazım
Ahahadngs bu dediğine inanıyo musun cidden ne onerilse akp MHP oylariyla reddediliyor hala çoğunluk onların. Sinan oganin istedikleri çok makul ve kabul edilir bir şey CHPyle anlasicaklarini dusunuyorum apkde hudapar varken Sinan Ogan kesinlikle kabul etmez onun ilk şartı ilk 4maddenin değiştirilmemesi ama hudapar tam tersini söylüyor
Baskı görecek olan biziz diyorsun kimse zorla bise yaptıramz kimseye öyle birsey olursa bizde karsı oluruz dini yasmak isteyen için yaşatıyoruz yasmak zorla insanlar yastılsın diye değil
Zorla bir şey yaptıramaz mi? Skfksmfsk İran'a pakistana bak bi gör bı arastir belliki hiçbir şeyden haberin yok sırf başı açık diye bı kız öldürüldü linç edildi.
Mecilisite 2 kurt partisi özellikle asırı sağcı
Bir parti dah tehlikeli Sinan oğan ihtiyac dünyamdada secimi kazna bilir ERDOĞAN ama Sinan oğan secimi dah iyi
her iki taraf içinde ben Erdoğana Sinan oğan faktörünü görek oy verdim
2 olarak hudapar oy potansiyeli düsük istediğini yaptıramaz
Hudapardan daha kötü degiller siz hudapari çok hafife alıyorsunuz Sinan ogan hiçbir şekilde hudapar olan partiye destek vermez ayrıca Erdoğan mültecileri giondermeyiz derken soylu onlar kardeşimiz gelsinler derken mülteci sorunu nasıl çözülecek?
Hüdapar hdp kadar oy potansiyeli istediğini kolay kolay yaptıramz ikinci ana yasal düzeni değistiremezler onun için 301 dah fazla oy lazım
Sadece hudapar oy vermez akpmhpnin oy oranlari fazla onlar destek verse istediklerini yaptırırlar
Sinan oğan taleplerinde mülteci meseleside taviri beli
Hüdapar dah kötü dedim HDP oy alırsa Erdoğan yine kazanır Ayırıca her ülkede serihat farklı isler
Hangi ülkelerde farklı işledi bı söyler misin?
Sinan ogan ümit ozdagin mülteci sorununu net şekilde belli ediyor ve göndermek istiyorlar Erdoğan ise tam tersini söylüyor uzlasamazlar ayrıca hudapar ilk 4maddenin değişmesinden bahsediyor oganda tam tersi CHPyle anlasicaklar zaten kk ile ogan gorusmus olumlu gecmisti
Her iyi anlastığın erkek evleniyorsun zaten
Nee?
Sana bise sorum olacak Kılıçdaroğlu secildi bu eski yasaklar bir sekilde geldi veya Baska bir yol bulundu engel olundu simdi o eski yasaklar geri gelmeyecek diyenler gelmeyeceğini savunan halk napacak
Bu ülkeye başörtüsü yasağı 1980 darbesiyle geldi. 1980'den sonra CHP hiç iktidara gelemedi. YANİ BAŞÖRTÜSÜ YASAĞININ CHP İLE HİÇBİR ALÂKASI YOK. Mesele solculuksa, başörtüsü yasağını uygulayan DSP şu an Cumhur İttifakından yana.
Cevap
4Cevap
Getirmeyeceğini adam 100 kere söyledi yasa bile teklif etti daha ne yapabilir
Erdoğan kanun teklifi değisikli hayır ayrıca Kılıçdaroğlu onu destekleyen halkta güven vermiyor İslam karşıtlı biti dini değerler karsıtlığı var simdide islamı değerler karsıtlığı var
Süriye konusunda Sinan oğan taleplerini oku
20 yıldır Erdoğan basımızda yapılan yanlışlar bu dediklerini kanıtlar itirazım yok ama dindar kesim kendini güvende hissetmiyor Erdoğan ondan oy veriyor
Bu kanallar yüzünden zaten kendi güvende hissetmiyorlar
Cemaatlere yöneliyorlar
Evet öyle düşünüyorum ama şeriatı öyle elini kolunu sallayarak kimse getiremez.
Sol partiler mecliste üstün suğanda
Ana yasa değişikliği için yeterli milet vekli var ama serihat gelecek idaları yalan öyle birsey mümkün değil
Cumhur ittifakı aldı meclisi
Cumhur ittifakı mecilisi alamsı bise değiştiremez chp sayesinde sol partiler mecliste üstünlük kurdular
Hayır üstünlük AKP ve MHP'de hatta anayasayı değiştirme gücüne eriştiler.
Link atarmısın 301 sadece meclisteki beli baslı seyleri degistire bilir 402 yola ana yasada değisiklik yapa bilir
Onda Sinan oğan engel olur
www.ntv.com.tr/.../cumhur-ittifaki-secim-analizimecliste-cogunlugu-sagladi,etb2lLtmy0qHMp9aKzWOSA
323 milletvekili çıkardılar. DEVA gelecek türevlerini çekip bazılarına da para teklif ederseler rahat değiştirirler.
Bunu birine gösterme gülerler
Mecilisiste coğunluk sağlamakla ana yasa değişikliği gibi büyük bir seyi değistiremezler ana yasa değişikliği dah fazla milet vekli gerekiyor
Kılıfına uydururlar dert etme. Kozmik odasına girilmiş ülkede bu mu yapılamayacak sence?
Hiç bir halt olmaz Ahmet Davutoğlu ali Babacan akp düsman kişiler dolu nerden biliyorsun dersen benim aile dolu farklı partiden adam var
Hepinizin amacı şeriat. Dinciler bir gün düşman olur bir gün dost. iran'da da dincilere kanan laik kesim yüzünden devrim oldu.
Ülkede nenden kavgalar bitmiyor nenden Erdoğan kazanıyor iki dakikada özetledin benim bizim düsüncelerinimize dokunlmadığı sürece kimin ne giydi ne ictiği ne yediği kimle ne yaptığı ne yasadığı beni ilgilendirmez kendi İçimizde kendi icimzidede dini değerleri yasyamaya biliriz ama sahip çıktığımız sürece kimse bir birini ilgilendirmez aynısı sekilde icimzidede dısımızda bir birimize durdura bildiğimiz sürece bu ülkede birlikte yasağa biliriz
Kavgaların bitmemesinin nedeni dinci kesim zaten iyi açıkladım evet.
Teyip şisko ninelerimizi azdırıyor napalım nineler solculardan etkilenmiyor
basortusu yasasi teklif etti anayasaya dokelim dediler kacti hemen. belli bunlarin zihniyeti islam karsitligi.
hayır gelmeyecek
Garantisi kim İslam karşıtlı gelemez ibadet özgürlüğü gelir kurnanı okumak sorun olmaz sünnet ve hadislere göre yasmak sıkıntı olur
Eski yasaklar ne
Ezanın kuranın Türkce okutulması Cemaatlerin kontrol altına alınması değilde kapatılması basörtü yasağı
İmamhatip liselerinde sınırlama eskiden islam karsıtlığı vardı simdi dini değerler karsıtlığı var Ülkede
Bunların gercekleseceğine inanan birisinin iq ortalaması 40 falandır ámk siz bu yaşa kadar nasıl geldiniz
Dah önce yapıldımı yapıldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?