Gündem Recep Tayyip Erdoğan alacak de mi? mervooo005 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bence o alacak Güncellemeler+1 yıl Kazanacak demiştim Recep Tayyip Erdoğan alacak de mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 976 cevap paylaştı. Almamasını diliyorum. Havasını alsın, emekli olsun, torun sevsin. Yeter. 0 0 Yorumla
rızıo Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl rte alcak gibime geliyor sora zam yağmuruna tuttu zaman ağlamasınlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İns kazananmaz yoksa sığınmacılar yüzünden daha kapalı giyinmek zorunda kalacaksin 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bu sefer seçmen fazla sandığa gitmeyenler de var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Alamaz. Kılıçdaroğlunun videosu 30 milyon izlendi. Bunlardan 10 milyon kişi fikrini değiştirmiştir 0 0 Yorumla
jonsnow123 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Aynen reis alacak RTE Allah'ın izniyle ❤️ 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Gündem konusunda 433 cevap paylaştı. Alacak Allah’ın izniyle ❤️ 0 0 Yorumla
Donsuzbirmen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Büyük ihtimal 0 1 Yorumla Donsuzbirmen +1 yıl Dedin evet😄 aldı. Adam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Almamasını diliyorum. Havasını alsın, emekli olsun, torun sevsin. Yeter.
rte alcak gibime geliyor sora zam yağmuruna tuttu zaman ağlamasınlar
İns kazananmaz yoksa sığınmacılar yüzünden daha kapalı giyinmek zorunda kalacaksin
Bu sefer seçmen fazla sandığa gitmeyenler de var.
Alamaz. Kılıçdaroğlunun videosu 30 milyon izlendi. Bunlardan 10 milyon kişi fikrini değiştirmiştir
Aynen reis alacak RTE Allah'ın izniyle ❤️
Alacak Allah’ın izniyle ❤️
Bir CHP linin gördüğü gerçek
Aldık bile 😂
Büyük ihtimal
Dedin evet😄 aldı. Adam
Evet
Bence de o alacak
Alacağız🙏🏻
üzülürüm