Tayyip dönemi bitti artık, insanlar gözünü açtı... Hile hurda çok uğraşacaklar bu seçimde ama kaybedecekler...
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
İstanbul'u alan Türkiye'yi alır İstanbul mitinginde bulundum görevli olarak 1.700 bin kişi meydanda olandı en az 2 milyon kişide çevrede bulunandi İstanbul'un yarışı gelmişti resmen Tayyip Erdoğan ilk turda bitirir
Hala Chp, Pkk ile birlikte diye konuşuyorsunuz da... Zamanında Tayyip, Pkk ele başı ile sürekli görüşme halindeyken onlara doğuda özerlik sözü verirken nerdeydi bu düşünceniz !! O zaman şehitlerin kanı aklınıza gelmiyor muydu? At gözlüğü ile devam edin siz böyle...
nasıl olacak CHP 25 zaten sabıt oy'u var HDP de 15 etı 40 ıyı partı dıyerlerıde toplam 20 çıkarsa 60 eder bukadarı basıt hesap ortada daha nıyevkafamızı yoruyoruzkı şunu bumu dıye ve zaten MHP baraj altıyuzde 4 dıyerlerıde toplasan yüzde 3 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kılıçdaroğlu tabi ki de
Tayyip dönemi bitti artık, insanlar gözünü açtı... Hile hurda çok uğraşacaklar bu seçimde ama kaybedecekler...
İstanbul'u alan Türkiye'yi alır İstanbul mitinginde bulundum görevli olarak 1.700 bin kişi meydanda olandı en az 2 milyon kişide çevrede bulunandi İstanbul'un yarışı gelmişti resmen Tayyip Erdoğan ilk turda bitirir
Bu sitede bile anketlerin çoğunda Tayyip Erdoğan %40 üzerinde ise Tayyip ilk turda %55 alır
kimse kızmasın ona oy vermek istemiyorum ama Erdoğan alacak
Bıktık eskisinden
TAYYIP insallah
bence uyanmalısın ya biraz Muhammet Yakut'u izlemelisin youtubeden.
Tayyip destekliyorum adam çalisiyor kime oy atalim kemalami? Pkkla birlikde sehitlerimizin kani sizlar kani
Hizbullahcıları hapisten çıkarınca bir şey olmuyor hdp ile görüşünce sıkıntı olmuyor hdp kk yi destekleyince kötü oluyor anlamadım
Hala Chp, Pkk ile birlikte diye konuşuyorsunuz da...
Zamanında Tayyip, Pkk ele başı ile sürekli görüşme halindeyken onlara doğuda özerlik sözü verirken nerdeydi bu düşünceniz !!
O zaman şehitlerin kanı aklınıza gelmiyor muydu?
At gözlüğü ile devam edin siz böyle...
Tayyip desteklicem adam daha iyi
aynen doğru cvp
Tayyip alir kesin yine
nasıl olacak CHP 25 zaten sabıt oy'u var HDP de 15 etı 40 ıyı partı dıyerlerıde toplam 20 çıkarsa 60 eder bukadarı basıt hesap ortada daha nıyevkafamızı yoruyoruzkı şunu bumu dıye ve zaten MHP baraj altıyuzde 4 dıyerlerıde toplasan yüzde 3 😃
@Cekicicılgın06 bekleyip görücez seçim akşamı bu sorunun altında ol ahagaa
Tayyip alacak net
Kılıçdaroğlu
tayyip