• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Sağlık

Meditasyon nasıl yapılır?

belirsizlihissi
belirsizlihissi Takip Et
Xper 2 Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
42
Depresyona tekrar girmek uzereyim biri beni öldursun ya da kurtarsin. ay meditasyona mi baslasam nasil yapilir
Nasıl Yapılır Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Meltem Fakabasmaz
Meltem Fakabasmaz Takip Et
Meditasyon ve Nefes Terapisi
  • Meditasyon nasıl yapılır?

https://www.youtube.com/embed/3-WTYv24Sm4

Herkese merhaba, ben Meltem Fakabasmaz.

Bugün "meditasyon nasıl yapılır?" sorusunun cevabı ile ilgili seninle görüşlerimi paylaşacağım.

Öncelikle, meditasyon nedir? Sorusunun cevabını versem, belki o "nasıl yapılır?" kısmını aslında sen kendin de keşfedebilirsin. Tabii ki bunu söyleyeceğim şimdi ama "Meditasyon nasıl yapılır?" sorusunun cevabı aslında "Meditasyon nedir?" sorusunun cevabıyla bir bütün.

Meditasyon; zihni, bedeninle buluşturmak ve ağına davet etmektir. Zihin geçmişle gelecek arasında gidip geliyor. Zihin bu ağa geldiğinde, yani düşünceler peşinde koşmadan keşkeler acabalara takılmadan, geçmişte şöyle olmuş, böyle olmuş, yarın bunu yapacağım, akşam şu yemek yemek var, işte hafta sonu şuraya gideceğim, arkadaşlarla bunu yapacağım... O bunu söylemiş. Ahmet beni aramış, Mehmet aramadı. Ama Ayşe şöyle düşündü...

Bu konuşmaları uzaklaştırmıyorsun. Sadece o konuşmaları sessizleştiriyorsun, sesini kızıyorsun. Aslında ayar yapıyorsun. Bunu yapabilmek için bedenin rahat olması lazım. Çünkü bedenin rahat olduğunda nefesin, bedeninde rahat bir şekilde akıyor.

Bedeninde nefesin buluştuğunda zaten zihni bu ağına davet eden her şey hazır oluyor.

Bedeni nasıl rahat ettireceğim, meditasyon yaparken?

• Meditasyon yaparken bedeni rahat ettirmek için oturabilir, bağdaş kurabilir, dizlerinin üstünde durabilir, sandalye kullanabilir hatta yatabilirsin.
    • Omurgan dik olursa nefesin bedende daha rahat hareket eder. Ben, ilk başta hatta şimdi de sıklıkla yapıyorum; bir duvarın kenarına gelip duvara sırtımı dayayarak o şekilde yapıyorum. Bacaklarımı uzun tutuyorum. Sen illa bağdaş kurmak, dizlerinin üstüne durmak zorunda değilsin.
    • Aynı şekilde sırt üstü yatacaksan; sırt üstü yatarken uyuma ihtimali var. Bu çok doğal. Çünkü meditasyon rahatlatıyor ve zihnin rahatlaması ile uyumaya doğru gidebilirsin.
    • Bu yüzden önerim; dizlerin bükülü bir şekilde sırtüstü yatmak. Özellikle başına yastık koyma. Bu uykuya doğru gitmek için değil, omurganın sırtına rahat olması için.
    • Bunun dışında seni rahatsız edecek bir şey olmasın etrafta. Çünkü meditasyon yapacağız. Ağına davet ediyorsun ama senin dikkatini çeken biri önünden geçiyor. Dışarıdan bir ses geliyor. Kapı, kargo geldi veya üstteki komşu zıplıyor. Bunlara karşı kulaklık takabilirsiniz.
    • Gözlerini kapatabilirsin. Gözlerimi illa açık tutacağım dersen önünden geçebilecek, etrafında olacak hareketler dikkatini çekebilir.
    • O yüzden benim şu an konuşurken ekrana baktığın şekilde bir mum yak. Bir eşya, sevdiğin bir eşya, sevdiğin bir resim... Ama bunlar da senin sonuçta zihnini başka yerlere davet edebilir.
    • Önerim; gözlerini kapatma, sana zor gelirse gözlerini aç. Meditasyon ile ilgili önereceklerim bunlar.

Bedenin rahat olsun. Etrafa dikkatini dağıtacak şeyler en aza insin. Onun dışında artık tek yapman gereken meditasyona başlamak. Sonraki videolarda görüşmek üzere.

6
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• E4YMASTER
    E4YMASTER Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 419 cevap paylaştı.

Meditasyon kelime anlamı olarak rahatlama durumu demektir. Yani rahat ve huzurlu olduğunuz her an aslında meditasyon yapmış oluyorsunuz. Fakat asıl meditasyon fiziksel gevşeme, zihni boşaltma ve ruhsal güçlenmenin olduğu meditasyondur. Meditasyon yaparak; uyku düzeninizi düzenleyebilir, kötü düşüncelerden arınabilir, depresyonu kolayca atlatabilir, algı ve farkındalığınızı arttırabilir, bakış açınızı değiştirebilir, daha sakin ve mutlu biri olabilir, ruhsal açıdan gelişip psişik açıdan ilerlenebilir, enerji ve frekansınız değişip yükseleceğinden canlıların size karşı sevgi besleyeceği gibi sizde canlılara karşı sevgi besleyebilirsiniz. Bunlar faydalarıydı, şimdi gelelim nasıl yapacağınıza:
    Asıl meditasyon genelde gözler kapalı zifiri karanlık ortamda veya mavi loş ışıklı bir ortamda yapılır. Sebebi ise şudur; karanlıkta epifiz beziniz yüksek miktarda DMT hormonu salgılayacağı için ve beyin beta beyin dalgasından alfa beyin dalgasına geçeceği için daha hızlı ve daha etkili bir çalışma olacaktır. Aynı şekilde herhangi bir ışık kaynağı olmamasıda gözleriniz arada açılsa bilene dikkatinizin dağılmamasını sağlayacaktır. Mavi loş ışığında negatif enerjiyi izole etme gibi bir etkisi vardır, hatta kirilan fotoğrafçılığı sayesinde bu kanıtlanmıştır.
    Bu şartları zorunlu tutmanıza gerek yok. Okulda, işte, evde kısacası dilediğiniz yerde gözlerinizi kapatıp karanlığa odaklanmanız bilene bir meditasyondur, sizi rahatlatır. Bu şartlar sadece etkiyi on kat daha da arttırmakta.
    Sıra geldi size. Enerji bulaşıcıdır. Günlük hayatta yaşadığınız bütün duygu ve düşüncelerin enerjisi üzerinizdeki kıyafetlere ve takılara sinmektedir. Bu yüzden güzel bir meditasyon için ılık bir duş alabilir meditasyon sırasında kıyafetlerinizi değiştirip takılarınızı çıkartabilirsiniz. Sonrasında ise artık tekniğe geçebilirsiniz. Nasıl rahat ediyorsanız, ister (dik) oturur ister (sırtüstü) yatar pozisyondayken gözlerinizi kapatın. Yaklaşık 10 dakika boyunca sadece karanlığa odaklanın ve hiçbir şey düşünmemeye çalışın. Bu sırada derin derin nefes alın ve yavaşça verin. 1,2,3,4 alıp verin 5. Kez derin bir şekilde nefes alın ve 5 saniye boyunca içinizde tutup yavaşça geri verin. Bunu tamamen gevseyene kadar yapın. Nefes egzersizi bittikten sonra sürekli kendinize telkin verin. Aksi halde uyuya kalabilirsiniz :D Telkin vermeyi internetten güzel bir kaynaktan öğrenebilirsiniz. Bol bol olumlama yapın ve asla negatif bir düşünceye yer vermeyin. Bunları yaparken bedeninizi ve bulunduğunuz ortamı unutmaya çalışın. Sadece karanlık ve nefes sesinize odaklanın. Bulunduğunuz ortamı unutmayı başarabilirseniz meditasyon başarılıdır. Ayrıca meditasyon sırasında fiziksel bedende uyuşma, gözler kapalıyken bir takım görüntüler görme, düşüyormuş-uçuyormuş-deprem oluyormuş hissi, bedende titremeler gibi değişik hal ve durumlar yaşanabilir. Böyle şeyler yaşarsanız garipsemeyin ve keyfinize bakın. :) Evet, her şey buraya kadar. Buna ek olarak gün içinde bırakın kötü söz söylemeyi, gıybeti, küfürü; düşüncelerinizde art niyet bile olsa bu hem sizi hemde hayatınızı büyük oranda etkiler. Diyeceklerim şimdilik bu kadar, umarım yardımcı olabilmişimdir. Varsa başka sorunuz sorabilirsiniz. Sevgi ve ışıkla. Vesselam.

1
    3 Yorumla
    • İsimsizOlsun32464
      İsimsizOlsun32464
      +1 yıl

Hocam çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim, ama... Ben bazı kitapları da okudum ve kötü düşüncelerden arınmak diyorsunuz, bu arınma nasıl oluyor hocam? Yani kafamın içindeki kabullenemediğim şeylerden arınırsam tam olarak ne olur? Üstünü mü örtmüş olurum? Onları yani bana yapılan kötülükleri, yanımda söylenen aşağılık sözleri kabullenmiş mi olurum? Kesinlikle kabul etmiyorum o zaman ne yapacağım?

Yorumla
    • İsimsizOlsun32464
      İsimsizOlsun32464
      +1 yıl

Bu arada 11 ay olmuş yeni gördüm... Neyse hocam ben yeniyim kafayı yiyorum takmayın beni...

Yorumla
    • E4YMASTER
      E4YMASTER
      +1 yıl

@İsimsizOlsun32464 Arada kafayı yemek iyidir :)

Öncelikle yazımın başlarında da söylediğim gibi meditasyon gevşeme ve rahatlama durumudur. Meditasyon yaparken genelde zihnimizden telkin ve olumlamalar veririz. Bu olumlamalar sizi tamamen sevgiye ve hoşgörüye boyar. Bu boyama sonucunda size; sizin için hata veya yanlış gibi gözüken her şeyi affeder ve sevgi ile karşılamış olursunuz. Böylelikle ortada sizin için bir sorun kalmaz.

Arınma meditasyon ve karma ritüelleri ile oluşmaktadır. Kabullenemediğiniz şeylerden doğru şekilde arınırsanız onları sevgi ile kabullenmeye başlarsınız. Örneğin iş yerinizde yanınızda çalışan cins bi tip var. Konuşması, yemek yiyişi, gülmesi her şeyi size itici geliyor. Normal bir insan itici bulduğu şeylerden uzak durur. Fakat meditasyon yapan insan kendisi veya çevresi için kötü olan her şeye iyi tarafından iyi tarafından baktığı için, sevgiyle baktığı için ortadaki sorunu bir sorun olarak görmez, yani aslında kötülükten arınır.

Bu üstünü örtmek değildir, her şeyi olduğu gibi sevgi ile olumlayarak kabullenmektir. Üstünü örtmek aslında olaylardan kaçmaya denir. Örneğin bir bir şeyler size acı çektirdiği için kabullenemiyorsunuz ve unutmak istiyorsunuz. Bir şeyi kalıcı olarak unutmak mümkün olmadığı için hipnoterapi ile anılarla duygular arasındaki bağı kopartıyorsunuz. Böylelikle siz o kabullenemediğiniz anıyı istediğiniz kadar hatırlarsanızda size acı çektirmiyor, boş bir hayalmiş gibi hatırlıyorsunuz.

Eğer kesinlikle kabul etmiyorum derseniz, kesinlikle kabul etmemiş olur yani o yaşadıklarınızla savaşmaya devam etmek zorunda kalırsınız.

Yorumla
  • Ali6677
    Ali6677 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 72%
    +1 yıl

Merhabalar.. Şimdi Bana Cahil Deyip Eksileyen Olabilir Ama Meditasyon Vücut Egzersizidir Sizin Ruhsal Sorununuz Mevcut Bu Durumda Önermek İstediğim Abdest Alıp Hakk'ın Huzuruna Gitmeniz Emin Olun Daralmaniz Gececektir Başarılar :)

3
    0 Yorumla
  • üyeismiolmayankadın
    üyeismiolmayankadın Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

boşluk meditasyonu yani bir diğer adıyla farkındalık meditasyonundan başlayabilirsin. bu meditasyonda birşey düşünmemek, boşluğa odaklanmak, düşüncelerden kurtulmak amaçlanır. İlk başlarda biraz zor oluyor ama mesela akşamları yapabilirsin sessiz bir ortamda. loş ışıklı ya da karanlık olabilir oda. Gözün kapalı yapmak daha iyi odaklanmanı sağlar ve de nefes alışverişine odaklanabilirsin. Nefes verdiğinde tüm kötü düşüncelerin gittiğini imajine edebilirsin. ya da bu şekilde odaklanamıyorsan bir mum yakıp mum ışığına da odaklanabilirsin. Ve de o an iç sesleri susturmak da önemli. Ben nefes alışverişime dikkatimi verince daha iyi odaklanıyorum mesela :)

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

26

Cevap

• xKimMiyimx
    xKimMiyimx Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl

Meditasyon dediginiz sey hinduizm, budizm gibi dinlerin bir ibadet biçimidir aslında. Huzur bulmak istiyorsan kalkip abdest alip iki rekat namaz kilabilirsin. Nirvana dedikleri sey asil bu bence.

1
    0 Yorumla
  • Geisaa
    Geisaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl

Bunun için hos videolar var YouTube da. Uyumadan önce dinlendirebilir. Ama depresyon için çare mıdır bilemedim. Susmayan bir zihinle ne kadar sağlıklı meditasyon yapılır tartışılır. Önce sorunun kaynağını bulmak lazım

0
    0 Yorumla
  • Jokeface
    Jokeface Takip Et
    Master Yaş: 105 , eic 97%
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=0aQlMcxd4LM&feature=emb_title
    0
    0 Yorumla
  • 000bambam000
    000bambam000 Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

bir mum yakılıp sadece aleve dakikalarca odaklanıp, gözler kapatılıp mum ışığının içsel göz ile görünmesi... gibi yapılabilir.

0
    0 Yorumla
  • mehmetsecen
    mehmetsecen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 45%
    +1 yıl

Abdest al 2 rekat namaz kıl kendine gelirsin bırak şu hurafeleri

0
    0 Yorumla
  • deusㅤㅤㅤ
    deusㅤㅤㅤ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 88%
    +1 yıl

Nefes egzersizleri yap bence. Nefese odaklanmalı nefes alıp vermeli falan :D

0
    0 Yorumla
  • buüyebibaşkaüye
    buüyebibaşkaüye Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 86%
    +1 yıl

YouTube evrim balıkçı. En sevdiğim meditasyonu o yapiy

0
    0 Yorumla
  • nextlevel
    nextlevel Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Niyet ettim niyet eyledim 😃

1
    0 Yorumla
  • Banaistanbuluanlattt
    Banaistanbuluanlattt Takip Et
    Xper 3 Yaş: 110
    +1 yıl

Ayaklarini havaya kaldir ve seni rahatlatan bir muzik ac. Sonra gozlerini kapayip derin nefes al ver yavas olsun. Sadece kendine odsklan nefesine eline beline bla bla

1
    1 Yorumla
    • kaçakçı1321
      kaçakçı1321
      +1 yıl

Ayakları havaya niye kaldırıyor

Yorumla
  • Anjinaaa
    Anjinaaa Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    +1 yıl

Bende 21 günlük bir meditasyon a katılmıştım wp tan.. Her gün çekilecek Esma-ül-Hüsna vb dualar ve olumlamlar bir de işte ses kaydı meditasyon var. Atabilirim sana

1
    0 Yorumla
  • artıkpozitif6161
    artıkpozitif6161 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Gözlerini kapatarak ana odaklamalısın evrim balıkçı çok iyidir eksik olduğun kısımları sen çok iyi biliyorsun

0
    0 Yorumla
  • sevinagain
    sevinagain Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Kalk abdest al namaz kıl iyi gelir, meditasyon filan hikaye

1
    0 Yorumla
  • Shar-Pei
    Shar-Pei Takip Et
    Xper 4 Yaş: 106
    +1 yıl

Ayak parmaklarınla bağdaş kur nefesine odaklan birşey düşünme

0
    1 Yorumla
    • nancyveronica
      nancyveronica
      +1 yıl

gözlerimi kapatınca tüm problemlerim aklıma geliyor ve düşünmeden edemiyorum

Yorumla
  • EmreY_
    EmreY_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Otur yere ayakları çapraz yap "hımm" diye mirildan rahatlatıyor 😀

0
    0 Yorumla
  • A_S_İ_L
    A_S_İ_L Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Namaza başla iyidir meditasyonda aynı etki

2
    0 Yorumla
  • DenizdenbirDeniz
    DenizdenbirDeniz Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 485 cevap paylaştı.

şarkı tütsü mum rahat kıyafet

1
    6 Yorumla
    • dilankayikcii
      dilankayikcii
      +1 yıl

Kanka bir yıl önceyi soruyu anasayfaya düşürdün ahahaha

Yorumla
    • DenizdenbirDeniz
      DenizdenbirDeniz
      +1 yıl

@dilankayikcii oha nasıl oldu vpsüfjüpwsejıf

Yorumla
    • DenizdenbirDeniz
      DenizdenbirDeniz
      +1 yıl

@dilankayikcii bana da öyle çıktı caodceoıfb

Yorumla
    • dilankayikcii
      dilankayikcii
      +1 yıl

En güncel sensin diğerlerinin yazdığı tarih bile yok da neyse 😋

Yorumla
    • DenizdenbirDeniz
      DenizdenbirDeniz
      +1 yıl

@dilankayikcii ama bana da öyle geldi yemin ederim ienfpsıjfspe

Yorumla
    • DenizdenbirDeniz
      DenizdenbirDeniz
      +1 yıl

@dilankayikcii baksana benim sayemde ne oldu şSOfp, sohf

Yorumla
  • Sams7v
    Sams7v Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 87%
    +1 yıl

Tamam seni öldüreyim.

0
    2 Yorumla
    • Sams7v
      Sams7v
      +1 yıl

@dinonunbirası senide gebertiriz rahat ol.

Yorumla
    • Sams7v
      Sams7v
      +1 yıl

Gebermek isteyen dislike atsın.

Yorumla
  • Gizem_avcısı_
    Gizem_avcısı_ Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 96%
    +1 yıl

Meditasyon depresyon kafası ile zor

0
    0 Yorumla
  • Tutunamayancocuk
    Tutunamayancocuk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 58%
    +1 yıl

Fransız olduğum bir konu valla

0
    0 Yorumla
  • Haunters
    Haunters Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 41%
    +1 yıl

Meditopia adlı uygulama var çok ama çok yararlı.

0
    0 Yorumla
  • UGUR46R
    UGUR46R Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 83%
    +1 yıl

Youtube da detaylı bilgi edinebilirsiniz

0
    0 Yorumla
  • ovarlokcu
    ovarlokcu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Herkes ben gibi okudukça darlaniyom

0
    0 Yorumla
  • Culdesac
    Culdesac Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 18,4b cevap paylaştı.

Benimle çık düzelirsin

0
    0 Yorumla
  • impuls
    impuls Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Zor mkkk

1
    2 Yorumla
    • belirsizlihissi
      belirsizlihissi
      +1 yıl

Katiliyom

Yorumla
    • impuls
      impuls
      +1 yıl

👍👍👍👍

Yorumla
  • CityLights
    CityLights Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

boş iş bence meditasyon

0
    4 Yorumla
    • songulcankzz1
      songulcankzz1
      +1 yıl

Alakası yok aşırı iyi geliyor bu bilimsel olarakta kanıtlandı

Yorumla
    • nancyveronica
      nancyveronica
      +1 yıl

nasıl meditasyon yapıyorsun?

Yorumla
    • songulcankzz1
      songulcankzz1
      +1 yıl

Uygulama kullanıyorum Meditopia Türkçe ama en sevdiğim Medito ingilizce biliyorsan super bir uygulama ama youtubeden de bakabilirsin 😊

Yorumla
    • nancyveronica
      nancyveronica
      +1 yıl

teşekkür ederin

Yorumla
  • cgr_ylmz
    cgr_ylmz Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 384 cevap paylaştı.

Hiç bir fikrim yok mafeles

0
    0 Yorumla
  • KafamdakiSorular12
    KafamdakiSorular12 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 84%
    +1 yıl

Boş işler...

0
    0 Yorumla
  • restinerest
    restinerest Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 61%
    +1 yıl

Namaz kilarak

0
    0 Yorumla
  • Gokcenin
    Gokcenin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 82%
    +1 yıl

Ommmmmmmmm

0
    0 Yorumla
  • UnutmaBeniÇiçekleri
    UnutmaBeniÇiçekleri Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl

Recep İvedik gibi😂

0
    0 Yorumla
  • DharmaQueen
    DharmaQueen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

YouTube a yaz kanka

0
    0 Yorumla
  • ultraince
    ultraince Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

2 sigara iç bir şeyin kalmaz...

0
    0 Yorumla
  • Matrix55
    Matrix55 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 31%
    +1 yıl

Youtube var

0
    0 Yorumla
  • imperfect_
    imperfect_ Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

Kaç yaşındasın

0
    2 Yorumla
    • mumaleviilekedi
      mumaleviilekedi
      +1 yıl

😄

Yorumla
    • imperfect_
      imperfect_
      +1 yıl

@mumaleviilekedi defol

Yorumla
  • cenk06cenk
    cenk06cenk Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 87%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Basla

0
    0 Yorumla
  • 201120
    201120 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Bileklerini kes🤗

0
    0 Yorumla
  • comeasyouare8
    comeasyouare8 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

meditopia indir

1
    0 Yorumla
  • Bunaldimgelmeyin
    Bunaldimgelmeyin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

hiç de anlamam

0
    0 Yorumla
  • trakyalıdejawu
    trakyalıdejawu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Iyuvvvv

0
    0 Yorumla
  • Egon-a-DIK
    Egon-a-DIK Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

spor yap

0
    0 Yorumla
  • RipVanWinkle
    RipVanWinkle Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Başla

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Meditasyon nasıl yapılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Meditasyon nasıl yapılır? 11 cevap verildi
Meditasyon nasıl yapılır? 13 cevap verildi
Meditasyon nasıl yapılır? 4 cevap verildi
Meditasyon nasıl yapılır? 5 cevap verildi
Meditasyon nasil yapilir? 9 cevap verildi
Meditasyon nasil yapilir? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Dondurmalı haytalı yermisiniz? Sever misin?
  • Sen olsan şimdiki evinden taşınmayı düşünür müydün, neden?
  • İnsanın en ağır yükü nedir?
  • Görseldeki dizilerden kaç tanesini izlediniz?
  • Sence doğru insan kaldı mı?
  • Ayakkabıdaki kelebekler sizce nasıl duruyor?
  • Zevkleriniz hep aynı mı alakasız şeylerden mi oluşuyor?
  • Çok mu alaycısınız?
  • Aşık mısın aşka?
  • Çok hapşırır mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨