Cinsel Yaşam Kadınlarda afrodizyak etkisi yaratan şey sence hangisi? (Sayfa 7) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 716 Kadınlarda afrodizyak etkisi yaratan şey sence hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
Aşk_tanrısı_eros Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. A ve E şıkkı 0 0 Yorumla
Eflanurduy Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Hepsi 4 3 Yorumla Hobbidik +1 yıl Hepsi mii Yorumla Albatross06 +1 yıl @Hobbidik 🙄 Yorumla Albatross06 +1 yıl 🙄🙄🙄 Yorumla
Kırmızılıbayans Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kesinlikle A 0 1 Yorumla intimacyy +1 yıl Bende sana katılıyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl A şıkkı dedim 2 6 Yorumla _Mert55_ +1 yıl En özel noktalara mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her bir noktaya Yorumla _Mert55_ +1 yıl Açarmısın biraz üstü kapalı Yorumla 3 yorumu gör Cevap sahibi +1 yıl Yani erkek kadın vücudunun her bir noktasını keşfetmeli gerek diliyle gerek eliyle Yorumla zenci21 +1 yıl ama dilini iyi kullanmalı bence uçurmalı diliyle yoksa boştur Yorumla Hosgörülüerkek +1 yıl İyi yalamayan erkekler sınıfta kalir Yorumla
Somefruit Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Dokunuşlar 4 2 Yorumla Apollo_11 +1 yıl nerene mesela? Yorumla Semihsaglam1 +1 yıl Kesinlikle göğüsler çünkü karşı konulamaz zevk aliyorsunuz degilmi? Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. yakışıklı erkek 0 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Masaj diyorum :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
289Cevap
Hepsi 😋
A ve E şıkkı
çok kararsız kaldım.
dokunuş önemli...
Yalnizca ten uyumu..
Sanırım hepsi fkfkg
İnsan olmak bence
a şıkkındaki ürün.
Sadece ilgi...
Hepsi
Hepsi mii
@Hobbidik 🙄
🙄🙄🙄
Dokunuş ve güzel söz
Kesinlikle A
Bende sana katılıyorum
A dedim.
Hepsi :)
anlamli dokunuslar
mideni bulandıracak ne yapıyorsun mesela? oral mı?
Yapıştım mı dudağına tamamdır
Gülüş
F ) Hepsi
Arasından birini sec
Haklı sınız
A şıkkı dedim
En özel noktalara mı?
Her bir noktaya
Açarmısın biraz üstü kapalı
Yani erkek kadın vücudunun her bir noktasını keşfetmeli gerek diliyle gerek eliyle
ama dilini iyi kullanmalı bence uçurmalı diliyle yoksa boştur
İyi yalamayan erkekler sınıfta kalir
hepside olabilir emegine saglik
Dokunuşlar
nerene mesela?
Kesinlikle göğüsler çünkü karşı konulamaz zevk aliyorsunuz degilmi?
Benim bakışlarım
Dokunuş bence
yakışıklı erkek
Dogiistyle
A olmalı
Anlamli dokunuşlarr
Hepsiiiiii
Ilki
Daha mutlu oldukları pozisyonu bulmak
Para araba yat kat pirlanta elmass :))
Sadece ilgi canım.
tatlı dill