havada karada denizde batakda catakda herzaman ve heryerde 😀kim sevgi ile ask ile duygu dusuncelerle olan durum dur yer mekan onemli degil onemli olan his o anin güzelligi
F hepsi. Farklı yerleri deneyince daha değişik tutkulu bir duyguya bürünüyorsun. Favorim mutfak, tezgah candır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şıklar eksik.. Samanlık yaz aylarında idealimdir arada kııcına saman batsada doğal oluyor. Dere kenarı, apartman boşluğu, soyunma kabini, arabanın arka koltuğu... Bunlarda alternatıf şıklar. begene çökün şimdi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiçbi fikrim olmasa duş bana çok orjinal geliyor :)
Sen sevişmek dersin, benim için bir evin tüm odaları, sahildeki kumsal, barın tuvaleti, arabanın arka koltuğu en çokta bir kadının boynudur. Bir kadının boynu herşeye bedeldir..
Kendinizi sevişirken ya da seks yaparken görmediyseniz en güzel yer aynası olan bir yerin önü olabilir. Harika bir p*rno yaratabilirsiniz görselde siz varken.
@AydınlıOrhan09 yuh arkadaş bu kadar da olmazki yine sen yorumumun altına yazdin lan sen kokumumu alıyosun nedir bu çekim gücü valla senden korkmaya başladım 😂
@AydınlıOrhan09 valla onu bunu bilmiyorum ama nedense senden hic haz etmiyorum cidden bak sevmiyorum ya seni 😂 hatta dürüst olayim senden gıcık alıyorum sebebini bilmiyorum ama 🙄
Çılgınca bir birliktelik hayali kuruyorum yatakta başlayıp mutfak tezgahında alevlenen banyoda zevkin doruklarına çıkıp evin farklı köşelerinde sonlanan çok çok alevli bir şey...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
359Cevap
kardeş yatağında örtünün altının dışında yaşanan ilişkiye girme eşinle de olsa günah . o eve melek girmez . hiç mi okumadın
havada karada denizde batakda catakda herzaman ve heryerde 😀kim sevgi ile ask ile duygu dusuncelerle olan durum dur yer mekan onemli degil onemli olan his o anin güzelligi
Hepsinin yeri ayrı ama ben arada kendimi halıda bulmayı da seviyorum ya (misyoner)
Banyo ve film izlerken yarım kalan film (koltuk) 😏
😒😒
Vuv
@radyasyQn beğenmedin mi
Yoo fena değil gibi.
Beğenmemiş demekki
@radyasyQn sen ne seviyosun ki
Tamam afedersin. Yorum yapmadım sayın.
@radyasyQn değişik bir insansın.
Evet biraz öyle sanırım
ahh chuck bass babe sghdjdh ım banyo keyfi uzayda yoktur herhalde bu arada gif de güzelmiş hani sdhd
Yatağın konforu çok başka olsa da :) birlikte duş almak candır:)))
Tabiki de
Topluma açik ama tenha yerlerde yapmaktan cok haz aliyoruz kimsede bu fantezi yoktur herhalde :) evdeysek heryerde yapabiliriz ama ev sıktı artık
Gelin bize bizde yapın bari sıkıldıysanız diye hani, şaka şaka :))
👌👌👍👏👊
Tenha yerlerde izlenme korkusu yasamiyor musun
O yuzden heyecan veriyor zaten acaba biri izliyormu biri gorecekmi flan 😁
Ben sevgili bulamıyorum siz neyin kafasındasınız. Kıskandım seni :)
Biz nisanlandik bile evlencez evlenmeden tum fantezileri bitirdik ya :D allah sanada versin
Oh ohhh miss valla, çok teşekkür ederim. Umarım dışarıda bir fantezi yaşarsın diyim bende. Birilerinin ortasında falan :)
Nerden bulabiliriz senin gibisini :)
Yarım kiloda ben alıyım böylesini 😎
Bendensin fenasınnnn
Lan faizlerbir gunde yuzde 4 .5 artmis hala seks mi dusunuyonuz 😂😂
Yarıda bırakılan film mi? Ölmek istemez fantezi peşinde koşarken! 🔫
Film daha mi cekici
@Pangeali yarıda asla film birakmam biraktirmam.
Mutfak olmamalı hem günah hem edepsizlik hemdede igrecliktir. Nimetler var orda yemek yeniyor
Bana göre her yer heyecan yeterki o şehvetimiz hep olsun mekanın yerin önemi yok 😛😄
Boyle kizlar artsin ya :)
Bencede artmalıyız 😄
E) hepsi. Haftanın 7 günü içerisine hepsini sığdırabilirim. Şansımı zorlarsam belki bir güne birkaç tanesi birden 😏😉
vayy iyimiş
oha o kadarda zorlayamasin
@Muzo123 günde 5 kez yapmış biriyim. Sence zorlar mıyım? 😏
@gs_23x iyidir. 😏
oha motormusun
çok zor değil mi
orijinallik arıyorsanız cafe bar tuvaletleri güzel tercih yok illa evde olacak diyorsanız tüm tuvalet dermişim şaka şaka banyo iyi tercih
F hepsi. Farklı yerleri deneyince daha değişik tutkulu bir duyguya bürünüyorsun. Favorim mutfak, tezgah candır.
Şıklar eksik.. Samanlık yaz aylarında idealimdir arada kııcına saman batsada doğal oluyor. Dere kenarı, apartman boşluğu, soyunma kabini, arabanın arka koltuğu... Bunlarda alternatıf şıklar. begene çökün şimdi
Hiçbi fikrim olmasa duş bana çok orjinal geliyor :)
böyle seyler gereksız seksın planı olmaz canın ne zman nerde ısterse ozaman yaparsan en buyuk heycan odur ıste ;)
Banyo iyidir ve bence en romantik yerlerden ilki 🙈
Kesinlikle ilki harikasın yaptın mı hiç
Sen sevişmek dersin, benim için bir evin tüm odaları, sahildeki kumsal, barın tuvaleti, arabanın arka koltuğu en çokta bir kadının boynudur. Bir kadının boynu herşeye bedeldir..
Ahanda burda😊
Ben konforumdan ödün vermem 🙃
Okey kullandığım sürece konforumdan da olmam.. Sen bana sponsor ol ben de erkenden baba olmayayım 🙈
Evde pek tatmin olmam dışarısı da ayrı bir fantazi havası var
Adrenalin
@Antepmarasli kesinlikle
Mutfak tezgahını seçenlerin çoğunluğunu gördükten sonra artık kimsede yemekte yiyemem.
Duvarlar diyorum azizim duvarda 5 parmak izi çıkartmak diyorum sanat diyorum çok hoş :)
Ben sinema diyorum herkesin içinde ama kimsenin haberi olmadan daha heyecanlı bir de masaj sonrası masaj yatağında efsane oluyo 😏
Çatıyı tek gecerim. Her an ulan acaba biri görüyor mu heyecanıyla seksin tadı hiçbirşey de yok.
Bilgisayarın karşısında sandalyede otururken güzel oluyor. Peçeteyi unutursan tüm hevesin kaçar ama :D
Planlı işi sevmiyorum anı yaşamak gerekir. bir anda başta çıkmak veya çıkarmak isterdim. Ani olan her zman daha güzeldir mekan gözetmeksizin 😊
tezgah tabii ki. "gözlerinin içine bakarak" sevişmeyi seviyorum.
Kendinizi sevişirken ya da seks yaparken görmediyseniz en güzel yer aynası olan bir yerin önü olabilir. Harika bir p*rno yaratabilirsiniz görselde siz varken.
Tezgah mı? Sonra orayı çamaşır suyula bir gece bekletmek gerekir. Yemek yapıyoruz orda ya
Merak etme hayalden ibaret
@kaptan_star yapan vardır ama
Tahmin etmiyorum ama filmde izlemesi zevkli
Aha temizlik hastası millet ne diyor bu neyin derdinde😂😂
Bunlar klasik kaldı ya daha farklı şeyler de hoş olabilir.
Bunlar cok klişe degilmi
planli yapilmasindan hoslanmam✌
Katılıyorum ;)
Bunların içinde; yatak
Bunların dışında; balkon/teras
Ben tipsizim hiç cinsel ilişki yaşayamadım. Bu tiple zaten yaşayamam.
yazın sıcağında gündüz vakti duş idealdir geceyse yatak
kışın farketmez
bence puf koltukta #istediğingibi pozisyon sağlayabiliyorsun.
Mutfak tezgahı bir başka. Özellikle orda yapılan oral.
Benim için en önemli nokta balkonda rüzgara karşı sevişmek 😉
Bence banyo 🐱
La banyo da ne var
Bencede banyo sana kesinlikle katılıyorum ıslak ıslak yapmak gibisi yok 😚
bence ağacın üstü çok iyi oluyor efil efil ohh :) :)
Ne yaşıyonuz lan siz orda jhfdsb :P
Kesinlikle banyo. Sabun, köpük ve doggystyle ayakta
Her yer kullanıma bakar. İş varsa heryer doğru yerdir😂😂
Bence pencere kenari😃😃😃😃
Neden pencere kenarı acaba..
@İstmurat heyecanli oluyorda ondan
Bende deneycem pencere kenarında😃😘
@İstmurat 😃😃😃😃yada ormandaaa
Olur ormanda da deneriz😃😃😃
@İstmurat aaa
Olmaz mı orman.. sakatmı yoksa
İşte budur diyorum. Harikasın :-)
Banyo daha iyi değilmi?
ormanda bir kez deneyimim olmuştu sizinde oldumu
@ozbeyc oldu 🙄
heycan yüksek oluyor değlmi
Her yeri. seks heryerde güzeldir yeterki istenen ateşi yakala ❤️
Genelde yatak odası ama banyo veya mutfak da piyango olarak tercihim.
fantazileri geniş olan biri olduğum için sexin yeri ve zamanı yoktur aslında , sınırlandırmamak lazım neresi diye
Hiçbiri. Varsa eski tip merdaneli bol sallanan çamaşır makinesi. çifte haz malum. Okey gibi bir marka bunları düşünmeli...
Hali iyi ama yaparken fark etmiyorum sonra dizlerim fena yanıyor.
"Evin en doğru yeri" diye sığ, standart ve sabit bir düşünceye sahip olmayan insanların cinsel hayatı gayet heyecanlı ve verimli geçiyor. :)
Her guzeldir hadı sevıselımmı fikri hos degıl nerde o hissi yasıyorsan orda baslamak en guzelıdır
cevap veren hiç bir kızın kendi fotoğrafı yok. bu kadar korkmayın cevap verirken. madem cevap veriyorsun özgüven olsun. B dedim.
halı üzeri geniş ve özgürce sevişilen bir ortam. her pozisyona uygun.
Burdaki yorumları üstteki gifleri görüp azmayan var mı 😂😂😂
Mutfakta ateşleyip, salonda ateşi tutuşturup, yatak odasında söndürürüm.
Batak'da ve Yatak'da eşin sağlam değilse mutlu olamazsın. 😂😂
Yer, zaman, mekan hic fark etmiyo bana her zaman heryerde hazırım ben 😄
Asker gel bakayım buraya😂
@AydınlıOrhan09 yuh arkadaş bu kadar da olmazki yine sen yorumumun altına yazdin lan sen kokumumu alıyosun nedir bu çekim gücü valla senden korkmaya başladım 😂
Kimsin sen merak ettim😂demek ki birbirimizi çekiyoruz😂
@AydınlıOrhan09 valla onu bunu bilmiyorum ama nedense senden hic haz etmiyorum cidden bak sevmiyorum ya seni 😂 hatta dürüst olayim senden gıcık alıyorum sebebini bilmiyorum ama 🙄
Tanısan seversin ya ön yargılı olma😂
@AydınlıOrhan09 on yargı değil be sadece seni sevmedim o kadar 😂
Sevdiricem ben sana kendimi 😂
@AydınlıOrhan09 senin için bir soru sorucam beni bulursan belki konuşurum senle ama belki unutma 😉
Ne zaman sorucaksın ne sorusu o 😀
@AydınlıOrhan09 sordum ve 5 kişinin yorumundan sonra sorum kaldırıldı sana olan sinirim dahada arttı 7 experim gitti yaaaaaa vicdansız ks 😣😣😣😣😣😣😣😣
Direk yazarak sor iste nite ugrasiyosun bu hasret bitsin artik😀
@AydınlıOrhan09 sevmiyorum seni git basimdan 😣
Kötü birisi değilim ki😕
@AydınlıOrhan09 olabilir ama sinir oluyorum sana
Sinirin geçicek emin ol :)
@AydınlıOrhan09 yok sanmam ben birini sevmesem sevmem
Beni seveceksin.
@AydınlıOrhan09 sevmirem ulan sevmirem 😂
Seviyorum de seviyorum de😂
@AydınlıOrhan09 olmazzzzzzzzzzz
neyse yeter bu kadar sohbet başka bir gizlide görüşememek üzere 😅
Senden vazgeçmiyorum😂
Çocuğu uğraştırma hadi ver bir şans 😉😁
@AydınlıOrhan09 beni tanımıyosun bile nasıl vazgeçemiyosun 🤔
@Akmsry olmaz gıcık oluyorum ona 😏😣
Gıcık oldugun icin daha iyi anlaşcaz😂ben seni görmeden sevdim😂😂
Orhan şansını daha çok zorlama istersen bu hatun yolunu çizmiş:)
@AydınlıOrhan09 ben seni görerek sevmedim
@Akmsry zeki adam zekidir arkadaş bak hemende nasıl anladı 😅
Bence bu laftan sonra yoruma gerek yok (: kader
Ben seni alıcam😂
Orhan bence sen sadece bildirim alırsın:)))) kardeşim moralini bozmak istemiyorum yakışıklı çocuksun git sana ilgi duyanlara ver sevgini;)
@AydınlıOrhan09 daha cokkkkkkk beklersin 😝😝
@Akmsry aynen
Ben ugrasmak istiyorum belki?
@AydınlıOrhan09 tek başına uğraş ben yokum
Keyfin bilir ben bulurum yine seni
Böyle olmalı
fantezimi istiyorsun balkon teras ıyıdır acık alan ohh mishahahh :()
Her alani degerlendirmek lazim
Araba olmaz ama 😂
Çılgınca bir birliktelik hayali kuruyorum yatakta başlayıp mutfak tezgahında alevlenen banyoda zevkin doruklarına çıkıp evin farklı köşelerinde sonlanan çok çok alevli bir şey...
mutfakta başlamalı..
koltukta fragman olmalı..
yatak odasında aksiyon yaşanmalı..
duş ile the end yazmalı..