Cinsel Yaşam Prezervatif alırken utanma durumunu aşmak için sen ne yapıyorsun? (Sayfa 23) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 931 Prezervatif alırken utanma durumunu aşmak için sen ne yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 40 kişi beğendi
Sıla_RU-TR Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Ben almıyorum 4 2 Yorumla Battista +1 yıl alma sen :* Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Nasıl oluyorsun Yorumla
bekarkaldım Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Utanmam alirim. direk kasiyer utansin banane 🤣😂 2 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Alır çıkarım ne var bunda. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. ilk alışımda bakacagım duruma 1 0 Yorumla
marysia_woziniak Takip Et Xper 7 Yaş: 39 +1 yıl valla ayıp yok gider alırım kızda olsa :) 1 0 Yorumla
igrencapacheçikoo Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl internet denilen bir icat var onu kullanırdım :) 1 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Onu bunu boşver de niye bu kadar pahalı 2 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kullanmıyorum, ihtiyacım da yok 2 0 Yorumla
VastaLord01 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Utanmıyorum büyük boy condom alabirmiyim diyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben almıyorum görümcemi gönderiyorum 1 4 Yorumla hakantunc +1 yıl Sanırım gorumcen cocuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 16 yaşında ama neyin ne oldugunu bilmiyor Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Nerde alıyor Yorumla 1 yorumu gör Atalay_85 +1 yıl Biraz sallamışsın 16 yaşında ve bilmiyor. Eversen hayır demez Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Masturabasyon yapmak gunahmi acil cvp 3 4 Yorumla DikKafalıAdam +1 yıl acil cevap: değil..hemen yapabilirsin Yorumla guiaturco +1 yıl günah ne kelime cehenneme giden arkadaşlarım oldu Yorumla gokhanvadi +1 yıl Günah değil bedenin arada ihtiyacı var Yorumla 1 yorumu gör Dikeylimit007 +1 yıl Tabiki günah Yorumla
zühre532 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Prezarvatif ne? 5 10 Yorumla kızkulesı3434 +1 yıl sabahları aç karnına yenir :))) Yorumla zühre532 +1 yıl Sagol ya sen söylemeseydin nasıl öğrenecektim bende Yorumla kızkulesı3434 +1 yıl ne demek yaa görevimiz sesli güldümmmmm:))))))))))) Yorumla 7 yorumu gör zühre532 +1 yıl Ha ha ha Yorumla kızkulesı3434 +1 yıl :)))))))))) Yorumla Sharky +1 yıl şapka Yorumla zühre532 +1 yıl Nasıl Yorumla Dikeylimit007 +1 yıl @zühre532 cinsel ilişkide erkeğin cinsel organına takılan plastik kılıf, amacı boşalma esnasında kadın cinsel organı içine değil, onun içine boşalır erkek böylece kontrolsüz gebelik sorunu yaşanmaz. Yorumla zühre532 +1 yıl Anladim tamam Yorumla Dikeylimit007 +1 yıl Peki Yorumla
gülizalak Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl bn hç utanmzdm 8 3 Yorumla sarışınçocuk34 +1 yıl helal olsun Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Nedenki Yorumla sarışınçocuk34 +1 yıl @Duygusuzkızz cesaretinden dolayı herkes beceremez Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ihtiyac duymuyorum. almiyorum 0 0 Yorumla
pluied Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sünnetsiz var mı ya burda 2 1 Yorumla Carpedieem21 +1 yıl Yok daha neler😂 Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı. lazım olursa alırım neden utanayım 1 0 Yorumla
manyakbisey1010 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Prezervatif almıyorum :) eskort ta var zaten 2 0 Yorumla
Otuzundansonrahayat Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 39% +1 yıl Kullanmıyorum 3 1 Yorumla aLoNeePrenS +1 yıl direk diyosun. D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1202Cevap
Rahat rahat alıyorum. hem de bayanlardan
Akarı yok kokası yol çekmecemde bulunsun
Gaz maskesiyle gül koklanmaz 👍
Hic biz aman utanmadim surekli aliom yani
O nasıl bir dil 2 km
Ben almıyorum
alma sen :*
Nasıl oluyorsun
Almadım hiç ama alırsam utanmam.
normal bir şekild e aliyorum
ben almam oyle seyler et ete degecek 😃😂
Almamayı tercih ediyorum :)
Aldığımda marketten almıştım ve utanmadım
Utanmam alirim. direk kasiyer utansin banane 🤣😂
Ne var bunda utanacak
Hiç almadığım için o sıkıntıyı yaşamadım 😂
Tezgahtan alıp direk önüne koymak..
Haha utanmam ama almışken kutu alıyorum😃
Hiçte utanmıyorum utananlar düşünsün 😉😉
Arkadaşa alıyorum derim
ihtiyacı olan alıyor düz mantık )
Ne utancam alıyorum tabiki ten hmde
ben almıyorum. en iyi yöntem bu :)
Dışarıya birakmak daha iyi
Alır çıkarım ne var bunda.
kullanmayı sevmiyorum
ilk alışımda bakacagım duruma
valla ayıp yok gider alırım kızda olsa :)
internet denilen bir icat var onu kullanırdım :)
Şehir dışından alıyorum ha ha ha
Prezervatifle alakam olmaz
Onu bunu boşver de niye bu kadar pahalı
Kullanmıyorum, ihtiyacım da yok
ben internetten alıyorum dert yok tasa yok
Utanmıyorum büyük boy condom alabirmiyim diyorum
et ete deycek canim kullanmiyorum
Ben almıyorum görümcemi gönderiyorum
Sanırım gorumcen cocuk
16 yaşında ama neyin ne oldugunu bilmiyor
Nerde alıyor
Biraz sallamışsın 16 yaşında ve bilmiyor. Eversen hayır demez
Masturabasyon yapmak gunahmi acil cvp
acil cevap: değil..
hemen yapabilirsin
günah ne kelime cehenneme giden arkadaşlarım oldu
Günah değil bedenin arada ihtiyacı var
Tabiki günah
Hemcinsimi beklitorum :D
Prezarvatif ne?
sabahları aç karnına yenir :)))
Sagol ya sen söylemeseydin nasıl öğrenecektim bende
ne demek yaa görevimiz sesli güldümmmmm:)))))))))))
Ha ha ha
:))))))))))
şapka
Nasıl
@zühre532 cinsel ilişkide erkeğin cinsel organına takılan plastik kılıf, amacı boşalma esnasında kadın cinsel organı içine değil, onun içine boşalır erkek böylece kontrolsüz gebelik sorunu yaşanmaz.
Anladim tamam
Peki
bn hç utanmzdm
helal olsun
Nedenki
@Duygusuzkızz cesaretinden dolayı herkes beceremez
Hiç almadım.
aslında ekmek alır gibi alıyorum ne var bunda
hic almadım ama ilerde isime yarar tuyolar
internetten alın bu kadar utanmaktansa :D
Ihtiyac duymuyorum. almiyorum
kasadan geçerken sağa sola bakıyorum 🤓