Cinsel Yaşam Prezervatif alırken utanma durumunu aşmak için sen ne yapıyorsun? (Sayfa 15) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 931 Prezervatif alırken utanma durumunu aşmak için sen ne yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 40 kişi beğendi
ArChaE Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Buyuk boy diyorum. Hemen bana asik oluyor. tam aradigim penisli erkek diyor jdjfjfj 1 0 Yorumla
Bystark54 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl bugüne kadar daha almadım. denemek istiyorum almayı bakalım neyle karşılaşacağım 2 0 Yorumla
JettoPistol Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl çikolata alır gibi alıyorum, niye utanayim ki kasiyer utansın utanacaksa bana ne 2 0 Yorumla
KALINNN_34 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Netten alisvris yapmiyorum :)Ayrica neden utanayimki dogal bir ihtiyac malzemesi sonucta :) 2 0 Yorumla
erku59 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl ne utanıcam direk alıyorum kasada kız dik dik bakıor :D 2 0 Yorumla
M_ERT Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl almak istersem gider alırım utanılacak bir durum değil 2 0 Yorumla
34bugras34 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl adam satarken utanmıyor ben alırkenmi utanıyım 😄😊😊 2 0 Yorumla
kadikoy-de Takip Et Xper 7 Yaş: 46 +1 yıl Bende tam tersi bayan eczacı olan yerden alırım çok ciddiyim... Çokta rahat olurum... 2 0 Yorumla
ARSLAN-Bey Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Almadım Ama İlle Al Dedirten Arkadaşlarım Oldu :) ''Utanma Duygusu Aşılırsa Banada Haber Verin.'' 2 0 Yorumla
Desirous Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bizim kafa bir tekelci abimiz vardı. Rahat rahat malı sere sere gidip istediğim zaman alırdım :D 2 0 Yorumla
milkaquin Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Aldım daha önce sorun yok ihtiyaç sonuçta 8 3 Yorumla yanardeniz +1 yıl Cesur Yürek Maşallah :) Yorumla seref27 +1 yıl Haklısın Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Utanma olmuyomu Yorumla
Kedi_Pipisi Takip Et Xper 7 Yaş: 45 +1 yıl Ne utanıcam, elimi kolumu sallaya sallaya gider alırım ama çok sevdiğim bir halt değil. 2 0 Yorumla
DobraAdam00 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Her gerektiğinde gidip rahat bir şekilde alıp çıkıyorum neden utanacam ki 2 0 Yorumla
MaKaRiMeSTo Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Zaman utanma zamanı değil zatençok geride kaldı onlar. 2 0 Yorumla
cigliklar_icindeyim Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Sıkıntı yok cok doğal birşey hanımlar mesela ped alıyorlar yani 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl çabuk okut şunu kasıyer ablacım hadııı hadıııı. hhhhhııııı sey aldık ıste ne yapak yav bakma yuzume ole ( kasıyer kesınlıkle bakmıyor umurundada olmaz neden baksın kı ama ıste ole olmutyor) :) 2 0 Yorumla
Volrath Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl marketten alıyorum hatta anı var bır tane :D komıktı 2 0 Yorumla
Anwen34 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Hic utanmadan alırım çünkü çoğu kız hastalkli özellikle İstanbul'da 2 0 Yorumla
ÇİKALATTELİQUDİNK Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ben olsam bir şey yapmazdım alır bekler geçerdim kasadan tabi bu durumu bilmiyouz 0 0 Yorumla
BiouyumluÇocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl hic utanmadim kayganlastiri jel else hap prezervatif hepsindende aldim bazen bu halime sasiyorum :D 1 0 Yorumla
kerim77 Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl normal aldıkalrıımı sıraya koyuyorum ona sıra gelince havaya bakıyorum dıt sesi gelince vın:) 1 0 Yorumla
alikaan Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Mümkün oldukça yabancı yerlerden almak daha kolay ben öyle yapıyorum 1 0 Yorumla
cryomancer Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl her girdigimize bosalirsam aşiret ağası gibi olurum o yüzden içeri değil dışarı boşalıyorum 1 0 Yorumla
lukeshaw28 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl utanmiyorum ben direk prezervatifsiz iliskiye giriyorum et ete degecek abi 😄 1 0 Yorumla
blackk27 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl İnternet diye bişey var :D Ama tanıdık bir eczacı var, hep aynı eczaneden alırım o tür ürünleri :D 1 0 Yorumla
Halilkent Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Direk alıyorum niye utanayim bim posetimi kullanicaz :-) 2 0 Yorumla
staff35 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl hiç sıkıntı yaşamam satan utanmıyor ben niye utanayım mi rahatça girip alıyorum sıkıntı yok 2 0 Yorumla
SrhtGltkn20 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl ne utancam arkadaş kız orda çalışıyosa her şeyi göze alacak 1 0 Yorumla
kosovalilarin Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl ben çok aldım eczaneden hep de kızlardan isterdim alırken utanacak birşey yok bunda 2 0 Yorumla
NiikkyRomero_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Umrumda olmaz hatta bayan varsa daha iyi oluo onun utanisini izliyorum asdf 2 0 Yorumla
DarkKnight36 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Kasiyer Bayan Gözlerime Bakıp Gülsede Gayet Soğukkanlıyım Just keep going :D 2 0 Yorumla
_-Öcüü-_ Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl sağlık ocağında aile hekiminden istiyorum beleşe hemde :)) 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hedefi gözüme kestirip, tek hamlede alıp, jet hızıyla olay mahalini terk ediyorum! 2 1 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Nerden Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nasıl bir şey nedemek bu prezefzinç banada bir anlatın cahıl gibi hissediyorum kendimi 😫 2 5 Yorumla Bilalhayal +1 yıl Bilmiyo musun cidden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum söyleyecekmisin? Yorumla zaginteke +1 yıl Penise takiliyo lastik li ürememek icin Yorumla 2 yorumu gör hakantunc +1 yıl Bilmiyorum derken şaka yapiyorsun sanırım Yorumla Carpedieem21 +1 yıl Ozele gel anlatym cok ayip cok😂😂😂 Yorumla
HenryGr Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl en iyisi market ancak kasiyer kadınsa o utanıyor nedense :/ancak kasiyer erkek olur bir de recep ivedik gibi bir tip olursa vay haline. 2 0 Yorumla
kedicik00 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Gratisten falan alıyorum genelde utanmıyorum 7 1 Yorumla gokhanvadi +1 yıl Bende gördüm gratiste önümdeki kadın kasadan prezervatif geçiriyodu valla dedim helal olsun cesaretine tebrik ettim 😀 Yorumla
MysteriousMan Takip Et Xper 5 Yaş: 49 +1 yıl Uzak semtten alıyorum, buna rağmen elimin içerisinde tutup satıcının uzattığı poşete sokuyorum hemen. 2 0 Yorumla
Biresmer Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl ben değil sevgilim alıyor zaten djdjuf 7 2 Yorumla 17072017 +1 yıl erken başlamışsın :D Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Kullanıyor musunuz Yorumla
aslı2010 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 51% +1 yıl hergun prezervatif dağıtıyorum bayanlara 7 8 Yorumla seref27 +1 yıl Sen mi Yorumla aslı2010 +1 yıl @seref27 evet ben Yorumla seref27 +1 yıl Niye dağıtıyorsun banada ver bir kaç kutu gelip alayım Yorumla 5 yorumu gör aslı2010 +1 yıl @seref27 devlet ücretsiz veriyor ayda 12 adet alabiliyor kadınlar Yorumla wolyturk +1 yıl Nasıl temin edebiliriz:) Yorumla aslı2010 +1 yıl @wolyturk aile hekiminizden alabilirsiniz ücretsiz olarak Yorumla aslı2010 +1 yıl @wolyturk tabi eşinizin ismiyle Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Hemsiremisn Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl prezervatif alırken hiç utanmıyorum. hatta bazen eşimle birlikte özelliklerini inceleyip alıyoz 2 0 Yorumla
adetabimilena Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Hazır utanmışken 8-10 Paket alırdım heralde 😂 7 1 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Alirmiydin 😂 Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı. prezervatif almıyorum :D 7 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl gıdıp alıyorum herkesın yaptıgı bır sey seks gızlenecek bısey mı var 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 5 sene önce aldığım paket hala duruyor 10 sene sonra alırım belki tanımadığım bir marketten :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gizli sekme açıp, ok'tan gizli sipariş veriyorum. Çünkü ben gizliyim... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Al eline kutuyu koy kasaya Soygun yapar gibi soğukkanlılıkla ver parayı kasiyerin gözüne bakma tamam oldu işte 1 1 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Yaprinmi Yorumla
mutarlosbey Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Satan utanmıyorsa ben hic utanmam ozellikle bayan kasiyer varsa ondan aliyorum 0 0 Yorumla
batutass Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Prezervatif kullanmadığım için bu sorunu yaşamıyorum.. et ete değmeli sayın üyeler 😄 0 0 Yorumla
bobo3535 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Gerek yok ya.. seks gizlenmeye degmez diyorum rahatça alıyorum 0 0 Yorumla
Birollex Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Sağına soluna birkaç ürün traş köpüğü jilet vs araya kaynat gitsin, 😂 0 0 Yorumla
elnacionel21 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Hayır utanmıyorum gayet rahat girip alıp cıkıyorum normal bişey bu utanacak birşey yok 2 0 Yorumla
haciibrahimunal Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl ben olsam direk ister çıkarım zaten kendim eczacıyım kendim direk alıyorum sorgu sualsiz 2 0 Yorumla
Pentegrama Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl hayatımda hic takmadım nedense hic sevmem et ete degecek 2 0 Yorumla
Mcarleone Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl marketten alıp çıkmak en iyisi kasa boşsa hemen alıp geçerim :D 2 0 Yorumla
hakan0629 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Ben ozellikle bayan eczeci varsa aliyorum daha bir guzel oluyo 2 0 Yorumla
Dilara995 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Buzdolabı poşetiyle halledıyoz 16 1 Yorumla dyb-aşkım +1 yıl :D :D :D bu güzel di. :D streç film ni duymuştm da buzdolabı poşetini ilk defa duyuyorum :D :D Yorumla
mokoko35 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kasiyer bana bakiyo bende ona bakiyorum guluyorum geciyorum 2 0 Yorumla
Josemo Takip Et Xper 7 Yaş: 43 +1 yıl Sevgilim 50 yaşından büyük. Prezervatif kullanmıyorum. 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1202Cevap
Buyuk boy diyorum. Hemen bana asik oluyor. tam aradigim penisli erkek diyor jdjfjfj
bugüne kadar daha almadım. denemek istiyorum almayı bakalım neyle karşılaşacağım
çikolata alır gibi alıyorum, niye utanayim ki kasiyer utansın utanacaksa bana ne
Netten alisvris yapmiyorum :)
Ayrica neden utanayimki dogal bir ihtiyac malzemesi sonucta :)
ne utanıcam direk alıyorum kasada kız dik dik bakıor :D
almak istersem gider alırım utanılacak bir durum değil
adam satarken utanmıyor ben alırkenmi utanıyım 😄😊😊
Bende tam tersi bayan eczacı olan yerden alırım çok ciddiyim... Çokta rahat olurum...
Almadım Ama İlle Al Dedirten Arkadaşlarım Oldu :)
''Utanma Duygusu Aşılırsa Banada Haber Verin.''
Bizim kafa bir tekelci abimiz vardı. Rahat rahat malı sere sere gidip istediğim zaman alırdım :D
Aldım daha önce sorun yok ihtiyaç sonuçta
Cesur Yürek Maşallah :)
Haklısın
Utanma olmuyomu
Ne utanıcam, elimi kolumu sallaya sallaya gider alırım ama çok sevdiğim bir halt değil.
Her gerektiğinde gidip rahat bir şekilde alıp çıkıyorum neden utanacam ki
Zaman utanma zamanı değil zaten
çok geride kaldı onlar.
Sıkıntı yok cok doğal birşey hanımlar mesela ped alıyorlar yani
çabuk okut şunu kasıyer ablacım hadııı hadıııı. hhhhhııııı sey aldık ıste ne yapak yav bakma yuzume ole ( kasıyer kesınlıkle bakmıyor umurundada olmaz neden baksın kı ama ıste ole olmutyor) :)
marketten alıyorum hatta anı var bır tane :D komıktı
Hic utanmadan alırım çünkü çoğu kız hastalkli özellikle İstanbul'da
Ben olsam bir şey yapmazdım alır bekler geçerdim kasadan tabi bu durumu bilmiyouz
hic utanmadim kayganlastiri jel else hap prezervatif hepsindende aldim bazen bu halime sasiyorum :D
normal aldıkalrıımı sıraya koyuyorum ona sıra gelince havaya bakıyorum dıt sesi gelince vın:)
Mümkün oldukça yabancı yerlerden almak daha kolay ben öyle yapıyorum
her girdigimize bosalirsam aşiret ağası gibi olurum o yüzden içeri değil dışarı boşalıyorum
utanmiyorum ben direk prezervatifsiz iliskiye giriyorum et ete degecek abi 😄
İnternet diye bişey var :D Ama tanıdık bir eczacı var, hep aynı eczaneden alırım o tür ürünleri :D
Direk alıyorum niye utanayim bim posetimi kullanicaz :-)
hiç sıkıntı yaşamam satan utanmıyor ben niye utanayım mi rahatça girip alıyorum sıkıntı yok
ne utancam arkadaş kız orda çalışıyosa her şeyi göze alacak
ben çok aldım eczaneden hep de kızlardan isterdim alırken utanacak birşey yok bunda
Umrumda olmaz hatta bayan varsa daha iyi oluo onun utanisini izliyorum asdf
Kasiyer Bayan Gözlerime Bakıp Gülsede Gayet Soğukkanlıyım Just keep going :D
sağlık ocağında aile hekiminden istiyorum beleşe hemde :))
Hedefi gözüme kestirip, tek hamlede alıp, jet hızıyla olay mahalini terk ediyorum!
Nasıl bir şey nedemek bu prezefzinç banada bir anlatın cahıl gibi hissediyorum kendimi 😫
Bilmiyo musun cidden
Bilmiyorum söyleyecekmisin?
Penise takiliyo lastik li ürememek icin
Bilmiyorum derken şaka yapiyorsun sanırım
Ozele gel anlatym cok ayip cok😂😂😂
Utanmıyorumki Göğsümü gere fere direkmen gidip alıp geliyorum
en iyisi market
ancak kasiyer kadınsa o utanıyor nedense :/
ancak kasiyer erkek olur bir de recep ivedik gibi bir tip olursa vay haline.
Gratisten falan alıyorum genelde utanmıyorum
Bende gördüm gratiste önümdeki kadın kasadan prezervatif geçiriyodu valla dedim helal olsun cesaretine tebrik ettim 😀
Uzak semtten alıyorum, buna rağmen elimin içerisinde tutup satıcının uzattığı poşete sokuyorum hemen.
ben değil sevgilim alıyor zaten djdjuf
erken başlamışsın :D
Kullanıyor musunuz
hergun prezervatif dağıtıyorum bayanlara
Sen mi
@seref27 evet ben
Niye dağıtıyorsun banada ver bir kaç kutu gelip alayım
@seref27 devlet ücretsiz veriyor ayda 12 adet alabiliyor kadınlar
Nasıl temin edebiliriz:)
@wolyturk aile hekiminizden alabilirsiniz ücretsiz olarak
@wolyturk tabi eşinizin ismiyle
Hemsiremisn
prezervatif alırken hiç utanmıyorum. hatta bazen eşimle birlikte özelliklerini inceleyip alıyoz
Hazır utanmışken 8-10 Paket alırdım heralde 😂
Alirmiydin 😂
prezervatif almıyorum :D
gıdıp alıyorum herkesın yaptıgı bır sey seks gızlenecek bısey mı var
5 sene önce aldığım paket hala duruyor 10 sene sonra alırım belki tanımadığım bir marketten :D
Gizli sekme açıp, ok'tan gizli sipariş veriyorum. Çünkü ben gizliyim...
Al eline kutuyu koy kasaya
Soygun yapar gibi soğukkanlılıkla ver parayı kasiyerin gözüne bakma tamam oldu işte
Yaprinmi
Evlenene kadar ihtiyacım olucaginj düşünmüyorum..
Satan utanmıyorsa ben hic utanmam ozellikle bayan kasiyer varsa ondan aliyorum
Prezervatif kullanmadığım için bu sorunu yaşamıyorum.. et ete değmeli sayın üyeler 😄
Gerek yok ya.. seks gizlenmeye degmez diyorum rahatça alıyorum
Sağına soluna birkaç ürün traş köpüğü jilet vs araya kaynat gitsin, 😂
Hayır utanmıyorum gayet rahat girip alıp cıkıyorum normal bişey bu utanacak birşey yok
ben olsam direk ister çıkarım zaten kendim eczacıyım kendim direk alıyorum sorgu sualsiz
hayatımda hic takmadım nedense hic sevmem et ete degecek
marketten alıp çıkmak en iyisi kasa boşsa hemen alıp geçerim :D
Ben ozellikle bayan eczeci varsa aliyorum daha bir guzel oluyo
Buzdolabı poşetiyle halledıyoz
:D :D :D bu güzel di. :D streç film ni duymuştm da buzdolabı poşetini ilk defa duyuyorum :D :D
Kasiyer bana bakiyo bende ona bakiyorum guluyorum geciyorum
Sevgilim 50 yaşından büyük. Prezervatif kullanmıyorum.