Cinsel Yaşam 2 ay Situationship, true love story… Güncel ilişki modun hangisi? ✨ (Sayfa 5) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1636 Situationship, true love story… Güncel ilişki modun hangisi? ✨ Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 52 kişi beğendi
Kaplan001731 Takip Et Bilge Yaş: 39 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Insallah bir sevdigim. olur modundayi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay 24 yaşındayım hala bir partnerim olmadı :( 0 5 Yorumla Oktay3474 2 ay Sadece partner mi. Yorumla Cevap sahibi 2 ay @Oktay3474 erkeklerle hiçbir şekilde ilişki yaşamadım en fazla flört Yorumla Oktay3474 2 ay Cinsel olarak yaşamadın yani Yorumla 2 yorumu gör Cevap sahibi 2 ay @Oktay3474 evt Yorumla Oktay3474 2 ay Love store, aşk hikayesi demek. Sevglin var ve aşk yaşıyorsun., talking stage buda henüz flört aşamasına geçmemiş mesajls telde sohbetle yani, situationship bu her şey olan gibi. Bende Googleden öğrendim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Hayatımda kimse yok. İyiyim halimden memnunum 0 2 Yorumla mutlulukarayanadam 2 ay Vay be Yorumla mirzakerem1420 2 ay Hmm guzelmis Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
Insallah bir sevdigim. olur modundayi.
Tabıkıde situationship @OKEY
Tek tabancayı bu ara böyle gayet iyi bu arada
Güzel marka gerçekten memnunuz
Sevgilimle güzel şeyler yaşıyoruz
İlişkim yok ve hiç olmadı
Olmadi öyle tecrübe erken olunca dusunuruz
Çok güzel olmuş karışık duygular
Son derece Esnek ;) Rahat mod.
Yalnızlık bekarlık... Sevdiğim yok
Okey oldum modum hep yüksek oluyor zaten :)
Okey zero ile hazzı hisset
Taktik mantık yok bam bam modu
fav eximle şu an situationshipiz 🫡
Şefkattt ve hazzzz bence fikrim bu
24 yaşındayım hala bir partnerim olmadı :(
Sadece partner mi.
@Oktay3474 erkeklerle hiçbir şekilde ilişki yaşamadım en fazla flört
Cinsel olarak yaşamadın yani
@Oktay3474 evt
Love store, aşk hikayesi demek. Sevglin var ve aşk yaşıyorsun., talking stage buda henüz flört aşamasına geçmemiş mesajls telde sohbetle yani, situationship bu her şey olan gibi. Bende Googleden öğrendim
Hic olmadi benim yani sevgilimde yok
Hayatımda kimse yok. İyiyim halimden memnunum
Vay be
Hmm guzelmis
Güncel ilişki durumunu şöyle açıklayayım yok