Cinsel Yaşam İlişkiye geçerken “artık gerçektenn yakınız” dedirten o an neydi? (Sayfa 3) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1240 İlişkiye geçerken “artık gerçektenn yakınız” dedirten o an neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 52 kişi beğendi
dhakdb Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 8 ay ayaklarini gormek yaninda rahatca yemek yemek 2 0 Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 61% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Onu canım çektiğinde kuytuya gelmesi. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Düşüp rezil olduğumu sandığım o an kahkaha attık, sonra yarama ve ellerime bakıp öptü. İşte o an! 🥹 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Sevgi ile gerçektenn yakın olduğumuzu hissediyorum. Bir içten gülümseme ve sımsıkı sarılma... 0 0 Yorumla
Birazdeliamaiyi Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 81% 8 ay İlk ten temasında bence ya da ilk dokunuş 1 0 Yorumla
kitabinicindekikiz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Öyle bir an hiç olmadı o yüzden i don't know 1 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Dokunma, öpüşme, sevişme vs 1 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Otobüste elinin sıkışması 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sarılmak Beraber uymak vs 1 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Her zaman tercihim. Okey gercek kalite 1 0 Yorumla
sonsuzluk19 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı. Çırılçıplak olduğumuz an en yakın an 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çırılçıplak sarıldığın andır 1 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. iliskiden once mutlaka okey cepte 1 0 Yorumla
Bayanbilen666 Takip Et Xper 4 Yaş: 18 8 ay Üstüme gelip tamamen temas halinde sarılırken 7 4 Yorumla MagarsuS 8 ay çok güzel kadınsın @Bayanbilen666 Yorumla Bayanbilen666 8 ay Sağol çok naziksin Yorumla MagarsuS 8 ay rica ederim direk yazabilsem keşke ☺️ @Bayanbilen666 Yorumla 1 yorumu gör Murat3469 6 ay Ooo süper Yorumla
yasayanbiri25 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Bir kız yok ki? Keşke olsa sa yaşasam 0 0 Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 7 ay Bunu hiç düşünmedim, bir ara düşüneyim 0 0 Yorumla
uzmnhavaci Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 8 ay Ok nezaman devre dışı kaldıysa o an söylemişimdir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay Yağmurlu bir akşam, aynı battaniyenin altındaydık… kelimeye gerek yoktu. ☔ 0 0 Yorumla
avicenna019019 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Cüzdanını bana vermişti cantanda dursun demişti 0 0 Yorumla
bahane1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 63% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 685 cevap paylaştı. Denemek lazım ten tene değmeden arada okey varken 0 0 Yorumla
Yohsyohs Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Kafamız ağrıdığında artık yakınız diyoruz 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Omuzuna dokununca hissettigin o ilk titreyis... 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 871 cevap paylaştı. Tabikide okey derim geçerim 0 0 Yorumla
Blocknot Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Yağmurda şemsiye altında öpüşmek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay ona tamamen baktığında içinin rahat ettiği gözlerinizin güldüğü an ve ilk uzun öpüşme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Makyajsız ve salaşsam, yargılamadan kötü anı ve durumlarını rahatça anlatıyosan. 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Partner uyumluluğu çok önemli 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. @OKEY her zaman tam yerinde 0 0 Yorumla
sjsjshsjsh Takip Et Xper 3 Yaş: 24 8 ay Oral yapmaktır bence. ya da hissetmek 6 1 Yorumla Zevkli_dokunuşlar 8 ay @sjsjshsjsh oral seks cinsel ilişkinin en güzel meyvesidir Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Nefesini hissetmek tabi ki de 8 1 Yorumla tutkunun31tonu 8 ay Çok mu zevk veriyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
her zaman yakın hissediyorum
Bana hoşlandıgını değil aşık olduğunu itiraf ettiği an
ayaklarini gormek yaninda rahatca yemek yemek
Dudak dudağa gelmek , işte o an 💗💓
Onu canım çektiğinde kuytuya gelmesi.
Okey ten sıcak temas 😀😀
Düşüp rezil olduğumu sandığım o an kahkaha attık, sonra yarama ve ellerime bakıp öptü. İşte o an! 🥹
Sevgi ile gerçektenn yakın olduğumuzu hissediyorum. Bir içten gülümseme ve sımsıkı sarılma...
Gözlerimin gözlerime değmesi
Ten uyumu öpüşme sarılma vs
Bilmiyorum böyle bi anım hiç yok
Sevişirken göz göze gelmek
İlk ten temasında bence ya da ilk dokunuş
Öyle bir an hiç olmadı o yüzden i don't know
Ok kullanmak marka olarak iyi
Partner uyumluluğu. önemli
Dokunma, öpüşme, sevişme vs
Otobüste elinin sıkışması
Yatağıma yatmış daha ne olsun
Sarılmak Beraber uymak vs
Öpüştümüz ve bolca sarıldığımız an
#Hükümdar
Her zaman tercihim. Okey gercek kalite
Çırılçıplak olduğumuz an en yakın an
Çırılçıplak sarıldığın andır
iliskiden once mutlaka okey cepte
En derinde o sıcaklığı hissettiğimde😍
Nefesini hissetmek tabikide
Birbirimizin gözlerine baktığımız an
Üstüme gelip tamamen temas halinde sarılırken
çok güzel kadınsın @Bayanbilen666
Sağol çok naziksin
rica ederim direk yazabilsem keşke ☺️ @Bayanbilen666
Ooo süper
Sarılmak ve beraber olmak
Bir kız yok ki? Keşke olsa sa yaşasam
Bence temas temastan sonra zaten hersey kendiliğinden geliyor
Bunu hiç düşünmedim, bir ara düşüneyim
Ok nezaman devre dışı kaldıysa o an söylemişimdir
Onun kokusu yastığıma sinmişti, evim gibi hissettim.
Yağmurlu bir akşam, aynı battaniyenin altındaydık… kelimeye gerek yoktu. ☔
Cüzdanını bana vermişti cantanda dursun demişti
Fotoğraf ya da seks isteği isterken Utanmadigin zaman
Denemek lazım ten tene değmeden arada okey varken
Tırtıl lı Okey gibisi yok
Etin ete değdiği an bence
Kafamız ağrıdığında artık yakınız diyoruz
İlk giriş Anı Ne olcak başka
Omuzuna dokununca hissettigin o ilk titreyis...
Tabikide okey derim geçerim
Yağmurda şemsiye altında öpüşmek
ona tamamen baktığında içinin rahat ettiği gözlerinizin güldüğü an ve ilk uzun öpüşme
El ele tutuşmak
En zoru bu zaten
Makyajsız ve salaşsam, yargılamadan kötü anı ve durumlarını rahatça anlatıyosan.
yaşamadım. bilemiyorum. bu kadar
Partner uyumluluğu çok önemli
@OKEY her zaman tam yerinde
Oral yapmaktır bence. ya da hissetmek
@sjsjshsjsh oral seks cinsel ilişkinin en güzel meyvesidir
O anlar bana kalsınnn yaa
Öyle bi an olmadı bodoslama daldık hayata
Nefesini hissetmek tabi ki de
Çok mu zevk veriyo
Güvendiğimi hissettiğimde
Çok doğru
Sarılıp yatmak en yakın hissettiren an.