Cinsel Yaşam En içtenn hislerle evliliğe hazırlananlara: Yeni nesil çeyiz sandığında neler olmalı? 💝😉 (Sayfa 3) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3433 En içtenn hislerle evliliğe hazırlananlara: Yeni nesil çeyiz sandığında neler olmalı? 💝😉 Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 67 kişi beğendi
Onur06191 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. Evlenmemek evlenmek evlenmek 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. her şey olmalı bwnce yani ya 0 0 Yorumla
Bulamadım42 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 36% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tırtıklı okey ve yemek kitabı bence mutlaka olmalı 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben evlenene kadar son kullanma tarihi geçer 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 94% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Okey Dur daha o seviyelere gelinmedi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 10 ay Oyuncak olmalı diye düşümüyorum 2 1 Yorumla anticooor07 10 ay vıbrator mu Yorumla
hayathayatdelice Takip Et Guru Yaş: 39 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sınırsız bir soru bence her şey olır 1 0 Yorumla
Kafayıyemişdüşlerr Takip Et Xper 5 Yaş: 31 10 ay Sandıpa çeyiz derken bu baştan hazır olur 1 0 Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Adaylarıma başarılar. Ben bu ürünü alırım 😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Bakir erkek olmalı hahshahava 2 17 Yorumla Jhonkral 10 ay Onu soranda bakire olması gerek demi Yorumla Cevap sahibi 10 ay Öyleyim zaten? Yorumla Jhonkral 10 ay Afedersin ben senin için demedim onu Yorumla 14 yorumu gör Jhonkral 10 ay Ben genel anlamda dedim herkesle yatıp kalkacaklar sonra da bakire eline el değmemiş helal sütü olucak ne adelet demi Yorumla Cevap sahibi 10 ay Ha evet haklısın. Bu da yetmezmiş gibi hâlâ "annemle yasiycaz" diyenler var bu devirde. 🙄 Yorumla Jhonkral 10 ay Sen bekarsın demi Yorumla Cevap sahibi 10 ay Bunları yazdığıma göre evet. Evli olsam burada işim ne sabahın köründe Yorumla Jhonkral 10 ay Hımm haklısın evet Yorumla Jhonkral 10 ay Devir çok değişti artık evli bekar fark etmiyor ki kızlar sözde bakire ama arka otoban olmuş Yorumla Cevap sahibi 10 ay Her haltı yiyip bakire arayanların gelecekti eşleri xd Yorumla Jhonkral 10 ay Evet Yorumla Jhonkral 10 ay Çok şükür helalim olacak kişiye leke gelmesin diye bırak yapmayı ben bakmıyorum bile Yorumla Cevap sahibi 10 ay 25'ten sonra da nasip gelmez gibi, gelenler de ise yaramaz kişiler yani hayat bitti. Yorumla Jhonkral 10 ay Yaş kaç senin Yorumla Jhonkral 10 ay Çok olumsuz bakıyorsun hayata Yorumla Cevap sahibi 10 ay 27, gerçekleri yazıyorum Yorumla Jhonkral 10 ay Bende 27 yaşındayım ve kendime güveniyorum çünkü kendimden eminim nasıl ki bu kadar dikkat ediyor özen gösteriyorsam özen gösteren birini çıkartır karşıma yani nasip Yorumla
darbelervururruhuma Takip Et Xper 2 Yaş: 30 10 ay Kaçmadım ama çeyiz sandığı da almadım yaa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
sorudaki çift ne detayı olmasa bakmadan geçerdim :) tatlı detay
Evlenmemek evlenmek evlenmek
Çeyizimde mutlaka bulundururum
Fiyatı uygunsa almaya değer.
her şey olmalı bwnce yani ya
Bilmiyorum hiç düşünmedim
Çeyiz bohçasında yeni trend.. OKEY..
Cekist çeşit gecelik 🤩😍😍😍
kahve fincan takımı var goca yok
Abi evlenmeyin, bekarlık iyidir.
Tırtıklı okey ve yemek kitabı bence mutlaka olmalı
Ben evlenene kadar son kullanma tarihi geçer
Okey Dur daha o seviyelere gelinmedi
Evlilik düşündüğümüzü kim söyledi
Damat bohçasına koyarlar artık 🌿
Evliliğe dair her şey olmalı
Okeyin tırtıklı olanları mükemmel
Oyuncak olmalı diye düşümüyorum
vıbrator mu
Okey tırtıklı olmalı diye düşünüyorum
Ekstra hissiyatı sevenlere gelsin
Sınırsız bir soru bence her şey olır
okeyin çeyiz paketide mükemmelmiş :)
Sandıpa çeyiz derken bu baştan hazır olur
okey rötarrr favorimdir mutlaka bulunmalı
Çok başarılı buluyorum. Güzel
tüm beyaz eşya olmalı bence
Fantezi kıyafetleri artık olması gerekiyor
Okey ne güzel bir paket hazırlamış
Çeviz yapmak çoktan pahalı
Karnaval paketi çok iyi bir seçenek
İlk önce aday bulalım da😄😄
Singer dikiş makinesi olmalı...
Okey yine yapmış yapacağını diyebilir miyiz 😄
Full paket çok iyi, her evli çifte lazım.
Adaylarıma başarılar. Ben bu ürünü alırım 😀
Bakir erkek olmalı hahshahava
Onu soranda bakire olması gerek demi
Öyleyim zaten?
Afedersin ben senin için demedim onu
Ben genel anlamda dedim herkesle yatıp kalkacaklar sonra da bakire eline el değmemiş helal sütü olucak ne adelet demi
Ha evet haklısın. Bu da yetmezmiş gibi hâlâ "annemle yasiycaz" diyenler var bu devirde. 🙄
Sen bekarsın demi
Bunları yazdığıma göre evet. Evli olsam burada işim ne sabahın köründe
Hımm haklısın evet
Devir çok değişti artık evli bekar fark etmiyor ki kızlar sözde bakire ama arka otoban olmuş
Her haltı yiyip bakire arayanların gelecekti eşleri xd
Evet
Çok şükür helalim olacak kişiye leke gelmesin diye bırak yapmayı ben bakmıyorum bile
25'ten sonra da nasip gelmez gibi, gelenler de ise yaramaz kişiler yani hayat bitti.
Yaş kaç senin
Çok olumsuz bakıyorsun hayata
27, gerçekleri yazıyorum
Bende 27 yaşındayım ve kendime güveniyorum çünkü kendimden eminim nasıl ki bu kadar dikkat ediyor özen gösteriyorsam özen gösteren birini çıkartır karşıma yani nasip
Tırtıklı prezervatif ve vibratör
Lazım bundan valla, almak lazım
Evet okeyyy olabilir olabilir
tabak canak kadar ic camasiri da onemli
Sevgi saygı hoşgörü bence gerisi ikinci plan
Kişiye göre değişir bu aslında
Güzel bir paylaşım, teşekkürler.
Okey ise eger herşeye değer..
Güzl şeyler. Para mesla veya degelş eşya
Güzel çeyiz seti ama ömürlük değil
Evet okey seti mantıklı alınabilir ok
Severiz çok iyi ahahahsjzjz